Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Αυτό τον χειμώνα δεν θα μας ρίξει κάτω τίποτα.....!!!!!!

Ο μεγαλύτερος «φόβος» μας το χειμώνα είναι ότι, όση διάθεση κι αν έχουμε για να βγούμε έξω και να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί, θα πρέπει κάποιες μέρες να τις αναβάλλουμε είτε λόγω του καιρού είτε, ακόμα χειρότερα, επειδή είμαστε κρυωμένοι.

Ο πιο συχνός επισκέπτης μας αυτή την εποχή είναι το κοινό κρυολόγημα, που μεταδίδεται χωρίς να το καταλάβουμε. Κάνει την καθημερινότητα δύσκολη και τις κοινωνικές συναναστροφές άβολες, ενίοτε και δυσάρεστες. 

Αναζητώντας, όπως πάντα, φυσικές λύσεις στο πρόβλημα, ανακαλύψαμε διάφορα «μαγικά συστατικά» που βοηθούν τον οργανισμό να ανακάμψει. 

Τα βρήκαμε, λοιπόν, συγκεντρωμένα όλα μαζί μόνο στο Royal Tonic της Lanes, ένα συμπλήρωμα διατροφής σε πρωτοποριακή συσκευασία μεμονωμένων φιαλιδίων, για να το έχουμε πάντα μαζί μας, είτε για καθημερινή χρήση, είτε σε στιγμή ανάγκης. 

Δώρα από την… κυψέλη
Περιέχει βασιλικό πολτό και πρόπολη, δύο «δώρα» που χαρίζουν απλόχερα οι μέλισσες στη φύση και προσφέρουν τόνωση, ενέργεια και αντιμικροβιακή δράση, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό μας σύστημα. 

Ο βασιλικός πολτός είναι γνωστός για την υψηλή θρεπτική του αξία, παρότι η κατανάλωσή του δεν ανήκει στις βολικές «υγιεινές συνήθειες», καθώς διατηρείται μόνο στο ψυγείο. Η Lanes, όμως, πάντα δίπλα στον αεικίνητο άνθρωπο της εποχής μας, αξιοποίησε τη σύγχρονη διαδικασία της λυοφιλοποίησης, ώστε να μπορεί το Royal Tonic να διατηρείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος! 

Σε ό,τι αφορά την πρόπολη, παράγεται από τις μέλισσες προκειμένου να απολυμαίνεται το εσωτερικό της κυψέλης και έχει θαυματουργές αντιικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 

Θησαυρός συστατικών
Εκτός από τον βασιλικό πολτό και την πρόπολη, περιέχει επίσης πρωτόγαλα, που είναι η πιο αγνή και πλούσια σε θρεπτική αξία μορφή γάλακτος υψηλής συμπύκνωσης, καθώς παράγεται για τα νεογέννητα και αποτελεί έναν ιδιαίτερα ισχυρό και πρωτοποριακό τρόπο θωράκισης του ανοσοποιητικού. 

Η βιταμίνη Β6 είναι ένα ακόμη σημαντικό «όπλο» του Royal Tonic, που συμμετέχει στη δημιουργία αντισωμάτων, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην άμεση αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και φυσικά στην ταχεία ανάρρωση. 

Το Royal Tonic της Lanes περιέχει επίσης δύο «βασιλιάδες» πρωτεϊνών: τα μανιτάρια Shiitake και Reishi. Το μανιτάρι Shiitake βελτιώνει -επιστημονικά αποδεδειγμένα- την κυτταρική λειτουργία, ενώ το μανιτάρι Reishi χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για την αντιμετώπιση ιογενών λοιμώξεων, όπως η γρίπη. 

Γι’ αυτό, λοιπόν, είτε διανύουμε μια απαιτητική περίοδο στη δουλειά, είτε είμαστε επιρρεπείς σε ιώσεις και ασθένειες, είτε νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, είτε έχουμε ήδη κρυολογήσει, το Royal Tonic μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μας, ώστε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε περίσταση.

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο την φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Αντιμετωπίζουμε, λοιπόν, τον χειμώνα με το Royal Tonic στο τσεπάκι μας, μόνο με 14,90 ευρώ και το κυριότερο με φυσικό τρόπο. Αναζητήστε το στο φαρμακείο της γειτονιάς σας ή μάθετε περισσότερα στο 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου