Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Μια διαφορετική προσευχή...!!!!!!!!

          Η προσευχή του Αναληφθέντος Δασκάλου Lanto 
Ξεκινήστε την κάθε μέρα σας με μια προσευχή και μια απεικόνιση του είναι σας μέσα σε μια μεγάλη αρένα Φωτός. Φανταστείτε το Φως να εκτείνεται για χιλιόμετρα μακριά.Νιώστε το κενό έτσι καθώς το Φως στροβιλίζεται σε συνεχώς αυξανόμενους κύκλους και σε κύματα από μπάντες σωματιδίων Φωτός, καθώς πηγαίνετε όλο και πιο βαθιά με κάθε ανάσα που παίρνετε.

Νιώστε τον εαυτό σας να βυθίζεται όλο και πιο βαθιά με κάθε αναπνοή, καθώς αισθάνεστε και οραματίζεστε μια τεράστια στήλη Φωτός να σχηματίζεται γύρω σας.Προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα και φανταστείτε ότι λάμπετε φωτεινότεροι με κάθε αναπνοή. 

Προσαρμοστείτε στη φωτεινότητα και στη συνέχεια προχωρήστε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναπνεύσει ακόμη περισσότερο Φως, νιώθοντας τα κύτταρα και το σώμα σας να γίνονται πιο ελαφριά, και ξαφνικά δεν υπάρχει όριο ανάμεσα στο σώμα σας και την τεράστια στήλη του Φωτός, που μέσα της βρίσκεστε.

Τώρα, προσπαθήστε να κρατήσετε αυτή την εικόνα και την αίσθηση για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε, απολαμβάνοντας το ακτινοβόλο λευκό Φως του Χριστού που τόσοείχατε συνηθίσει να βρίσκεστε μέσα του, πριν από πολλούς αιώνες. Επαναλάβατε αυτήτην προσευχή κάθε μέρα, αν θέλετε, επειδή θα επιταχύνει την ανάληψή σας και θαωφελήσει όχι μόνο τη δική σας ανάληψη, αλλά την ανάληψη όλων των όντων και του πλανήτη Γη.

Σας αφήνω τώρα με μια προσευχή που μπορεί να θέλετε να περιλαμβάνει :
"Απορροφώ το συμπαντικό λευκό Φως προστασίας του Χριστού με κάθε Θεϊκή ανάσα που παίρνω, γνωρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό αυξάνω το μέγεθος της προστασίας σε όλη την γήινη σφαίρα και σε όλα τα σύμπαντα, σε όλα τα όντα που κατοικούν αυτή τη γη και σε όλα τα όντα σε όλα τα σύμπαντα, για πάντα μέσα στην αιωνιότητα.

Δηλώνω την αφοσίωσή μου στο γενικότερο καλό όλης της ανθρωπότητας,καθώς και όλων των όντων σε όλα τα πολύ-σύμπαντα. Γνωρίζω τώρα ότι είμαι πολυδιάστατο Ον, εξοπλισμένος/η με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αναδειχθώ ως υπέροχο Θείο Ον με τις πολλές όψεις μου και ταυτόχρονα με την υπέροχη όψη της Θείας Ενότητας, του Δημιουργού του Παντός".






Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου