Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Η Αποστολή των Εργατών Φωτός στην Γη.....!!!!!!

Εισαγωγή - Ποιοι είναι οι εργάτες φωτός;
Ο όρος «εργάτης φωτός» είναι στην «πιάτσα» εδώ και λίγα χρόνια, και χρησιμοποιείται πιο συχνά για να περιγράψει ξεχωριστά πράγματα που γίνονται πνευματικά, θεραπευτικά ή ανθρωπιστικά. Το νόημα του Εργάτη Φωτός εξελίχτηκε καθώς εξελίχτηκε η κατανόησή μας και η επίγνωσή μας, καθώς και εμείς οι ίδιοι.

Σήμερα γίνεται αντιληπτό ότι οι εργάτες φωτός είναι άνθρωποι που αλλάζουν τη συνείδηση της ανθρωπότητας. Αφυπνίζονται, βιώνοντας μια επανασύνδεση με την απεριόριστη νοημοσύνη που είναι διαθέσιμη σε όλους μας μέσω της εσωτερικής γνώσης και της εκτεταμένης επίγνωσης.

Στο δρόμο για την πρόοδό τους, οι Εργάτες Φωτός επηρεάζουν και αυξάνουν την γνώση τους και την γνώση των άλλων γύρω τους, ακόμα και χωρίς να το επιδιώκουν συνειδητά. Είναι ορατή όλο και περισσότερο η δόνηση και η θετικότητα της αγάπης τους και η δύναμή της. Το πραγματικό προτέρημα ενός εργάτη φωτός είναι η συνειδητή του επίγνωση. Εκεί βρίσκεται η αληθινή δύναμη.

Ποιος είναι ο σκοπός του Εργάτη Φωτός στην Γη;
Η αποστολή των εργατών φωτός είναι ότι προσφέρθηκαν εθελοντικά πριν από την γέννησή τους να βοηθήσουν τον πλανήτη και τον καθένα πάνω στον πλανήτη να απαλλαγούν από τις επιδράσεις του φόβου. 

Ο κάθε εργάτης φωτός είναι εδώ για έναν ιερό σκοπό. Ωστόσο, η τρισδιάσταση ζωή στον πλανήτη που κυρίως επικεντρώνεται στην προσαρμογή και τον υλισμό, προκαλεί ένα είδος αμνησίας στους εργάτες φωτός.

Συχνά αγνοούν τις ικανότητές τους, καθώς επίσης και τον θεϊκό σκοπό τους στον πλανήτη Γη και τους κατοίκους του. Αρκετά συχνά, οι εργάτες φωτός νιώθουν χαμένοι και φοβούνται όταν ξεχνούν την πραγματική τους ταυτότητα. Πολλοί εργάτες φωτός ανακαλύπτουν φυσικά πνευματικά χαρίσματα, όπως για παράδειγμα θεραπευτικές και ψυχικές ικανότητες.

Πολλοί από τους εργάτες φωτός στην γη, έχουν μια ειδική εκτίμηση για τα ζώα και αγάπη για την φύση. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα χαρίσματα που οι εργάτες φωτός προθυμοποιήθηκαν να χρησιμοποιήσουν για να θεραπεύσουν τον κόσμο και τον πλανήτη.

Πώς θα μάθω αν είμαι Εργάτης Φωτός;

Είστε Εργάτες Φωτός αν έχετε τα παρακάτω :

Σας φωνάζουν για να θεραπεύσετε άλλους

Θέλετε να λύσετε τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα του πλανήτη

Πιστεύετε με σθένος ότι οι πνευματικές μέθοδοι μπορούν να θεραπεύσουν πολλές καταστάσεις

Σας έχουν συμβεί μυστικιστικές εμπειρίες, όπως συναντήσεις με φωτεινά όντα ή ψυχικά προαισθήματα

Έχετε αντέξει πολλές δύσκολες εμπειρίες στη ζωή σας που άλλαξαν δραστικά την γνώση της θεϊκής σας τελειότητας

Θέλετε να διορθώσετε την δική σας προσωπική ζωή, ως πρώτο βήμα για την θεραπεία του πλανήτη

Νιώθετε μια κλίση για να διδάξετε, να γράψετε ή να δώσετε συμβουλές σχετικά με τις θεραπευτικές σας εμπειρίες

Έχετε την αίσθηση του επείγοντος της ολοκλήρωσης της αποστολής σας πριν μάθετε ότι είστε εδώ για έναν ανώτερο σκοπό ή ακόμα και πριν σιγουρευτείτε ποιος είναι αυτός ο σκοπός και πώς να κινηθείτε μέσω αυτού.

Οι εργάτες φωτός ξέρουν γιατί ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο, και παντού στον κόσμο αυτή τη στιγμή οι εργάτες φωτός αφυπνίζονται. Ακούν μια εσωτερική φωνή που δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Μήπως έχετε νιώσει να σας καλεί η δική σας αποστολή;





Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου