Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Αληθινή Πειθαρχία Αφύπνισης....!!!!!!

Μια επικοινωνία του Αρχάγγελου Γαβριήλ.
H κίνηση προς τις σφαίρες των υψηλότερων διαστάσεων θα γίνει στο χρονοδιάγραμμα μεταξύ 2013-2015 και θα τείνει να είναι ταραχώδης από τη μία πλευρά, αλλά επίσης θα είναι ένα εξαιρετικά δημιουργικό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επιτρέψετε στην αλλαγή να γίνει με πιο χαριτωμένο τρόπο. 

Η Αφύπνιση προς τη Νέα Ζωή είναι μια επιλογή που κάνετε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Τα κωδικοποιημένα σωματίδια φωτός που είναι ενσωματωμένα στα κύματα του Φωτός μεταφέρονται σαν Τσουνάμι Αλλαγής πάνω στον πλανήτη σας, φέρουν τις πιο Θεϊκές Συχνότητες και ενεργοποιούν τους κώδικες της Αφύπνισης που κρατάτε μέσα στο DNA σας. Η ύπαρξή σας ανταποκρίνεται με τρόπους που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά, καθώς τα νέα επίπεδα της κωδικοποιημένης ενέργειας του Φωτός σας διαπερνούν.

Η απόπτωση (εγκατάλειψη) των παλαιών προτύπων σας έφερε στην αληθινή σας ουσία, σε αυτό που πραγματικά είστε και τώρα μπορεί να νιώθετε ανώριμοι και ευάλωτοι. Μην έχετε κανέναν φόβο! Όταν αισθάνεστε κενό, επειδή όλα είναι άβολα, θα έχετε την τάση να θέλετε να γεμίσετε το κενό. 

Να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτό που θα σας καλύψει το κενό. Οι κώδικες της Αφύπνισης σας προσκαλούν να δείτε τα πράγματα από μια υψηλότερη προοπτική, να υψώσετε τα μάτια σας και τη συνειδητότητά σας σε υψηλότερες κατανοήσεις. Μπορείτε να προσκαλέσετε αυτό το νέο επίπεδο με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Χρειάζεται μόνο μια ήπια εστίαση και θα βρεθείτε σε κατάσταση Θεϊκής Κατανόησης. 

Κάποιες μέρες θα πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τις σκέψεις σας, μήπως και σας βυθίσουν στην άβυσσο της αρνητικότητας - που επιπλέει στους αιθέρες που σας περιβάλλουν - ως μαζική συνειδητότητα​​. 

Αυτό το αποκαλούμε Αληθινή Πειθαρχία Αφύπνισης : Να είστε σε εγρήγορση αναφορικά με την συχνότητα της δόνησης που κρατάτε μέσα στην ύπαρξή σας, γιατί τώρα έχετε πλήρη ΓΝΩΣΗ ότι η συχνότητα της δόνησης που κρατάτε μέσα σας δημιουργεί το αποτέλεσμα της εμπειρίας της ζωής σας. 

Από τη στιγμή που έχετε σαφή επίγνωση αυτού του πράγματος, δεν μπορείτε να επιστρέψετε στη συνηθισμένη χαμηλή δόνηση. Εάν αυτή η ιδέα σάς φαίνεται αγχωτική, σκεφτείτε το γεγονός ότι, αν αφήσετε τον εαυτό σας να βυθιστεί σε μια οξύθυμη,χαμηλή δονητική κατάσταση, το νευρικό σας σύστημα θα επιβαρυνθεί με αυτή την εμπειρία και θα δείτε ότι θα χρειαστείτε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιστρέψετε σε Ισορροπία. 

Ένα διάστημα 2-5 λεπτών είναι εφικτό όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα χέρια σας στην καρδιά σας και να αναπνεύσετε, άσχετα με το τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα συντονισμό ισορροπίας μέσα στην ύπαρξή σας, ο οποίος θα σας ηρεμήσει άμεσα, ώστε να μπορέσετε να νιώσετε πιο άνετα. 

Χαλαρώστε δίπλα στη φύση, ακόμη και αν αυτό είναι δίπλα στο αγαπημένο σας φυτό ή καλύτερα, σ’ ένα γέρικο δέντρο. Θα σας βοηθήσει και θα καταπραΰνει το νευρικό σας σύστημα. Όταν μπορείτε, εισπνέετε Θεία Αγάπη στην καρδιά σας, κρατώντας τα χέρια σας εκεί, αυτή η ακτινοβόλα συχνότητα θα γεμίσει την ύπαρξή σας πολύ γρήγορα και οι συχνότητες του Φωτός θα φωτίσουν το νου σας. 

Ο στόχος σας είναι τώρα να χρησιμοποιείτε αυτές τις ταχύτατες συχνότητες για να μεταβάλετε και να μεταμορφώσετε το ενεργειακό σύστημά σας στην Αφύπνιση της Νέας Ζωής.

Ένα από τα καθήκοντα σας αυτή τη στιγμή είναι το ραφινάρισμα των συχνοτήτων του φωτός με τις οποίες εργάζεστε. Με πολλούς τρόπους έχετε σβήσει την προσωπική σας ιστορία και ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να εκφράσετε σε βάθος τη σύνδεσής σας με την Πηγή της κάθε Ενέργειας με δημιουργικό τρόπο. 

Τα κανάλια της σύνδεσής σας έχουν και αυτά αλλάξει. Τα Όντα του Φωτός, με τα οποία εργάζεστε για την αφύπνισή σας, σας μεταδίδουν αυξημένη ευαισθητοποίηση. Ο Ανώτερος Εαυτός σας είναι εναρμονισμένος με τις εσωτερικές αλλαγές σας, καθώς και η σύνδεση της ψυχής σας με την Πηγή, αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της εργασίας που γίνεται. 

Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο, είστε αφιερωμένοι στην Συνείδηση της ​​Ενότητας, στην Ενότητα της ύπαρξής σας από την αρχή της γέννησης της ψυχής σας. Την Ενότητα είναι που φέρνετε τώρα σε συνειδητοποίηση. Ξεκινάτε έτσι μια νέα φάση των εργασιών σε αρμονία με αυτή την εμπνευσμένη βοήθεια. 

Σε αυτήν την περίοδο της Αφύπνισης στη Νέα Ζωή, υπάρχουν στιγμές απόλυτης σαφήνειας, χαράς και σύνδεσης. Υπάρχουν επίσης στιγμές που νιώθετε άδειοι, με εσωτερική αναταραχή και δυσαρέσκεια. 

Αφήστε το να είναι όπως είναι και να βρει ανάπαυση από τη συνεχή προσπάθεια, γιατί αυτή η προσπάθεια είναι μια άλλη εκδήλωση της φιλοδοξίας . Η πνευματική πείνα μπορεί να είναι καλό πράγμα και μερικές φορές είναι απαραίτητη στο μονοπάτι προς την Θεία Ένωση. 

Ωστόσο, σε αυτή τη νέα εποχή, μπορείτε να ανοίξετε νέα επίπεδα συνειδητότητας, μόνο αν δεν γεμίσετε το χώρο με εσωτερική αναταραχή, επειδή πιστεύετε ότι η αφύπνισή σας ή η εκδήλωση των στόχων σας παίρνουν περισσότερο από ό,τι νομίζατε ότι θα έπρεπε.

Με την αναπνοή σας βρείτε το Ήρεμο Σημείο της Ειρήνης μέσα σας και αφήστε το να διευρυνθεί και να γεμίσει τα κενά της ύπαρξής σας. Ανοίξτε νέες πόρτες στο μυαλό και την καρδιά σας και αφήστε τον εαυτό σας να λαμβάνει την αγάπη μας γιατί είναι πραγματικά εδώ για σας, και δεν είστε ποτέ μόνοι. Έχουμε ακούσει τις προσευχές σας και μπορείτε να λάβετε τώρα το Ήρεμο Σημείο της Ειρήνης. Μια νέα εποχή διδασκαλίας έχει αρχίσει.

Η Πηγή όλης της ζωής ευημερεί μέσα σας. Σας αγαπάμε δυνατά και για πάντα.Είναι ασφαλές να ανοιχθείτε στη νέα σας ζωή, σε έναν πολυδιάστατο κόσμο. Καθώς το πέπλο φεύγει, οι πύλες μέσα σας ανοίγουν και οι Αρχάγγελοι είναι εκεί για να σας υποδεχτούν, καθώς περπατάτε προς την Αφύπνιση της Νέας Ζωής......Και έτσι είναι. 
Αρχάγγελος Γαβριήλ μέσα από την Shanta Gabriel. 






Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου