Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Παρακαλώ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - Τους βρήκα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Παλιό Φάληρο ....!!!!!!!

Τους βρήκα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Παλιό Φάληρο να ψάχνουν μέσα σε ένα μπλε κάδο. Δεν βρήκαν κάτι κι έφυγαν. Όταν τους ρώτησα εάν θέλουν βοήθεια μου απάντησαν «όχι ευχαριστώ» με απόλυτη αξιοπρέπεια. 

Λίγο παρακάτω ξανασταμάτησαν σε άλλο μπλε κάδο. Αυτή τη φορά επέμεινα και με τα 1000 ζόρια πήραν κάποια λεφτά. Η Σίλβια και ο Βασίλης έχουν σπίτι, μόνο που το σπίτι δεν έχει ηλεκτρικό εδώ και 6 χρόνια. 6 χρόνια είναι που δεν έχουν και δουλειά. 

Είναι νοικοκύρηδες που ατύχησαν και χρειάζονται δουλειά κι όχι κατ’ ανάγκη βοήθεια. (θα την πάρουν κι αυτήν γιατί πεινάνε παρότι δεν θα το παραδεχτούν) Είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. 

Αφού μιλήσαμε λίγο ρώτησα την Σίλβια εάν θα μπορούσα να κοινοποιήσω τη φωτογραφία κι όταν ένιωσε άνετα μου είπε να κοινοποιήσω και το κινητό της. Η Σίλβια μπορεί να καθαρίσει σπίτια ή να προσέχει μεγάλους ανθρώπους, ή ό,τι άλλο και του Βασίλη τα χέρια πιάνουν. Αποτελούν τον ορισμό της αξιοπρέπειας. 

Ας βάλουμε ένα χεράκι να έχουν φως και φαΐ στο σπίτι τους. Το κινητό της Σίλβιας είναι στη διάθεση όποιου θέλει να βοηθήσει 




Πηγή facebook: Stefanos Xenakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου