Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Το Μανιφέστο της Αφθονίας - 24η ημέρα....!!!!!!!

Εικοστή τέταρτη ημέρα
1.Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας.

Ø Είμαι ένα ακτινοβόλο, πλάσμα που έλκω την αφθονία. 

Ø Η αφθονία είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και η φυσική μου κατάσταση. 

Ø Έλκω όλα όσα επιθυμώ στη ζωή μου με ευκολία και χαρά. 

Ø Γνωρίζω πως ο Θεός η υπέρτατη δύναμη με υποστηρίζει συνεχώς. 

Ø Εστιάζω την προσοχή μου και την ενέργειά μου στο να έχω ακριβώς ό,τι θέλω να υλοποιήσω στη ζωή μου. 

Ø Είμαι ανοικτή στη μαγεία του Σύμπαντος που με βοηθάει σε κάθε βήμα της δημιουργίας. Θαύματα συμβαίνουν σε μένα καθημερινά. 

Ø Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες της ζωής μου. Γνωρίζω πως με βοήθησαν να διευρύνω τη σκέψη μου και την αντίληψή μου. 

Ø Τα θετικά μου συναισθήματα μου δείχνουν πως η προσοχή μου βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με τις επιθυμίες μου. Είμαι στη διαδικασία υλοποίησης ακριβώς όλων όσων θέλω. 

Ø Περιβάλλω τον εαυτό μου με ανθρώπους που υποστηρίζουν την δημιουργική μου διαδικασία. 

Ø Ευκαιρίες αφθονίας εμφανίζονται συνέχεια σε εμένα. 

Ø Η δημιουργία είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Πάντα την κάνω σωστά! Πάντα μεγαλώνω και αλλάζω! 

Ø Κάνω μελετημένες κινήσεις που βρίσκονται σε αρμονία με τις επιθυμίες και τα πιστεύω μου. 

Ø Είμαι απόλυτα αξιαγάπητη, προστατευμένη και υπέροχα δυνατή! Είμαι ένα απεριόριστο παιδί του σύμπαντος.
 
Ø Το εισόδημά μου διαρκώς αυξάνεται κι εγώ ευημερώ ότι κι αν κάνω. 

Ø Η ζωή μου είναι ένα υπέροχο σεντούκι θησαυρού, γεμάτο υπέροχες εμπειρίες. 

Ø Το μαγνητικό μου σημείο έλξης, είναι πάντα στραμμένο σε όσα επιθυμώ. 

Ø Δίνω την άδεια στον εαυτό μου να κερδίσει άφθονα χρήματα. 

Ø Πληρώνω με άνεση και ευκολία όλους τους λογαριασμούς μου. 

Ø Παραδίδω στο Θεό όλες μου τις ανάγκες και επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαύσει την αφθονία σε όλους τους τομείς

2.Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3. Κάθε φορά που εστιάζεστε στην επιθυμία σας, στην πραγματικότητα εστιάζεστε σε δύο πράγματα : σε αυτό που επιθυμείτε και στην έλλειψή του. Συχνά, όταν σκέφτεστε αυτό που θέλετε ουσιαστικά σκέφτεστε πως “αυτό” σας λείπει. Χρειάζεται να ψάξετε βαθιά μέσα σας για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε ΤΩΡΑ! Είναι πολύ σημαντικό να εστιάζεστε σε αυτό που επιθυμείτε και ΟΧΙ στο γεγονός ότι δεν το έχετε ΑΚΟΜΑ στη ζωή σας.

Η εστίασή σας είναι το σημείο έλξης σας. Αν εστιάζεστε στην επιθυμία σας και στο πόσο πολύ ανυπομονείτε να τη ζήσετε, τότε το έλκετε πιο γρήγορα στη ζωή σας. Αν όμως, εστιάζεστε στην απογοήτευση και στο φόβο γιατί δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα η επιθυμία σας, τότε έλκετε αυτήν την εμπειρία στη ζωή σας.

Σήμερα θα μάθετε έναν νέο τρόπο για να διατηρείτε την εστίασή σας σε αυτό που θέλετε και όχι σε αυτό που δεν θέλετε. Θα χρειαστείτε το τετράδιο σας και ό,τι έχετε (αν έχετε) δημιουργήσει για να σας υπενθυμίζει το όνειρό σας (π.χ. έναν χάρτη θησαυρού κλπ). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την άσκηση για ό,τι νιώθετε πως δεν γίνεται έτσι όπως το επιθυμείτε :

1. Γράψτε το όνειρό σας και ελέγξτε το πως νιώθετε για αυτό. Σε κλίμακα από το 0-10 , το “0” είναι άσχημα και το “10” πολύ καλά, βαθμολογείστε τα συναισθήματά σας για το όνειρό σας για να δείτε σε τι συναισθηματική διαύγεια βρίσκεστε.

2. Αν νιώθετε τρομαγμένοι, απογοητευμένοι ή ανήσυχοι πως το όνειρό σας δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, τότε γράψτε τις δύο πιο τρομαχτικές σκέψεις για το όνειρό σας. Ο σκοπός σας είναι να βοηθηθείτε ούτως ώστε να προσδιορίσετε τις αρχικές αιτίες για τις αρνητικές σας σκέψεις. 

Μόλις αρχίσετε να αναγνωρίζετε τις αιτίες για αυτές σας τις σκέψεις, θα είσαστε σε επιφυλακή για να ανακαλύψετε το μονοπάτι των νευροσυσχετισμών αυτών.

3. Γράψτε μια σκέψη ή μια πεποίθηση σχετικά με το όνειρό σας που σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Μετά γράψτε κι άλλη μια τέτοια σκέψη, κι άλλη μία μέχρι το συναισθηματικό σας “θερμόμετρο” να φτάσει στην κλίμακα του “10”

Σας δίνω ένα παράδειγμα
Όνειρο : Έχω μια υπέροχη σχέση με έναν σύντροφο που με κάνει να γελάω και έχουμε κοινούς στόχους και αναζητήσεις στη ζωή.

Αρνητικές πεποιθήσεις :
α)Άλλο ένα σαββατοκύριακο και είμαι μόνος/η.

β)Χρειάζεται να κάνω ένα επαγγελματικό ταξίδι αυτό το σαββατοκύριακο και δεν έχω κανέναν να έρθει μαζί μου.

Νέος τρόπος σκέψης :
α) Μου αρέσει που έχω ένα τεράστιο κρεββάτι στη διάθεσή μου.

β)Το να ταξιδεύεις είναι μια περιπέτεια και πάντα συναντώ νέους ανθρώπους. Ίσως να συναντήσω την αδελφή ψυχή μου καθώς ταξιδεύω.

γ) Τα πράγματα πάντα δουλεύουν υπέρ μου, ακόμα κι όταν νιώθω απογοητευμένος/η.

δ)Έχω υπέροχους φίλους-ες που με αγαπάνε και είναι πάντα δίπλα μου αν τους χρειαστώ.

Να θυμάστε, πως το σύνολο των σκέψεών σας και η συναισθηματική σας κατάσταση είναι τα σημεία έλξης σας. Κρατάτε πάντα την ενέργειά σας στο “10”.

Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο EFT FOR EVERYONE της Karen Curry





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου