Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Φέρνοντας την αληθινή αλλαγή στη ζωή μας.....!!!!!!!

Παρά πολλές φορές πολλοί άνθρωποι νιώθουν εγκλωβισμένοι μέσα σε καταστάσεις και γεγονότα και αδυνατούν να διαχειριστούν τη ζωή τους. Κάποιοι από αυτούς πιστεύουν ότι φταίνε όλοι οι άλλοι για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κάποιοι άλλοι, ευτυχώς, συνειδητοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνους. Αρχίζουν τότε να αναζητούν τρόπους ώστε να μπορέσουν να ξαναβρούν την ηρεμία στη ζωή τους. 

Ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι να κάνουν ένα βήμα πίσω και να δουν τον εαυτό τους μέσα από ένα καθρέφτη. Να δουν τις στιγμές της ζωής τους, τις παλιές τους συνήθειες, τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις τους μέσα από πιο ήρεμη ματιά. Αυτή η διαδικασία ''ανασκόπησης'' είναι πολύ καλή για τα πρώτα βήματα στην αλλαγή όμως έχει την τάση να μένει σε νοητικό επίπεδο και δεν έχει μεγάλη δύναμη ώστε να αλλάξει τη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης τους σε βάθος. 

Μπορεί μέσα από αυτή τη διαδικασία ανασκόπησης κάποιοι να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή τους να πάει ''στραβά''. Να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι ο μέχρι τώρα τρόπος που σκέφτονται και ενεργούν δεν τους δημιουργεί μόνο μπλοκάρισμα στην καθημερινότητα τους αλλά και στο σώμα τους και ότι το άγχος, ο πανικός και ο φόβος που μπορεί να βιώνουν οφείλεται σ’ αυτόν τον προγραμματισμένο τρόπο συμπεριφοράς. 

Όμως ακόμα και τότε, μέσα από αυτή τη νοητική επεξεργασία, δεν φτάνουν τόσο βαθιά όσο χρειάζεται για να πραγματοποιήσουν μεταμορφωτικές αλλαγές. 

Χρειάζεται : 
Να σπάσουν τα σύνορα της στενόμυαλης σκέψης και να αφήσουν αρκετό χώρο μέσα τους, χωρίς να παλεύουν τον εαυτό τους, για να επιτρέψουν σ’ αυτή τη ''στρεβλωμένη'' ενεργεία που τους έχει πλημμυρίσει να εκτονωθεί. 

Να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες τους, με το δικό τους ρυθμό και να αρχίσουν να βλέπουν τον εαυτό τους μεγαλύτερο από τα προβλήματα. 

Να αποκτήσουν βαθιά κατανόηση του εαυτού τους και της μέχρι τώρα ζωής τους. 

Να φτάσουν σε εκείνο το επίπεδο του σώματος τους που είναι καταγεγραμμένες οι πιο βαθιές εντυπώσεις, τα πιο βαθιά τραύματα. 

Να περάσουν από το επίπεδο της εξωτερικής πραγματικότητας σε αυτό της εσωτερικής. 

Να δουν και να νιώσουν την εσωτερική πραγματικότητα μέσα από το σώμα, με το μυαλό (νοητική διεργασία) αλλά και την καρδιά (συναισθηματική διεργασία) ώστε να πετύχουν σωματοσυναισθηματική απελευθέρωση και να οδηγηθούν στη μεταμόρφωση.

Ο τρόπος αυτός μπορεί να φτάσει κάποιον μέχρι τη ρίζα της δυσκολίας του και να τον μεταφέρει από το επίπεδο του προβλήματος στο επίπεδο της λύσης, η οποία έχει να κάνει με την λιμνάζουσα ενέργεια μέσα τους. 

Αν δεν κινηθεί η παλιά κολλημένη ενέργεια τότε οποιαδήποτε μορφή θεραπείας δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να αποδομήσει παλιές συνήθειες, να μετασχηματίσει ενεργειακά τον τρόπο που έχουν καταγραφεί τα γεγονότα που έχουν βιωθεί και να απελευθερώσει από αρνητικές σκέψεις. 

Και όλα αυτά δεν θα γίνουν με κάποιο μαγικό τρόπο αλλά μέσα από την ικανότητα της συνειδητότητας να αλλάζει την πραγματικότητα. Κινώντας την λιμνάζουσα ενέργεια μέσα στο σώμα, επιτρέπεται η ελεύθερη ροή της συνείδησης και τότε μπορεί να απελευθερώσει, να μετασχηματίσει και να επαναφέρει το σώμα και την ψυχή σε ¨υγιή¨ κατάσταση. 

Η ενέργεια και η συνειδητότητα είναι οι πιο δυνατοί, οι πιο αποτελεσματικοί θεραπευτές που υπάρχουν αλλά, δεν θα είχαν καμιά δύναμη, αν το σώμα δεν ανταποκρινόταν. 

Το σώμα έχει ανά πάσα στιγμή την συναίσθηση των πάντων. Γνωρίζει τι σκέφτεται ο εγκέφαλος, σε ποια συναισθηματική κατάσταση βρισκόμαστε και ποιες είναι οι βαθύτερες πεποιθήσεις μας γιατί όλες είναι καταγεγραμμένες στην κυτταρική του μνήμη. 

Αλλάζοντας την συνειδητότητά μας και τον τρόπο που κυλά η ενέργεια μέσα μας αλλάζει και το σώμα, αλλάζει και ο τρόπος που αντικρίζουμε τη ζωή.

Η πολυπόθητη αλλαγή έρχεται μέσα από το σώμα και ο διαλογισμός αλλά και διάφορες άλλες θεραπευτικές μέθοδοι διευκολύνουν τον δρόμο προς την αλλαγή. 

Η νέο-κρανιοϊερή θεραπεία είναι μια ολιστική ολοκληρωμένη μέθοδος που ανταποκρίνεται με άμεσα αποτελέσματα στην αλλαγή. Προσεγγίζει τον άνθρωπο στην ολότητά του (σώμα– νους-ψυχή) και προσφέρει σε όποιον την επιλέξει την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι προς τα ''μέσα''. Να επικοινωνήσει με το σώμα του, να προσεγγίσει το βαθύτερο είναι του και να οδηγηθεί στην αυτοθεραπεία. 

Με την νέο-κρανιοϊερή θεραπεία πετυχαίνετε σωματική εξισορρόπηση από τραύματα ψυχικά ή σωματικά των οποίων η ενέργεια έχει εγκλωβιστεί αρκετό καιρό κάτω από την επιφάνεια της επίγνωσης και φέρνουν δυσλειτουργία στο σώμα.





despoina palamari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου