Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Διαμαντένιο Ρέϊκι....!!!!!!!

Υπάρχουν πολλές πλευρές της επιτυχίας.
Ο υλικός πλούτος είναι μονάχα ένα απ' τα ...πολλά συστατικά της. Επιπλέον, η επιτυχία βρίσκεται στο ίδιο το ταξίδι και όχι στον προορισμό. Η υλική αφθονία, σ' όλες της τις εκφάνσεις, τυχαίνει να είναι ένα μόνο από τα πράγματα που κάνει το ταξίδι πιο ευχάριστο. 

 Όμως η επιτυχία συμπεριλαμβάνει ακόμα την καλή υγεία, την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό για τη ζωή, τις ολοκληρωμένες ανθρώπινες σχέσεις, την ελευθερία της έκφρασης, τη συναισθηματική και ψυχολογική ισορροπία, μια αίσθηση ευφορίας και, φυσικά, τη γαλήνη και διαύγεια του πνεύματος.

Αλλά ακόμα κι αν έχουμε όλ' αυτά τα πράγματα, δεν μπορούμε να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι αν δεν καλλιεργήσουμε τους σπόρους της θεότητας μέσα μας. Στην ουσία, δεν είμαστε παρά μεταμφιεσμένες όψεις του θείου, και οι εμβρυακοί θεοί και θεές που εμπεριέχονται μέσα μας ζητούν να "υλοποιηθούν" και να ολοκληρωθούν. 

Είναι παρούσα η αίσθηση του θείου, οπουδήποτε κι αν πάμε και σ' οτιδήποτε βλέπουμε - στα μάτια ενός παιδιού, στην ομορφιά ενός λουλουδιού, στο πέταγμα ενός πουλιού. 'Όταν αρχίσουμε να βιώνουμε τη ζωή μας σαν μια θαυμαστή έκφραση του θείου - όχι περιστασιακά, αλλά ακατάπαυστα - τότε μόνο θα γνωρίσουμε την αληθινή έννοια της επιτυχίας.

Ένα πρόγραμμα που συντελεί στον πλήρη συντονισμό του εαυτού μας με όλο το φάσμα του φωτός είναι το διαμαντένιο Ρέικι. 

Το διαμαντένιο Ρέικι είναι ένα σύστημα το οποίο περιλαμβάνει 108 ιερές ενδυναμώσεις για την αφύπνιση του Διαμαντένιου Εαυτού, που είναι το πολυδιάστατο πνεύμα μας, πολύτιμο, πολύπλευρο και τέλειο σαν ένα διαμάντι. Φανταστείτε τον εαυτό σας, την ολότητα του εαυτού σας, σαν ένα μοναδικό και εκπληκτικό διαμάντι, ένα πολύπλευρο διαμάντι που αντανακλά τις διαφορετικές ποιότητες και τα χρώματα του φωτός.

Το πλήρες αυτό ολοκληρωμένο ενεργειακό και πνευματικό πρόγραμμα συντονισμών αποτελείται από 108 ιερές ενδυναμώσεις – μία για κάθε μέρα για 108 μέρες – που εναρμονίζουν τον εαυτό και φέρνουν 100% διεύρυνση τόσο της Αγάπης όσο και του Φωτός τόσο εντός μας όσο και γύρω μας.

Υπάρχουν συνολικά 108 Ιερές ενεργειακές Ενδυναμώσεις Ρέικι και 108 Σύμβολα που λειτουργούν ως κλειδιά ή ως Πύλες για τις ενδυναμώσεις αυτές.

Τα σύμβολα και οι συντονισμοί αφορούν όλες τις πλευρές του εαυτού : την αύρα, τα τσάκρας, τα ανώτερα σώματα, το νου, τα συναισθήματα, την αγάπη, την γαλήνη, την αφθονία, τις σχέσεις και την εργασία, την δύναμη και την υγεία, την εξέλιξη, την ενόραση και την φώτιση, τη γνώση, το σκοπό της ζωής, την κάθαρση και την ευτυχία. 

Η υπερβατική ομορφιά του εαυτού αναδύεται στην επιφάνεια και ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερο τις δυνατότητές μας, τις αλήθειες μας, τις δυνάμεις μας, τα ταλέντα μας και όλα τα θετικά χαρακτηριστικά – από ολόκληρο το φάσμα της ύπαρξης μας!

Όλες αυτές οι ενδυναμώσεις γίνονται από απόσταση κάθε μέρα για 108 μέρες συνολικά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να είσαι σε κατάσταση δεκτικότητας κι όλα τα υπόλοιπα τα κάνω εγώ. Κάθε μέρα θα γίνεται ενστάλαξη μιας διαφορετικής ποιότητας… στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά, θα έχεις φτάσει εκεί που θέλεις να φτάσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου