Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

5 ορυκτά που μας αλλάζουν...τις συνήθειες....!!!!!!!

Το σκεπτικό - με το Αμερικανικό σύστημα της κρυσταλλοθεραπείας - είναι χειροπιαστό. Έχουν καταγραφεί ιδιότητες των ορυκτών μετά από δοκιμές και θεραπείες, ως προς το ποια ορυκτά μπορούν να βοηθήσουν και σε ποιο τομέα. Δεν βασίζονται οι γνώσεις αυτές απλώς στην διαίσθηση του κάθε «γκουρού» για το τι κάνουν τα κρύσταλλα και ορυκτά, γιατί όπως έχει αποδειχθεί, το ορυκτό με το ενεργειακό του κομμάτι είναι κάτι απτό στον αισθητό κόσμο. 

Αν το αποσπάσουμε από την φυσική και την αιθερική του διάσταση, θα γίνουν λανθασμένοι χειρισμοί και θα δημιουργηθεί η λανθασμένη αντίληψη ότι οι κρύσταλλοι δεν λειτουργούν.

Λειτουργούν και πολύ καλά μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται να είσαι πολύ ευαίσθητος ως προς τις ενέργειες που μας περιβάλλουν, καθώς μπορείς κατευθείαν να καταλάβεις και να αφουγκραστείς τις δονήσεις τους.

Αποδεδειγμένα πλέον καταλήξαμε σε μια φόρμουλα 5 ορυκτών, αν αποφασίσουμε να πάμε καταβάλουμε προσπάθεια να εξαλείψουμε οποιαδήποτε κακό μοτίβο συμπεριφοράς.

1. ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ
Είναι πασίγνωστος για το σπάσιμο των κακών συνηθειών, σπάει τα δεσμά σε πολλές περιπτώσεις, όπως τον αλκοολισμό, εξ ου και τον όνομα του Α- μέθυστος

Από την αρχαιότητα έλεγαν ότι όποιος έχει μαζί του αυτό το ορυκτό, δεν μεθάει – απλώς έρχεται σε ωραίο κέφι .

Δεν χρησιμεύει μόνο στο ποτό, είναι αποτελεσματικός και για άλλους εθισμούς όπως τα ναρκωτικά και οτιδήποτε τοξικό υπάρχει στην ζωή μας

2. ΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣ 
Ένα πολύ καλό ορυκτό για να βρούμε την ρίζα του προβλήματος, να την αναγνωρίσουμε και να την αντιμετωπίσουμε!

Ο Αμαζονίτης θα μας βοηθήσει να βρούμε κάθε θέμα που μας κρατάει δέσμιους.

Μας υπενθυμίζει τους στόχους, και πως πρέπει να προχωράμε μπροστά, απελευθερωμένοι από το χθες 

3. ΧΡΥΣΟΚΟΛΑ 
Μας βοηθά να αποβάλουμε τον φόβο που μας κυριεύει, όταν είναι να απαλλαχθούμε από κάποια συνήθεια. Απομακρύνει την αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν, ότι θα έχουμε στερητικό σύνδρομο και δεν θα ανταπεξέλθουμε στην διαδικασία αποτοξίνωσης. 

4. ΣΤΑΥΡΟΛΙΘΟΣ 
Μας βοηθά να απαλλαγούμε από πράγματα και καταστάσεις που μας κάνουν κακό. Άλλος ένας πολύ καλός βοηθός- φύλακας! 

5. ΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣ
Δυναμώνει την θέληση για να κάνει κάποιος τα απαραίτητα βήματα δυναμικά και με σιγουριά. Και ειδικά ενισχύει την δύναμη να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε κακό πρότυπο ή καταγραφή που δεν μας κάνει καλό. Μας προσθέτει σθένος! 

Όλα όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο, μπορείτε να τα εφαρμόσετε, είτε φορώντας τα σε κόσμημα, είτε σαν ενεργειακούς συνδυασμούς στον κατάλληλο χώρο του σπιτιού, είτε σαν βάμματα ή σαν ιάματα, πάντα με καθοδήγηση και προσοχή!

Αν επιθυμείτε να μάθετε πώς να χειρίζεστε αποτελεσματικά τις παραπάνω μεθόδους, μπορείτε να βρείτε την λύση εδώ! 




Στέλλα Ηλιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου