Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πνευματική έλξη : 10 βήματα για να γίνετε μαγνήτης της επιτυχίας...!!!!

Η ζωή δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης! Συχνά τις γράφουμε εμείς όσο προχωράμε και μερικές φορές τις παραποιούμε! Αλλά όσες πιο πολλές κατευθυντήριες γραμμές έχουμε και όση πιο πολλή σοφία έχουμε, τόσο καλύτερα μπορούμε να μετακινηθούμε στο πεδίο της υλιστικής πραγματικότητας για να εκδηλώσουμε τη ζωή των ονείρων μας.

Για τους περισσότερους, τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα. Αλλά πάντα έλκουμε αυτό που χρειαζόμαστε για την πνευματική μας ανάπτυξη. Βασικά, είναι οι συνήθειές μας αυτές που καθορίζουν το πεπρωμένο μας.

Ακολουθούν 10 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έλκετε την αφθονία, ανεξαρτήτως του τι ψάχνετε.

1. Ακολουθήστε την καρδιά σας
Ζήστε μια πιο ικανοποιητική ζωή αφήνοντας την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει.Η καρδιά σας είναι τρυφερή, καλή και οδηγείται από σημαντικές επιλογές. Είναι πολύ πιο πιθανό να κάνετε το σωστό πράγμα από το να πάρετε μια απόφαση που θα υπηρετεί τον εγωισμό σας.

2. Συντονιστείτε με την ψυχή σας
Ο φόβος δεν κατοικεί στην ψυχή. Υπάρχει για έμπνευση και διαύγεια. Η ψυχή επικοινωνεί μαζί σας και είναι η ξεχωριστή σας υπογραφή και ουσία. Ακολουθήστε την και μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αν παλεύετε να ακούσετε το κάλεσμά της, εξασκήστε την ενσυνειδητότητα. Παραδοθείτε στην απλότητα και αφήστε την ψυχή σας να ξεχυθεί.

3. Δείτε την μεγάλη εικόνα
Μην κολλάτε στα μικρά πράγματα. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που είναι πραγματικά αληθινά και στο πώς μπορείτε να πάρετε αυτά που θέλετε από τη ζωή.Δημιουργήστε ένα σύστημα που λειτουργεί για εσάς. Το να είστε οργανωτικοί, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους στόχους σας και το να τους σπάτε σε μικρά κομμάτια θα σας βάλει στο σωστό δρόμο για να τους πετύχετε.

4. Αναπτύξτε τη συναισθηματική αυτοκυριαρχία
«Αυτοί που ζουν παθιασμένα μας διδάσκουν πώς να αγαπάμε. Αυτοί που αγαπάνε παθιασμένα μας διδάσκουν πώς να ζούμε» – Yogananda

Τα αισθήματα είναι η πιο δυνατή ενέργεια που έχετε. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι αναπτύσσουν μεθόδους τιθάσευσης των συναισθημάτων τους. Μεγαλώστε το πάθος σας για αυτό που είστε. Συνδεθείτε συναισθηματικά με αυτό που θέλετε να καταφέρετε.

5. Εναρμονιστείτε με την αλήθεια σας
Μείνετε σε επαφή με αυτό που είστε. Εναρμονιστείτε με τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και τις πράξεις σας. Να μένετε πλήρως παρόντες σε αυτό που είστε και σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Δημιουργήστε το συναίσθημα της επιτυχίας και χρησιμοποιήστε το για να εμπνεύσετε τον εαυτό σας.

Να προσέχετε τις περιβαλλοντικές σας επιρροές. Όλοι επηρεάζουμε ο ένας τον άλλον με εμφανείς και ανεπαίσθητους τρόπους. Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σας «γονατίσουν» και να επηρεάσουν τα αποτελέσματά σας. Περικυκλωθείτε από μια υποστηρικτική ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στους στόχους σας.

6. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας
Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας τόσο θα εμπιστεύεστε τη διαισθητική σας πληροφόρηση και θα ακολουθείτε το εσωτερικό κάλεσμα. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι παίρνουν γρήγορες αποφάσεις. Πώς το κάνουν αυτό; Ακολουθώντας τη διαίσθησή τους.

7. Κρατήστε το κεφάλι σας καθαρό
Οι λεκτικές διαβεβαιώσεις και η δημιουργία νοερών εικόνων σας υποστηρίζουν και σας εμπνέουν στο ταξίδι σας. Κοιμηθείτε πολύ ώστε να εναρμονιστείτε με το νου σας και να καθαρίσετε το χάος που έχετε στο κεφάλι σας. Ησυχάστε το μυαλό σας μέσω εξαγνιστικού διαλογισμού και ησυχίας. Αναπτύξτε ένα ξεκούραστο και καθαρό μυαλό με το να το φροντίζετε όπως θα φροντίζατε έναν όμορφο κήπο.

8. Πιστέψτε στον εαυτό σας
Είστε ανεκτίμητης αξίας και έχετε κάτι μοναδικό να προσφέρετε στον κόσμο. Να έχετε πίστη ότι θα υποστηρίζεστε όσο αποκαλύπτετε αυθεντικά τον εαυτό σας.

Ολόκληρο το Σύμπαν συνωμότησε για να δημιουργηθείτε, έτσι υπάρχει ένας καλός λόγος που είστε εδώ. Αν παλεύετε να τον βρείτε συνεχίστε να ψάχνετε. Αλλά μην κολλήσετε στην αναζήτηση. Είτε είστε ο πρωθυπουργός είτε ένας οδοκαθαριστής, υπάρχει κάποιο νόημα στο ότι είστε εδώ.

9. Δράστε
Η μόνη αποτυχία που υπάρχει είναι όταν δεν προσπαθούμε. Δεν υπάρχει πραγματική αποτυχία όταν τα δίνετε όλα για να τα καταφέρετε, ασχέτως των αποτελεσμάτων που θα έχετε. Απλά να είστε σίγουροι ότι μαθαίνετε από τις υποτιθέμενες αποτυχίες μιας και συνήθως αποτελούν τα μεγαλύτερα μαθήματα.

Η δυναμική έρχεται μέσα από τις πράξεις, για αυτό κάντε κάτι που θα σας πάει μπροστά. Ακόμα και μια μικρή πράξη είναι σημαντική. Οι πράξεις περιέχουν επίσης τη συμβολική δύναμη της αντιμετώπισης φόβων και του χτισίματος αυτοπεποίθησης και πίστης. Το μόνο πράγμα που αποτελεί μεγαλύτερη πρόκληση από το να αναλαμβάνουμε δράση, είναι να μην κάνουμε τίποτα. Όσο πιο μεγάλες είναι οι πράξεις τόσο πιο μεγάλα θα είναι τα αποτελέσματα.

10. Διατηρήστε την πίστη σας
Το τελικό βήμα είναι να μη σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα αλλά να έχουμε λίγη πίστη. Μερικές φορές είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε καθορίσει τους στόχους μας και έχουμε ξεκινήσει να πράττουμε σύμφωνα με αυτούς. 

Το να δεχόμαστε τη βοήθεια των άλλων πάντα μας βοηθάει να τα βγάζουμε πέρα στις δύσκολες στιγμές. Να έχετε πίστη ότι τα μηνύματά σας προς το Σύμπαν ακούγονται, ακόμα και αν η απάντηση είναι «Όχι τώρα» ή «όχι με αυτόν τον τρόπο». Να έχετε πίστη ότι η ζωή σας έχει κάποιο σκοπό. Η υπομονή χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι και πρέπει να προχωρήσετε.

Το τελευταίο και άγραφο βήμα είναι να γιορτάσετε τη νίκη και να αποδεχτείτε την απογοήτευση όταν αυτή έρθει. Όπως και να χει παραδοθείτε στο αναπόφευκτο, κρατήστε την πίστη σας άσβεστη και μάθετε να αγαπάτε τα πράγματα ως έχουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου