Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Γιατί Τα Ζώα Πρέπει Να Βγουν Από Το Μενού Μας....!!!!!!!


Τρώτε "κρέας"; Γνωρίζετε ότι είστε η μειοψηφία; Σε ένα κοινό από εκατοντάδες ανθρώπους, το 73,6% συμφώνησε ότι τα ζώα πρέπει να βγουν από το μενού μας - μάθετε γιατί, και μετά αναρωτηθείτε κατά πόσο κάνετε τη σωστή επιλογή.

Η σειρά δημοσίων διαλόγων Intelligence Squared's του 2012, ξεκινά με μια ματιά στην ηθική της κατανάλωσης κρέατος. Έξι ομιλητές χωρίζονται σε δύο ομάδες με επιχειρήματα υπέρ και κατά της πρότασης: "Τα Ζώα Πρέπει Να Βγουν Από Το Μενού".

Οι ομιλητές υπέρ της πρότασης είναι ο Peter Singer, ο Philip Wollen και η Veronica Ridge. Κατά της πρότασης είναι ο Adrian Richardson, η Fiona Chambers και ο Bruce McGregor. Οι προτάσεις τους ακολουθήθηκαν από ερωτήσεις από το κοινό, που τελικά ψήφισε. 

Στο βίντεο αυτό, παρακολουθείτε απόσπασμα του debate, και συγκεκριμένα την ομιλία του Philip Wollen. Ολόκληρο το debate υπάρχει εδώ https://www.youtube.com/watch?v=mNED7....

Μερικά στοιχεία για τον Philip Wollen από τη Wikipedia: 
Ο Philip Wollen ήταν αντιπρόεδρος της Citibank, ειδικευόμενος στα οικονομικά, τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές.

Στην ηλικία των 34 ετών, κατατάχθηκε από το Australian Business Magazine στους Κορυφαίους 40 Αυστραλούς μεγαλοστελέχη. Στην ηλικία των 40, έγινε μάρτυρας σκληρότητας, τόσο κολοσσιαίας κλίμακας, που τον επηρέασα βαθύτατα. Αποφάσισε να παρατήσει όλα όσα του ανήκαν ελαφρά τη καρδία, και να πεθάνει απένταρος. "Και ως τώρα, τα καταφέρνουμε," αστειεύεται. 

Σήμερα αφιερώνει τη ζωή του στα παιδιά, τα ζώα, το περιβάλλον, τους αίατα αρρώστους, τους άστεγους και τις τέχνες. Στηρίζει πάνω από 500 ανθρωπιστικά εγχειρήματα σε πάνω από 40 χώρες με σχολεία, ορφανοτροφεία, καταφύγια, κλινικές και υποτροφίες. 

Το 2005 έλαβε το Τάγμα της Αυστραλίας. Το 2007 έγινε ο Αυστραλός της χρονιάς. Το Συμβούλιο Australia Day είπε γι' αυτόν: "Ουσιαστικά ένα άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο Philip Wollen δεν αποζητά την προσωπική του δημοσιότητα και δε φοβάται να βγει στο προσκήνιο, για ένα δίκαιο σκοπό."



από τον Philip Wollen
Μετάφραση και υποτιτλισμός: Vegan For Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου