Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Dr Joseph Murphy : Επιλέξτε την ευτυχία. Είναι συνήθεια...!!!!

Τα διάφορα στάδια προς την ευτυχία :
1. Ο Ουίλιαμ Τζέιμς είπε ότι η μεγαλύτερη ανακάλυψη του 19ου αιώνα ήταν η ανακάλυψη της δύναμης του υποσυνείδητου όταν υποκινείται από την πίστη.

2. Υπάρχει μια φοβερά μεγάλη δύναμη μέσα σας. Θα βρείτε την ευτυχία όταν εμπιστευτείτε απόλυτα αυτή τη δύναμη. Τότε, τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.

3. Μπορείτε να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε ήττα και να πραγματοποιήσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας με την καταπληκτική δύναμη του υποσυνείδητού σας. Αυτό είναι το νόημα της φράσης '' Όποιος έχει πίστη στον Κύριο (τους πνευματικούς νόμους του υποσυνείδητου), είναι ευτυχισμένος ''.

4. Επιλέξτε την ευτυχία. Είναι συνήθεια. Είναι καλή συνήθεια να στοχάζεστε συχνά τα εξής λόγια: «Το λοιπόν, αδελφοί, όσα είναι αληθινά, όσα σεμνά, όσα δίκαια, όσα αγνά, όσα προσφιλή, όσα αγαπητά, όσα έχουν καλή φήμη, οποιαδήποτε αρετή ή οποιονδήποτε έπαινο, αυτά να σκέφτεστε…».

5. Όταν ανοίξετε τα μάτια σας το πρωί, πείτε στον εαυτό σας: «Επιλέγω την ευτυχία σήμερα. Επιλέγω την επιτυχία σήμερα. Επιλέγω την ορθή δράση σήμερα. Επιλέγω την αγάπη και την καλή θέληση για όλη τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Επιλέγω τη γαλήνη σήμερα. Επενδύστε με ζωή, αγάπη και ενδιαφέρον αυτή τη θετική δήλωση και θα έχετε επιλέξει την ευτυχία.

6. Εκφράστε μερικές φορές τη μέρα τις ευχαριστίες σας για όλα τα καλά που έχετε. Επιπλέον, προσευχηθείτε για τη γαλήνη, την ευημερία και την ευτυχία όλων των μελών της οικογένειάς σας, των συνεργατών σας και όλου του κόσμου.

7. Πρέπει να το επιθυμείτε ειλικρινά για να γίνετε ευτυχισμένοι. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς επιθυμία. Η επιθυμία είναι μια ευχή με φτερά από φαντασία και πίστη. Αν φανταστείτε την πραγματοποίηση της επιθυμίας σας, αν νιώσετε ότι είναι ήδη πραγματικότητα, να είστε βέβαιοι ότι θα πραγματοποιηθεί. Η ευτυχία έρχεται σαν ανταπόκριση στην προσευχή μας.

8. Αν κάνετε συνεχώς σκέψεις που σας προκαλούν φόβο, ανησυχία, οργή, μίσος και αισθήματα αποτυχίας, θα είστε μελαγχολικοί και δυστυχισμένοι. Να θυμάστε ότι η ζωή σας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών σας.

9. Δεν μπορείτε να αγοράσετε την ευτυχία ούτε με όλα τα χρήματα του κόσμου. Μερικοί εκατομμυριούχοι είναι πολύ ευτυχισμένοι, άλλοι είναι πολύ δυστυχισμένοι. Πολλοί άνθρωποι με πολύ λίγα αγαθά είναι πολύ ευτυχισμένοι, άλλοι είναι δυστυχισμένοι. Μερικοί άνθρωποι που ζουν μόνοι, είναι ευτυχισμένοι, μερικοί είναι πολύ δυστυχισμένοι. Το βασίλειο τη ευτυχίας βρίσκεται στη σκέψη και τα αισθήματά σας.

10. Η ευτυχία είναι η συγκομιδή ενός ήρεμου νου. Αν αγκυροβολήσετε με τη σκέψη σας στη γαλήνη, την ηρεμία, την ασφάλεια και τη θεία καθοδήγηση, ο νους σας θα παράγει ευτυχία.

11. Δεν υπάρχει εμπόδιο στην ευτυχία σας. Οι εξωτερικές συνθήκες δεν αποτελούν τα αίτια, αλλά το αποτέλεσμα. Η σκέψη σας είναι αιτία και μια καινούρια αιτία προκαλεί καινούριο αποτέλεσμα. Επιλέξτε την ευτυχία.

12. Ο ευτυχέστερος άνθρωπος είναι εκείνος που αναδεικνύει τον ανώτερο και καλύτερο εαυτό του. Ο Θεός είναι το καλύτερο και το ανώτερο απ΄όλα όσα έχει μέσα του ο άνθρωπος – γιατί το βασίλειο του Θεού βρίσκεται μέσα μας.

Η δύναμη του υποσυνειδήτου Dr. Joseph Murphy εκδόσεις διόπτρα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου