Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Οι τοξίνες βλάπτουν το ενεργειακό σας πεδίο...!!!!

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια καταπληκτική βιολογική κβαντική μηχανή που έχει απίστευτες δυνατότητες. Όταν κοιτάμε το ανθρώπινο σώμα απ’ έξω, βλέπουμε ένα όμορφο βιολογικό σχήμα, φτιαγμένο από σάρκα. Ωστόσο, κάτω από τη σάρκα υπάρχουν πολλά στρώματα ιστών. 

Αυτό που πολλοί από εμάς δεν καταλαβαίνουμε σχετικά με το ανθρώπινο σώμα, είναι ότι είναι επίσης φτιαγμένο από ενεργειακά πεδία και ενεργειακές δομές, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα τσάκρα, τους μεσημβρινούς και την αύρα.

Η ιδέα της ύπαρξης των τσάκρα, των μεσημβρινών και της αύρας, κάποτε γινόταν αντικείμενο χλευασμού από τους συμβατικούς επιστήμονες της Δύσης, αλλά λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας εντοπισμού λεπτής ενέργειας, πολλοί επιστήμονες αρχίζουν να παραδέχονται ότι αυτά τα ενεργειακά συστήματα υπάρχουν.

Σε βασικά επίπεδα, το ανθρώπινο σώμα είναι ένα ολογράφημα που αποτελείται από συμπυκνωμένο φως ή ενέργεια. Αν αυτό αληθεύει, τότε γιατί δεν μπορούμε να δούμε το σώμα μας ως κάτι φωτεινό; 

Ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε το σώμα μας ως φως είναι επειδή το μυαλό μας επεξεργάζεται τους κώδικες ενέργειας του φωτεινού σώματός μας ως ύλη, κάνοντάς μας να βλέπουμε το σώμα μας ως σάρκα αντί για φως.

Η στιγμή που το μυαλό μας επεξεργάζεται την πληροφορία του φωτεινού μας σώματος ως ύλη, είναι η στιγμή που έχουμε ξεγελαστεί να πιστεύουμε ότι το σώμα μας είναι πραγματικά φτιαγμένο από σάρκα και αίμα. 

Αυτό δε σημαίνει ότι η ύλη από την οποία αποτελείται το υλικό μας σώμα είναι μια ψευδαίσθηση. Σημαίνει απλά ότι η ύλη δουλεύει όπως η ψευδαίσθηση. Από την πλευρά του σωματικού μας εαυτού, η ύλη είναι πολύ αληθινή σε εμάς.

Πως οι τοξίνες του φαγητού και του περιβάλλοντος βλάπτουν τα ενεργειακά σας πεδία 
Η κατανόηση ότι το σώμα σας είναι πραγματικά φτιαγμένο από ενέργεια ή φως είναι ουσιαστική για να κατανοήσετε πώς οι τοξίνες μπορούν να βλάψουν τα ενεργειακά σας πεδία. Το σώμα σας έχει πολλά διαφορετικά ενεργειακά πεδία. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αυτά τα ενεργειακά πεδία έχουν μαγνητικές και ηλεκτρικές ιδιότητες. Ο σωστός ορισμός για αυτά τα ενεργειακά πεδία είναι ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Το σώμα σας κάνει μια θαυμάσια δουλειά παράγοντας αμέτρητα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Πολλά από αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι μικρά και δύσκολο να εντοπιστούν. Αυτά που είναι εύκολο να εντοπιστούν είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς και η αύρα. Όταν το σώμα σας είναι υγιές, παράγει συχνά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που ρέουν σωστά και κυρίως στερούνται αρνητικής ενέργειας και πληροφοριών.

Όταν το σώμα σας διαποτίζεται με τοξίνες φαγητού και περιβάλλοντος όπως τα βαρέα μέταλλα, το φθοριούχο νάτριο, η επεξεργασμένη ζάχαρη και τα παρασιτοκτόνα, αυτές οι τοξίνες διαταράσσουν τη διαδικασία ηλεκτρομαγνητικής επικοινωνίας των βιοφωτονίων, τα οποία είναι το «ζωντανό φως» μέσα στα κύτταρα. 

Αυτή η διαταραχή μπορεί να προκαλέσει ανώμαλες ηλεκτρομαγνητικές απηχήσεις που επηρεάζουν τον τρόπο που το σώμα σας δημιουργεί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτές οι τοξίνες επίσης επεμβαίνουν και στην διαδικασία επικοινωνίας των κυττάρων επειδή δρουν ως ένα είδος ηλεκτρικού θορύβου μέσα στο σώμα σας.

Πώς οι τοξίνες βλάπτουν τα κύτταρά σας και το DNA σας Όσο πιο πολύ μένουν οι τοξίνες μέσα σας, τόσα πιο πολλά ανώμαλα ηλεκτρομαγνητικά αποτελέσματα προκαλούν. Σταδιακά, αυτές οι ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες, προκαλούν επιζήμιες βιοχημικές αλλαγές στο σώμα σας και οδηγούν σε σοβαρές ιατρικές παθήσεις. Εκτός από τις ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες, οι τοξίνες τροφίμων και περιβάλλοντος μειώνουν τον αριθμό των ηλεκτρονίων στο σώμα σας.

Όταν είναι μέσα στο σώμα σας αυτές οι τοξίνες , συχνά δρουν σαν ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ουσιαστικά τα μόρια που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα ηλεκτρόνια. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τις ελεύθερες ρίζες πολύ καταστροφικές για τα μόρια του σώματός σας επειδή όταν είναι μέσα στο σώμα σας οι ελεύθερες ρίζες κλέβουν ηλεκτρόνια από τα μόρια των ιστών σας και του DNA σας.

Θεωρείται φυσιολογικό να έχετε μία ορισμένη ποσότητα ελευθέρων ριζών στο σώμα σας. Ωστόσο, όταν είναι πάρα πολλές, μπορούν να βγουν εκτός ελέγχου, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στα μόρια που μπορούν να βλάψουν το DNA σας και τα κύτταρά σας. 

Αν δεν κάνετε κάτι για να μειώσετε την ποσότητα των τοξινών στο σώμα σας, η αρνητική ενέργεια και οι πληροφορίες που απελευθερώνουν αυτές οι τοξίνες στα ενεργειακά σας πεδία, θα τα μολύνουν τόσο πολύ, που δε θα είναι ικανά να λειτουργούν σωστά.

Τα ενεργειακά σας πεδία παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία σας, επειδή είναι κάποια από τα πιο σημαντικά συστήματα του ενεργειακού σας σώματος και δρουν ως ένα δίκτυο επικοινωνίας, επιτρέποντας στο μυαλό σας, στο σώμα σας και στα κύτταρά σας να επικοινωνούν και να δουλεύουν μαζί ως μια ομάδα. Τα ενεργειακά σας πεδία περιέχουν επίσης πληροφορίες που είναι σημαντικές για την εξέλιξη και επιβίωσή σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου