Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Μηνύματα από το ζωικό βασίλειο. Τι προσπαθούν να μας πουν ;

Έχει υπάρξει κάποιο συγκεκριμένο ζώο, πουλί ή έντομο που έκανε τακτικά σε εσάς γνωστή την παρουσία του ή εμφανίστηκε ακριβώς τη στιγμή που χρειαστήκατε επιβεβαίωση; Υπάρχουν λόγοι που έχουμε θεάσεις ζώων και όλες έχουν νοήματα από πίσω τους που μας παρέχουν σοφία και επιβεβαίωση.

Συνηθισμένοι Αγγελιοφόροι Ζώα/Πουλιά/Έντομα

Γεράκι : Δώστε προσοχή σε οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή. Ένας δάσκαλος ίσως φτάνει σε εσάς. Μπορεί επίσης να είναι προειδοποίηση ή ανάγκη για γρήγορη επαναξιολόγηση.

Αετός : Δυνατός αγγελιοφόρος, Μεγάλου Πνεύματος. Είστε ευλογημένοι, προστατευμένοι και σκέψεις υψηλής συνειδητότητας είναι διαθέσιμες σε εσάς αυτή την περίοδο.

Καρδινάλιος :  φιγούρα πατέρα ή παππού που πνευματικά αποκαλύπτεται η ίδια σε εσάς. Δύναμη και αυτοπεποίθηση. Είστε σε υπεροχή σε κάποιον τομέα της ζωής σας

Κίσσα : φιγούρα μητέρας ή γιαγιάς που αναγνωρίζεται πνευματικά. Ήπια θηλυκή καθοδήγηση. Περίοδος για προσήλωση στην οικογένεια.

Σκύλος : Αφοσίωση. Προστασία

Γάτα : Μυστικισμός. Αστρικά ταξίδια. Ώρα για παιχνίδι. Ανεξαρτησία.

Αράχνη : Υφαίνετε έναν ιστό συνδέοντας μαζί ιδέες. Όλα τα πράγματα σχετίζονται μεταξύ τους. Αφηγητής.

Πασχαλίτσα : Περίοδος τύχης μπροστά σας. Έχετε το άγγιγμα του Μίδα

Κουκουβάγια : Σοφία, νυχτερινές δραστηριότητες, Εποχή για εκπαίδευση

Λιβελούλα : Το πνεύμα είναι παντού τριγύρω σας. Περίοδος επιβεβαίωσης ότι είστε στον σωστό δρόμο για την εξέλιξή σας.

Λύκος : Δάσκαλος, οικογενειακή στήριξη. Ζουν σε αγέλες. Βεβαιωθείτε ότι περιτριγυρίζεστε από ομοϊδεάτες

Φίδι : Ώρα για αλλαγή, αφαιρώντας το δέρμα του παλιού. Ενέργεια κουνταλίνι. Επίσης προσέξτε τις ύπουλες επιρροές τριγύρω σας.

Πεταλούδες : ώρα για μεταμόρφωση - μια όμορφη μεταμόρφωση. Μια αλλαγή μέσα και έξω.

Περιστέρια :  Μια γαλήνια περίοδος είναι μπροστά σας. Ρομάντζο και συντροφικότητα έρχονται.

Αυτοί είναι μόλις λίγοι από τους αγγελιοφόρους που μπορεί να συναντήσετε στην καθημερινή σας ζωή. Προτείνω να αγοράσετε το Animal Speak του Ted Andrews , βιβλίο που δεν πρέπει να απομακρύνετε από το χέρι σας όσο διαφορετικά ζώα έρχονται σε σας. 

Μερικές φορές χρειαζόμαστε σημάδια από πνεύματα στην καθημερινή μας ζωή για να μας βοηθήσουν να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο ή για να προσέξουμε αυτά που έρχονται.




Μετάφραση: awakengr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου