Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Μαγνητίζοντας το χρήμα....!!!!!!!

Θέλετε να μαγνητίζετε τον πλούτο; Θέλετε όταν βρεθείτε με την δυναμική του πλούτου να την διατηρήσετε; Θα σας δώσουμε οκτώ αρχές που μπορείτε να ακολουθήσετε και να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά. Ο μαγνητισμός του χρήματος, βασίζεται στην προσωπική μας έλξη του. 

Θέλουμε τα πλούτη γι’ αυτό ενεργοποιούμε τον νόμο της έλξης. Με οκτώ βήματα μπορείτε να αλλάξετε την σχέση σας με την κατάσταση σας, αρκεί να πιστέψετε ότι αυτό θέλετε.

1. Βρίσκεις την αληθινή επιθυμία : 
Όταν χτίζετε τα θεμέλια για τη δημιουργία πλούτου, ένα βασικό σημείο είναι να προσδιορίσετε το συναίσθημα πίσω από αυτό που θέλετε. Με άλλα λόγια, καθώς μαθαίνετε πώς να κάνετε τις επιθυμίες σας να εκδηλωθούν, θα πρέπει πρώτα να «μάθετε τι ακριβώς θέλετε σε συναισθηματικό επίπεδο». 

Για παράδειγμα, εάν θέλετε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, αναρωτηθείτε αν το θέλετε για να ικανοποιήσετε το «εγώ» σας, ή γιατί "θεωρείτε ότι αξίζετε την πολυτέλεια». Ανεξάρτητα με το ποια μπορεί να είναι η αιτία, το να προσδιορίσετε το αληθινό συναίσθημα πίσω από την απόκτηση του υλικού αντικειμένου, σας παρέχει τη συναισθηματική φόρτιση που χρειάζεστε για να επικαλεστείτε το νόμο της έλξης και να ανακαλύψετε το μυστικό του πλούτου.

2. Παρακινεί : 
Η δράση είναι πολύ σημαντική στην υλοποίηση των στόχων. Ο νόμος της έλξης δεν είναι κάτι που ο επιτυγχάνεις καθισμένος στον καναπέ και άπραγος. Ότι λοιπόν σας εμπνέει, σας κινητοποιεί και σας ωθεί στην δράση, είναι πολύ χρήσιμο συστατικό για τις δηλώσεις σας.

3. Επιτρέπει : 
Μια καλή «δήλωση πλούτου» σας δίνει επίσης την άδεια να αισθάνεστε ότι έχετε «τη δυνατότητα να λάβετε». Πρέπει να σας κάνει να νιώθετε ότι είστε δεκτικοί, αλλά και ότι αξίζετε να λάβετε.

4. Τροφοδοτεί Ενέργεια : 
Η θετική ενέργεια τροφοδοτεί και την καλή υγεία του σώματος, που είναι απαραίτητη για την επίτευξη κάθε στόχου.

5. Αφαιρεί ότι εμποδίζει το επιθυμητό : 
Τέλος, η απελευθέρωση των βαθιά ριζωμένων αντιλήψεων, των αρνητικών πεποιθήσεων για τα χρήματα και τα υλικά πράγματα, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την προσέλκυση του πλούτου. Είναι ο κρίσιμος παράγοντας που μπορεί να ανοίξει ορθάνοιχτη την πόρτα στα χρήματα και τον πλούτο. 

Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό, όσο κι αν ακούγεται σε κάποιους ασυνήθιστο, είναι ο εκ νέου προγραμματισμός του υποσυνείδητου, ώστε να επαναπροσδιοριστούν οι σκέψεις σας γύρω από τα χρήματα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση ηχητικού υλικού που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις πεποιθήσεις που εμποδίζουν τη ροή του χρήματος και του πλούτου προς εσάς.

6. Ανοιχτό Μυαλό : 
Η ανοχή, που είναι ένα από τα υψηλότερα χαρακτηριστικά του πολιτισμού, εκφράζεται μόνο από τα πρόσωπα εκείνα που έχουν ανοιχτό μυαλό σε όλους τους τομείς, κάθε εποχή. Και μόνο ο άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό μορφώνεται πραγματικά, προετοιμαζόμενος έτσι να ωφεληθεί από τα μεγαλύτερα πλούτη της ζωής. 

7. Αυτό-πειθαρχία : 
Ο άνθρωπος που δεν είναι κύριος του εαυτού του, μπορεί να μη γίνει ποτέ κύριος κανενός πράγματος. Εκείνος πάλι, που είναι κύριος του εαυτού του, μπορεί να γίνει κύριος του γήινου πεπρωμένου του, «ο κύριος της μοίρας του, ο καπετάνιος της ψυχής του». Και η υψηλότερη μορφή αυτό-πειθαρχίας, συντίθεται από μια καρδιά που συνεχίζει να εκφράζεται ταπεινά, ακόμα κι όταν έχουν αποκτηθεί μεγάλα πλούτη, ή όταν έχει ξεπεράσει αυτό που λέμε «επιτυχία». 

8. Η ικανότητα κατανόησης των ανθρώπων : 
Ο άνθρωπος που είναι πλούσιος με κατανόηση για τους ανθρώπους, πάντα αναγνωρίζει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι βασικά όμοιοι, δεδομένου ότι έχουν εξελιχθεί από τα ίδια κύτταρα. Δεδομένου επίσης, ότι όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες εμπνέονται από ένα ή περισσότερα από τα εννέα μοτίβα της ζωής : 

Το συναίσθημα της αγάπης 
Τη συγκίνηση της ερωτικής πράξης 
Την επιθυμία του προσωπικού κέρδους 
Την επιθυμία της αυτοσυντήρησης 
Την επιθυμία της ελευθερίας του σώματος και του νου 
Την επιθυμία της αυτοέκφρασης 
Την επιθυμία συνέχισης της ζωής μετά θάνατο 

Το συναίσθημα του θυμού. Το συναίσθημα του φόβου 
Ο άνθρωπος που κατανοεί τους άλλους πρέπει πρώτα να κατανοεί τον εαυτό του. Η ικανότητα κατανόησης των άλλων, μειώνει πολλές από τις συνηθισμένες αιτίες τριβής ανάμεσα στους ανθρώπους. Είναι το θεμέλιο της φιλίας. Είναι η βάση της αρμονίας και της συνεργασίας ανάμεσα στους ανθρώπους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου