Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Συναισθηματική αποφόρτιση.....!!!!!!!

Πώς θα σου φαινόταν να βρεις την σκέψη ή την πεποίθηση που σε βασανίζει και σου δημιουργεί πονοκέφαλο αντί να πάρεις χάπι για τον πονοκέφαλο ;

Δεν θα ήταν τέλειο να εκφράζεις τα συναισθήματα σου αντί να τα καταπιέζεις και αυτό να σου προκαλεί θυμό για σένα και μνησικακία για το άλλο άτομο;

Πόσο ανακουφιστικό θα ήταν να αποφορτίσεις ένα τραυματικό γεγονός , μια δυσάρεστη εμπειρία η οποία είναι θαμμένη και καταπιεσμένη και έρχεται στην επιφάνεια όταν βιώσεις ένα ερέθισμα!

Πόσο χαλαρωτικό θα ήταν ένα ενεργειακό ντους πριν πέσεις για ύπνο!

Πόσο θα απολαμβάναμε τη ζωή αν είμαστε ελεύθεροι από ενοχές και σταματήσουμε το αυτοσαμπoτάζ και την αυτοτιμωρία!!!!

Σε τι φυλακή ζούμε όταν συνεχώς προστατεύουμε τον εαυτό μας και θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς και να μην ρισκάρουμε για το άγνωστο επειδή μας αγχώνει.;

Η παραπάνω λίστα θα μπορούσε να είναι πολύ μακριά. 
Η ζωή μας χαρακτηρίζεται από ανησυχία , φόβο απόρριψης, φόβο αποτυχίας ή επιτυχίας, αλλαγών, καθημερινό στρες .....

Κάθε φορά που νιώθω ένα δυσάρεστο συναίσθημα προγραμματίζομαι για να το βιώσω ξανά.

Κάθε φορά που νιώθω ένα συναίσθημα όπως θυμός , ανησυχία κλπ προγραμματίζομαι για να προσελκύσω περισσότερες καταστάσεις και ανθρώπους για ξαναβιώσω αυτό το συναίσθημα.

Το κάθε συναίσθημα είναι μια σκέψη ή ένα πιστεύω που κινείται στο σώμα. Αφού αποδεχτώ το συναίσθημα και δεν το καταπιέζω το αποκωδικοποιώ και βρίσκω την σκέψη ή πεποίθηση που προκάλεσε το συναίσθημα. Κάθε φορά που αλλάζω την αντίληψη μου αλλάζω την ενέργεια μου.

Κάθε φορά που αλλάζω την αντίληψη μου και επομένως την ενέργεια μου , το ενεργειακό μου πεδίο δονείται σε υψηλές συχνότητες δηλαδή έχω ανεβασμένη ενέργεια και είμαι πιο ελαφρύς , χαρούμενος χωρίς λόγο και βιώνω άκοπη υλοποίηση καθώς το σύμπαν ανταποκρίνεται στις υψηλές δονήσεις μας.

Εft είναι μια τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης με την οποία ξεμπλοκάρεται η ενέργεια και ρέει ελεύθερα. Eft είναι ένας τύπος ενεργειακού βελονισμού η οποία ενεργοποιεί τους μεσημβρινούς χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα του χεριού αντί βελόνες. Δηλαδή χτυπάμε με τα δάχτυλα τα σημεία των μεσημβρινών.

Ο σκοπός του Εft είναι να αποφορτίσει το ενεργειακό σου πεδίο από συναισθήματα όπως ενοχές, ντροπή , μνησικακία με αποτέλεσμα να ανεβάσει τις δονήσεις της ενέργειας σου.

Πως εφαρμόζουμε το eft;
Εστιαζόμαστε στο δυσάρεστο συναίσθημα ή το σωματικό πόνο και δηλώνουμε ότι παρόλα αυτά αγαπάμε και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας . Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας αντί να αντιστεκόμαστε.

Απελευθερώνουμε το συναίσθημα.

Υιοθετούμε τη νέα πεποίθηση .

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε πως εφαρμόζουμε το eft από τη φίλη Λιάνα Τελειώνη.

Αυτό που θέλω να θυμάσαι από αυτό το άρθρο είναι ότι όλα τα βαριά συναισθήματα ταξιδεύουν στο σώμα σου και μπλοκάρουν την ενέργεια σου και δημιουργούν αρρώστιες. Απελευθέρωσε το παρελθόν, απελευθέρωσε ότι σε βαραίνει, άλλαξε το τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις και εστιάσου στο απόλυτο Τώρα για να το απολαύσεις!



http://loving-me.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου