Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τρόποι έλξης της Αφθονίας στη Ζωή....!!!!!!!

Όταν σκεφτόμαστε στέλνουμε προς τα έξω λεπτοφυείς δονήσεις οι οποίες είναι παρόμοιες με τις δονήσεις του φωτός του μαγνητισμού και αρκετές άλλες μορφές ενέργειας. Η διαφορά όλων αυτών των ενεργειών βρίσκεται στο ποσοστό της δόνησης.

Συνειδητά ή ασυνείδητα στέλνουμε συνεχώς κύματα σκέψεων μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης ανάλογα με την ποιότητα των σκέψεων μας και συλλέγουμε σκέψεις αντίστοιχης ποιότητας.

Οι αρνητικές σκέψεις ζήλιας, θυμού και άλλων βαριών συναισθημάτων θα προσελκύσουν γύρω μας περιστάσεις και συμβάντα αντίστοιχων εκπορεύσεων από σκέψεις άλλων. Αυτό σταδιακά δημιουργεί μία αστρική μάζα τριγύρω μας η οποία γίνεται πόλος έλξης για άτομα που θα έρθουν να βιώσουν τις αντίστοιχες εμπειρίες ζωής με αυτό που εκπέμπει.

Άνθρωποι vampire θα έρθουν να πάρουν και την τελευταία έκλαμψη θετικής ενέργειας θα έρθουν να πάρουν και θα αφήσουν πίσω τους τη γρουσουζιά και ένα αίσθημα αποτυχίας και θλίψης το οποίο θα δονείται μέσα σας χωρίς καλά -καλά να ξέρετε γιατί.

Θέλω να θυμάστε ότι ο ίδιος νόμος λειτουργεί ακόμα και αν δεν έχουμε φυσική επαφή με αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δημιουργούνται τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα στη ζωή σας και στην ενέργειά σας, γιατί σας το λέω ξανά και ξανά για να σας επιστήσω την προσοχή στο τι θα επιλέγετε.

Ναι, πρέπει να γίνεται επιλεκτικοί στις σκέψεις σας, όπως επιλέγετε ένα καλό φαγητό, ένα όμορφο ρούχο, μία μουσική που ανεβάζει τη διάθεσή σας, έτσι ακριβώς θα προσέχετε και τη διανοητική σας ατμόσφαιρα.

Ας δούμε όμως τώρα τα θετικά, μία θετική σκέψη είναι απέραντα πιο ισχυρή και σε συνδυασμό με τη δύναμη της θέλησης μπορεί να σας εξυψώσει σε πολύ μεγαλύτερη διανοητική κλίμακα.

Έτσι θα βρεθείτε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν αυτήν την αντίστοιχη δόνηση, πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορεί να δράσουν βοηθητικά στη ζωή σας, είτε γιατί θα προσφέρουν τη θετική τους ενέργεια, που για σας θα λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη, είτε γιατί θα έχουν να σας προσφέρουν πρακτική βοήθεια.

Ένα βασικό στοιχείο για την επιτυχία είναι η θέληση : για να δονείτε την ποιότητα της θέλησης χρειάζεται να γίνεται ένα πλάσμα που πατά στα πόδια του, δεν χρειάζεται αφέντες να το διατάσσουν, αλλά ακούει και σέβεται όλους τους ανθρώπους. 

Και όλοι αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να έχετε ατομική θέληση και όχι να αφήνεστε στο τσουβάλι των πεποιθήσεων, που λίγο πολύ όλοι έχουν την τάση να εγκλωβίζονται. Αυτή η ατομική θέληση είναι που θα ενδυναμώσει απεριόριστα την ενέργεια και έτσι θα μας ενώσει με την παγκόσμια βούληση εκεί που η δύναμη και η αγάπη μπορούν να είναι δίπλα – δίπλα χωρίς καμία ανταγωνιστική διάθεση.

Εκεί η επίγνωση και η ενσυναίσθηση αλληλοσυμπληρώνονται, εκεί η καρδιά και το μυαλό δουλεύουν με ισορροπία.

Για να αισθανθείτε αυτήν την ισορροπία, η οποία είναι τόσο πολύτιμη για να συνεχιστεί η πορεία προς την ευημερία χρειάζεστε τη θέληση όπως ειπώθηκε πιο πριν η οποία κρατά σταθερές τις επιλογές, αλλά και την αυτοκυριαρχία για να μπορέσει να συντηρηθεί.

Αν δεν μπορέσετε να έχετε κυριαρχία στον εαυτό σας σε τι μπορεί να έχετε; Αν έχετε αναρχία μέσα στο ίδιο το σύστημά σας πως πιστεύετε ότι μπορείτε να καλέσετε την αρμονία; 

Το σημαντικό είναι να μην στερηθείτε τίποτα αλλά να μην αφήσετε εξεγερμένα κομμάτια σας να επιβληθούν στο είναι σας. Κατανοήστε ότι κάθε εξεγερμένο κομμάτι έχει πόνο αλλά αυτό το κάνει θυμωμένο, έτσι αυτό που πολλές φορές αποζητά να κατακτήσει δεν είναι πάντα το καλύτερο, απλά είναι ένα πείσμα επικύρωσης. 

Όπως μια κοπέλα που αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η σχέση της έχει τελειώσει και μένει γιατί πιστεύει ότι ο σύντροφός της θα αλλάξει τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν πολύ πόνο, μιζέρια και φυσικά μας απομακρύνουν από ότι είναι για τον καθένα αφθονία.

Το πρώτο σημείο που χρειάζεται να εστιάσετε είναι ο διαχωρισμός μεταξύ του κατώτερου εαυτού σας και του πραγματικού σας εαυτού. Όταν μέσα σας δομηθεί η τάξη αυτόματα θα έρθει και η ειρήνη. Επαναλαμβάνετε δηλώσεις που σας ενδυναμώνουν.

Όπως : δρω μόνο μέσα από τον πραγματικό μου εαυτό.

Ο πραγματικός μου εαυτός κυριαρχεί πάνω στον κατώτερο μου εαυτό.

Είμαι εγώ ο μόνος κυρίαρχος του εαυτού μου.

Άσπιλος ο πραγματικός μου εαυτός κυριαρχεί.

Επιβεβαιώνω την κυριαρχία του πραγματικού μου εαυτού.

Επαναλαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα προτάσεις σαν και αυτές που σας ευεργετούν ενεργειακά αλλά και σας υπενθυμίζουν την πορεία προς τον πραγματικό σας εαυτό. Κάθε φορά που την επαναλαμβάνετε φροντίστε να είστε πραγματικά εστιασμένοι και να οραματίζεστε τον εαυτό σας βασιλιά ή βασίλισσα αισθανθείτε το, είναι πολύ βασικό.

Μείνετε προσηλωμένοι στη θετική σας στάση και μην επιτρέπετε βαριά συναισθήματα να σας παρασύρουν, αν οι θετικές προτάσεις δεν είναι αρκετές και σας κατακτήσει ένα αρνητικό συναίσθημα, καλύτερα βγάλτε το από μέσα σας κάνοντας ένα δυναμικό διαλογισμό ή χτυπώντας ένα μαξιλάρι, αφήνοντας το σώμα να το εκφράσει προς τα έξω, σε ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά μην το αφήσετε μέσα σας ώστε να σας παρασύρει προς τις σκοτεινές γωνίες της ύπαρξής σας.

Να θυμάστε η ισχυρή θέληση ακολουθεί την ισχυρή επιθυμία. Βλέπετε κάθε μέρα ως μία υπέροχη ευκαιρία για να έρθετε όλο και πιο κοντά σε αυτά που θέλετε να έλκετε. 

Μην αφήνετε να χαλάσει αυτή η δύναμη έλξης από εσωτερικές δονήσεις όπως: δεν αξίζεις, δεν θα τα καταφέρεις και γενικά αρνητικά πιστεύω. Επαναλαμβάνεται μέσα σας με θετικό τρόπο, ποτέ λέγοντας ότι δεν θα φοβάμαι γιατί πάλι κάνετε καταγραφή του φόβου, αλλά λέγοντας είμαι γεμάτος θάρρος. Θα σας πρότεινα να επιτρέψετε μία κυρίαρχη θετική ποιότητα που είναι πιο κοντά στο χαρακτήρα σας να σας εμπνεύσει.

Φτιάξτε θετικές προτάσεις από αυτήν και όχι μόνο να την επαναλαμβάνετε, αλλά να ζείτε την καθημερινότητά σας μέσα από αυτήν την ποιότητα.

Ας δούμε το πιο πάνω παράδειγμα του θάρρους. Χρειάζεται να δράτε με θάρρος στην καθημερινότητα χρησιμοποιώντας πρακτικούς τρόπους δηλαδή αν το όνειρό σας ήταν να σπουδάσετε ζωγραφική κάντε το, εκφράζετε τη γνώμη σας με θάρρος λέγοντας την αλήθεια σας. 

Μην υποκύπτετε στην φυλετική υποβολή του φόβου που έρχεται από το γενεαλογικό σας δέντρο ή ακόμη και στην εκπαίδευση ευνουχισμού της δύναμης που έχετε δεχτεί, σταθείτε γενναία απέναντι στο φόβο σας και θα μείνετε έκπληκτοι πόση δύναμη μπορείτε να αντλήσετε από μέσα σας. Ένας άλλος παράγοντας που τεράστια ποσότητα δύναμης χάνεται, είναι η νοητική ανησυχία, φτιάχνετε σενάρια και ζείτε την καταστροφή στο μυαλό σας.

Θυμηθείτε πόσες φορές χάσατε τη δύναμη σας για φόβους που δεν επαληθεύτηκαν ποτέ αλλά ακόμα και αν παρουσιάστηκαν αληθινές δυσκολίες στη ζωή σας μπορέσατε να τις υπερνικήσετε γιατί έχετε απεριόριστη δύναμη απλά το ξεχνάτε.

Ένας τρόπος να ξεπεραστεί η αγωνία, είναι η επιθυμία που σας κατακλύζει με πάθος, η επιθυμία που δεν αφήνει περιθώριο για κανένα άλλο συναίσθημα.

Η συγκέντρωση προς το στόχο που επιθυμείτε χρειάζεται να γίνει ήρεμα, αλλά η επιθυμία να εμπεριέχει ταυτόχρονα τη λαχτάρα, όχι όμως τη νοητική ανησυχία, γιατί θα δηλητηριάσει ότι και αν θέλετε. 

Αν έχετε ανησυχία πολύ απλά δεν έχετε πίστη, ούτε στην ενέργεια αλλά ούτε και σε εσάς εννοείται ότι κανένα αποτέλεσμα δεν θα γειωθεί. Συγκεντρωθείτε στη χαρά που θα βιώνατε αν είχατε κατακτήσει αυτό που επιθυμείτε και επιμείνετε να συγκεντρώνεστε πάνω σε θετικές σκέψεις γεμάτες χαρά, φως και αισιοδοξία.

Η νοητική χαλάρωση είναι ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο, στιγμές ησυχίας όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει. Αυτό θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα φέρει ισορροπία και ζωτικότητα.

Η ζωτικότητα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη όταν είστε παρόντες σε ό,τι κάνετε, έστω και αν δεν είναι το καλύτερό σας παραμείνετε ευδιάθετοι. Όταν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή σας δεν είναι μία απλά μια παρατημένη ζωή που περνά από πάνω σας.

Επικυρώστε μέσα σας τη δύναμη της ζωής, νιώστε ζωντανοί και δημιουργικοί. Σε κάθε εισπνοή σας απορροφήστε δύναμη, ζωτικότητα, χαρά, έμπνευση, αποφασιστικότητα ή ότι άλλο θέλετε και εκπνεύστε ότι αισθάνεστε, ότι μπλοκάρει αυτές τις ποιότητες να ριζώσουν μέσα στο είναι σας.

Μη βάλετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας κάνοντας πισωγύρισμα σε παλιές συνήθειες, αυτό είναι το χειρότερο, γιατί μόλις παραβιάσετε την απόφαση που πήρατε (έστω και για μία μόνο φορά) έχετε βάλει μόνοι σας βόμβα στα θεμέλια της προσωπικής σας δύναμης.

Χρειάζεται να πιστέψετε πόσο σημαντική είναι για εσάς η αλλαγή που προσπαθείτε να εδραιώσετε αλλιώς αν ακόμα βρίσκετε γλύκα στις παλιές σας συνήθειες και τις αναζητάτε δεν πρόκειται να ριζώσει η καινούργια αρχή γιατί βασικά εσείς δεν την ποθείτε αρκετά.

Επαναλαμβάνετε με κάθε ευκαιρία αυτό που θέλετε να μπει στη ζωή σας χρειάζεται να γίνει αυτόματη συνήθεια μόνο τότε θα το έχετε κατακτήσει.

Ένα ακόμη όπλο του κατώτερου εαυτού είναι τα συναισθήματα που τα αφήνουμε ανεξέλεγκτα να μας διακατέχουν όπως η ζήλια, ο θυμός, η νοητική ακαμψία και το κουτσομπολιό είναι δυνατά δηλητήρια ενάντια στην πνευματική σας καλλιέργεια. Δεν πρόκειται κανείς υγιής σπόρος να φυτρώσει σε ένα περιβάλλον τόσο τοξικό.

Κάθε φορά που ένα τέτοιο συναίσθημα αναδύεται προς την επιφάνεια αρνηθείτε το με σθένος. 

Πείτε: δεν σε θέλω_ Έξω από την ύπαρξή μου _ Δεν έχω καμία σχέση με εσένα, και ξέρετε κάτι… δεν έχετε, γιατί η ταύτιση με αυτό έχει τις ρίζες της σε μία προσωπικότητα φοβισμένη και γαλουχημένη με αναξιότητα αυτό που αποφασίσατε να γίνεται ένας ελεύθερος άνθρωπος, ναι δεν έχει καμία σχέση.

Μία σημαντική βοήθεια σε αυτή την τάση είναι να κάνετε πράξεις αντίθετες με αυτή, δηλαδή αν έχετε μία μελαγχολική φύση (αυτό είναι κάτι σχετικό γιατί συνήθως είναι προσκολλημένα πιστεύω).

Έστω και αν στην αρχή είναι μέσα από προσπάθεια θα αναπτύξει σταδιακά εκείνο το μέρος του πνεύματός σας που θέλετε να ενδυναμώσετε και συνδέεται άρρητα με την πράξη.

· Ας το δούμε πιο αναλυτικά :
Εστιαστείτε να καλλιεργήστε την πνευματική σας στάση, που συνδέεται με τη δράση, ενώ εφαρμόζετε ταυτόχρονα σε καθημερινή βάση συμπεριφορές και κινήσεις που αντιστοιχούν σε αυτήν.

· Το σημαντικό είναι όταν εφαρμόζετε στην πράξη όλο αυτό το εγχείρημα να είστε βαθιά ευτυχισμένοι που μπορείτε να κάνετε μια καινούρια αρχή, περήφανοι που έχετε το θάρρος να πορεύεστε πέρα από το κουφάρι της συνήθειας.

· Βιώστε τον απόλυτο έρωτα με αυτό που ποθείτε μόνο τότε είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα για να τα κατακτήσετε.

· Χρησιμοποιήστε τον οραματισμό για να συνδεθείτε με το συναίσθημα που θα βιώνατε ολοκληρωτικά αν το είχατε ήδη κατακτήσει αλλά χωρίς να χαλαρώνετε την εστίασή σας και χωρίς να χάνετε την επικέντρωσή σας σε αυτό.

· Στοχεύετε ξεκάθαρα σε αυτό που θέλετε και βιώστε την αγάπη και τον έρωτα για αυτό σε όλα σας τα επίπεδα.

· Έχετε απόλυτο σεβασμό για τον εαυτό σας, μην τον υποτιμάτε πως είναι δυνατόν, να πάτε να τρέξετε με ένα κουτσό άλογο κούρσας, πρέπει να πιστέψετε σε εσάς μην υπερτιμάτε άλλους και αφήνετε εσάς στην υποτίμηση.

· Να σέβεστε το εσωτερικό σας υλικό, στο κάτω-κάτω σκεφτείτε ότι είναι μεγαλειώδη συμπαντική ύλη, τα ταλέντα σας είναι τα δώρα του σύμπαντος σε εσάς.

· Μην τα σπαταλάτε σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη σοφία, τη γνώση και την εμπειρία σας μόνο για να πάρετε λίγο κανάκεμα για τη σακατεμένη σας προσωπικότητα.

· Είστε πολύ πιο σπουδαίοι, πολύ πιο σοφοί, πολύ πιο αξιόλογοι, και χρειάζεται να το κατανοήσετε αυτό και να το υπερασπιστείτε. Η υπεράσπιση έχει και ένα άλλο κεφάλαιο που είναι η διεκδίκηση, νιώστε το δικαίωμα να πάρετε το καλύτερο αν κυριεύεστε από συναισθήματα αναξιότητας τίποτα δεν θα μπορέσετε να αποκτήσετε. 

Μην μπερδεύετε την ταπεινότητα με την αναξιότητα που έχουν γαλουχήσει την ανθρωπότητα. Ζούμε όλοι σε ένα σύστημα που εκπαιδεύει σκλάβους και αν πιστεύετε στον εαυτό σας δεν είστε εύκολα διαχειριζόμενος από το σύστημα.

· Σηκώστε ψηλά το κεφάλι σας και νιώστε ότι σας ανήκουν τα πιο ωραία πράγματα, καλλιεργήστε μέσα σας το δικαίωμα να απολαύσετε τα παιχνίδια της ζωής και να είστε έτοιμοι όταν χρειαστεί να τα αφήσετε για να παίξετε σε άλλη πίστα. 

Μην αφήσετε το συναίσθημα του στερημένου να σας κάνει να γραπωθείτε σε αυτά, κάθε πίστα έχει και τα δικά της παιχνίδια για να παίξετε, αν πιστεύετε ακράδαντα ότι αξίζετε, τα παιχνίδια θα έρθουν σε εσάς. 

Τέλος, μην αφήνετε τον εαυτόν σας να αποθαρρυνθεί από μικρές αποτυχίες, είναι και αυτές μέρος του παιχνιδιού. Μείνετε με ισχυρή πίστη στην τελική σας επιτυχία. Προχωρήστε σταθερά προς τον σκοπό σας αλλά με ευελιξία για να μπορείτε πάντα να βρείτε την καλύτερη διαδρομή για εσάς.

· Διατηρήστε την ηρεμία σας και υιοθετείστε μια θετική στάση ζωής η οποία θα σας φέρει υποστηρικτικούς ανθρώπους, ευκαιρίες και δώρα ζωής.

Απλά πιστέψτε σε εσάς!
Το αξίζετε!




Shakila Ιωάννας Μπράτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου