Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Διαλογισμός και Πλούτος....!!!!!!!

Γίνεται με τον διαλογισμό να προσελκύσουμε πλούτο; Ο Διαλογισμός για την προσέλκυση των χρημάτων βασίζεται στην θετική ή αισιόδοξη σκέψη και οι νόμοι της έλξης προωθούνται μέσα από την αυτοβοήθεια. Η αρχή της θετικής σκέψης υποστηρίζει ότι αν ένας διαλογιζόμενος εστιάζει την προσοχή του στον στόχο που προέρχονται πλούτου, τότε ο διαλογισμός θα επηρεάσει τη στάση του και, ενδεχομένως, την στάση των ανθρώπων γύρω του για να επιτύχει ό, τι επιθυμεί. 

Με άλλα λόγια, η θετική σκέψη που ασκείται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, θα ενδυναμώσει τον διαλογιζόμενο να αισθάνεται την ικανότητα να επιτύχει τους στόχους του και προς τα έξω την εμπιστοσύνη του, να ενθαρρύνει τους ανθρώπους γύρω του για να τον βοηθήσουν να πετύχει το στόχο του.

Ο Διαλογισμός για χρήματα είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί τη διαμεσολάβηση. Πρέπει να επικεντρωθείτε στο χρήμα και να συγκεντρωθείτε στα περιουσιακά στοιχεία για να προσπαθήσετε να αυξήσετε τις πιθανότητες και τις ευκαιρίες ενός ατόμου για να αποκτήσει πλούτο. 

Η τεχνική περιλαμβάνει τον παραδοσιακό διαλογισμό και θέτει σε συνδυασμό με την εστίαση του νου σχετικά με την απόκτηση χρημάτων και τις θετικές σκέψεις για την απόκτηση πλούτου. 

Αυτό το είδος διαλογισμού θα βοηθήσει να γίνει το πρόσωπο που τον εφαρμόζει πιο πλούσιο, να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις για τα χρήματα, να ενθαρρύνετε στις ευκαιρίες για να αποκτήσει πλούτο και να είναι επιτυχής στην απόκτηση πλούτου.

Για να ξεκινήσετε τον Διαλογισμό για χρήματα, ο βρείτε μια άνετη στάση, είτε καθίστε σταυροπόδι στο πάτωμα ή σε μια άνετη καρέκλα. 

Ο διαλογιζόμενος στη συνέχεια πρέπει να πάρει πολλές βαθιές, χαλαρωτικές ανάσες για τη διευθέτηση του καρδιακού ρυθμού και να εστιάσει το μυαλό . 

Τέλος, ο ίδιος κλείνει τα μάτια του και οραματίζεται χρήματα ή για να βοηθήσει το μυαλό του να επικεντρωθεί στα χρήματα, κοιτάζει μια εικόνα των χρημάτων ή μια ταινία με σωρούς των χρημάτων και οραματίζεται τον εαυτό του με πολλά χρήματα. 

Αυτή η μορφή του διαλογισμού γίνεται συνήθως για 10 έως 30 λεπτά ή για όσο διάστημα ο διαλογιζόμενος μπορεί να εστιάσει το μυαλό του.

Συνήθως, ο Διαλογισμός για τα χρήματα γίνεται μία ή δύο φορές την ημέρα. 

Συχνά, οι άνθρωποι που ασκούν αυτό το είδος διαλογισμού προτιμούν να διαλογίζονται νωρίς το πρωί, λίγο πριν από τη μετάβαση στην εργασία, γιατί αυτή η τεχνική βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πλούσιοι και τους παρέχει τη δυνατότητα να εργαστούν σκληρά για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Άλλοι αισθάνονται με τον διαλογισμό για τα χρήματα πως τους αυξάνει την δημιουργική τους δύναμη για να βγάλουν λεφτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου