Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

O Κόσμος της Ενότητας & Ο Κόσμος του Φόβου....!!!!!!!

            Photo from: Donato Caragnano in flickr.

Πολυαγαπημένα κρίνα του ουρανού, μεταδότες της αλήθειας, σας καλωσορίζω μέσα στην ουράνια καρδιά. Πόσο υπέροχα σήμερα ξεκινήσατε τον Κύκλο του Ιερού Ρόδου. Συνεχίστε αυτή την πρακτική, να εστιάζετε στο τσάκρα της καρδιάς και να αφήνετε τον ποταμό της αρμονίας, της αγάπης να ρέει προς τον κόσμο, γιατί πολυαγαπημένοι η ανθρωπότητα έχει διαχωριστεί αυτή την περίοδο στον κόσμο της ενότητας - τον κόσμο της αγάπης και στον κόσμο του φόβου - της έλλειψης... 

Όσο συνδέεστε με τον κόσμο της ενότητας θα λαμβάνετε αγάπη, την αρμονία της αγάπης και θα εκπέμπετε την αρμονία της αγάπης. Όταν συνδέεστε με τον κόσμο του φόβου, συνδέεστε με την έλλειψη, θα βιώνετε την έλλειψη και θα την εκπέμπετε.

Χρειάζεται λοιπόν η επιλογή να γίνει μέσα στην καρδιά εργαζόμενοι με τον τρόπο που αναλύσετε όλοι μαζί πριν. Το βλέπετε παντού γύρω σας. Αυτό χρειάζεται να ισορροπήσει και θα ισορροπήσει. Και τότε η επιλογή θα είναι βήμα για την ανθρωπότητα και για την εξέλιξη της ανθρωπότητας να προχωρήσει στον κόσμο της ενότητας, στον κόσμο της αγάπης όπου είναι ο προορισμός της, η αλήθεια της, η ουσία και ο σκοπός της.

Το νοητικό σώμα και το συναισθηματικό σώμα συνδέονται άμεσα και με τους δύο κόσμους και προκύπτουν οι πράξεις. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και στους δύο κόσμους. Έτσι η ανθρωπότητα θα λάβει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η ενέργεια της Μητέρας Θεάς αγκαλιάζει τον πλανήτη φέρνοντας στο φως όλες τις κρυφές ατζέντες έτσι ώστε η ανθρωπότητα να κάνει τη σωστή επιλογή.

Και η επιλογή είναι ο κόσμος της ενότητας, ο κόσμος της αγάπης!

Η ενέργεια των κρυστάλλων βοηθάει σε αυτή τη μετατόπιση. Πολλοί από εσάς εργάζεστε με κρυστάλλους και αναγνωρίζετε την καθαρή ουσία τους και την εκπομπή τους. Αναγνωρίζετε την καθαρή εκπομπή της αγάπης. Εργαστείτε με τους κρυστάλλους, ελάτε πιο κοντά. Είναι καθαρές κεραίες αυτού του ποταμού της αγάπης.

Εργαστείτε με τους κρυστάλλους που έχετε στο σπίτι σας, δημιουργήστε μια μαντάλα η οποία θα εκφράζει την επιλογή σας. Την επιλογή σας για ένα κόσμο ενότητας, για ένα κόσμο αγάπης και αφήστε τους κρυστάλλους να το εκπέμπουν εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπο σε αυτό. Οι ίδιοι κρύσταλλοι θα σας δείξουν το σχηματισμό τους. Θα συμβάλουν στην εγκαθίδρυση αυτού του πλέγματος. Πειραματιστείτε, θα δείτε πως θα βοηθήσει...

Αυτές ήταν οι κατευθύνσεις που ήθελα να σας μεταδώσω για αυτή την περίοδο. Όλα όσα έχουμε πει ισχύουν...

Τώρα όμως χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την καρδιά σας για ένα ταξίδι στην αιωνιότητα της ψυχής. Ένα ταξίδι στον Ποιητή της αγάπης. Στη Μητέρα της συμπόνιας. Αφεθείτε λοιπόν μέσα στα νερά του πνεύματος και αφήστε τη φλόγα της καρδιάς σας να ενωθείτε με τη φλόγα του Ποιητή της αγάπης και αφήστε τη Μητέρα της συμπόνιας να σας κρατήσει πάνω στα νερά του πνεύματος της ψυχής.

Νιώστε την ουράνια ένωση αυτών των δύο δυνάμεων μέσα στο τσάκρα της καρδιάς σας καθώς αυτές οι δύο δυνάμεις, αυτές οι δύο θεϊκές αρχές εργάζονται μέσα σας και σας ευθυγραμμίζουν στο ζωντανό παρόν, μέσα από τις λεωφόρους της συνειδητότητάς σας, στον οίκο της ψυχής. Αφήστε να σας έλξει ο οίκος της ψυχής. Νιώστε τη χαρά, την απλότητα, την παράδοση.

Νιώστε την κάθοδο του κρυστάλλου της ψυχής μέσα στην καρδιά σας, μέσα στην καρδιά του δικού σας σύμπαντος καθώς μια νέα γέννηση πρόκειται να συμβεί. Η γέννηση του καθαρού θεϊκού πνεύματος μέσα σας. Νιώθετε τη ζεστασιά στην καρδιά σας; Εκεί φυλάσσεται ο κρύσταλλος!

Αφήστε το να λάμψει έλκοντας στην πραγματικότητά σας όλα αυτά τα υπέροχα γεγονότα και καταστάσεις. Όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα που θέλουν να σας συναντήσουν. Όλες αυτές τις υπέροχες ιδέες που πρόκειται να γεννηθούν. Όλους αυτούς τους καθαρούς δρόμους καρδιάς που θέλει να τους περπατήσετε. Όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια ψυχής που περιμένουν να τα ξανατραγουδήσετε. Όλη αυτή η χαρά που υπάρχει για να ζήσετε.

Η απεραντοσύνη της ύπαρξής σας είναι εδώ, είναι μέσα στην καρδιά σας. Αφήστε τη να λάμψει πολυαγαπημένοι τώρα, αφήστε τη να λάμψει και με τη δύναμη της ουράνιας Μητέρας ενεργοποιώ τον κρύσταλλο της ψυχής στον καθένα σας, στην κάθε μία σας έτσι ώστε ο λόγος της ψυχής να εκδηλωθεί ως ο λόγος της ύπαρξής σας σε αυτή τη ζωή.

Τοποθετήστε τα χέρια σας στην καρδιά και πείτε αυτή τη δήλωση καθημερινά αγγίζοντας τον κρύσταλλο της ψυχής σας που ενεργοποιήθηκε στο τσάκρα της καρδιάς σας:

"Πολυαγαπημένη Συντροφιά του Ουρανού, Ουράνιε Πατέρα, Θεϊκή Μητέρα, είμαι ένα ον στη γη που νιώθω συνδεδεμένος/η μαζί σας. Η πρόθεσή μου είναι αγνή και επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου να λάμψει ο κρύσταλλος της ψυχής μου φέρνοντας στην καθημερινότητά μου όλες τις θετικές εκδηλώσεις που περιέχει ο κρύσταλλος της ψυχής μου."

Νιώστε τώρα το τσάκρα της καρδιάς σας να ανοίγει, να φωτίζει...
"Εμπιστεύομαι ολοκληρωτικά, παραδίδομαι ολοκληρωτικά στην αγάπη Σας!"

Κι έτσι είναι!

Με αυτό τον τρόπο πολυαγαπημένοι και με άλλους τρόπους που θα έρθουν μέσα από το τσάκρα της καρδιάς σας ευθυγραμμιστείτε καθημερινά. Κάντε τη σωστή επιλογή, τον κόσμο της ενότητας. Ζήστε σε αυτόν αγκυροβολήστε τον σε κάθε μία ξεχωριστή πραγματικότητα που ο καθένας και η κάθε μία από σας βιώνετε εδώ στη γη.

Ο καιρός πλησιάζει που όλες αυτές οι ξεχωριστές πραγματικότητες θα γίνουν ένα και ο κόσμος της ενότητας, ο κόσμος της αγάπης θα είναι η μόνη πραγματικότητα στον ευλογημένο πλανήτη γη!

Είμαι εδώ όμως να ακούσω και τις δικές σας ερωτήσεις και να σας βοηθήσω σε περαιτέρω κατανόηση. Είμαι εδώ για σας τώρα...

Ερ: Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί στη ζωή μου περιβάλλομαι άτομα που είναι αυταρχικά, η μητέρα μου, ο πατέρας μου… Γιατί συμβαίνει αυτό, γιατί έχω αυτή την πρόκληση; Γιατί μου βγαίνει αυτός ο έντονος θυμός… Από που προέρχεται όλο αυτό και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;

Απ: Τι επιλογή λοιπόν κάνεις όταν εσύ ζεις στον κόσμο της ενότητας; Ο κόσμος της έλλειψης πλησιάζει αλλά δεν μπορεί να σ’ αγγίξει. Προσπαθεί να πληγώσει το εγώ αλλά δεν πληγώνει την καρδιά. Ξέρεις πολυαγαπημένη ότι είσαι εδώ με ένα διαφορετικό σκοπό.

-Μήπως αυτούς τους δασκάλους που διάλεξες τους έθεσες εκεί για να αντιληφθείς πόσο σημαντική είναι η αποστολή και ο σκοπός σου; Κι αν το κατανοήσεις αυτό πλήρως θα αντιληφθείς ότι αυτό έρχεται από την εποχή της Ατλαντίδας και θα το απελευθερώσεις.

Εκείνες τις στιγμές κοίταξε μέσα σου. Ποιο είναι αυτό το συναίσθημα, ποια είναι αυτή η ιδέα που πονάει; Προέρχεται από τον κόσμο της ενότητας ή από τον κόσμο του φόβου; Το αποτέλεσμα θα είναι αντίστοιχο, ή αγάπη ή έλλειψη. Αυτό που σου προβάλλουν είναι μια έλλειψη, ένας φόβος. Έτσι δεν είναι; Η καρδιά σου βρίσκεται στην ενότητα και στην αγάπη. Γιατί ανησυχεί τόσο πολύ το μυαλό για το τι σκέφτονται οι άλλοι, τι πράττουν οι άλλοι; Είσαι υπεύθυνη και για αυτούς;

Όταν σας ονόμασα φύλακες του αδελφού σας και σας είπα ότι είστε υπεύθυνοι για αυτό που υπάρχει στην πραγματικότητά σας δεν εννοούσα ότι είστε υπεύθυνοι για αυτά τα οποία πράττουν οι άλλοι ασυνείδητα στη ζωή τους. Είστε υπεύθυνοι στο αν τους κρατάτε στον κόσμο της ενότητας μέσα σας ή στον κόσμο του φόβου.

Έτσι δεν σας λέω να διαχωριστείτε από αυτούς, σας ζητάω να έρθετε μέσα σας και να σταθείτε δίπλα τους αγκαλιάζοντάς τους, αλλά μέσα σας θα επικρατεί ο κόσμος της ενότητας. Ο κόσμος της αγάπης που κατανοεί.

Το γνώριζες αυτό στην εποχή της Ατλαντίδας. Όπως πολλοί από εσάς εδώ μεταφέρατε αυτή τη γνώση στην Αίγυπτο και αντιμετωπίσατε ακριβώς αυτό που συμβαίνει τώρα. Το σχέδιο της ψυχής λοιπόν επαναλαμβάνεται ώστε να κατανοήσετε ότι η ελευθερία βρίσκεται μέσα σας. Είσαι ελεύθερη, δεν εξαρτάσαι από κανέναν. Όπου υπάρχει εξάρτηση υπάρχει και φόβος. Άρα έλλειψη.

Νομίζω ότι σε βοήθησα πολυαγαπημένη να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις αρκετή πρακτική και τα αποτελέσματα θα σε κάνουν ακόμα πιο χαρούμενη, πιο δυνατή καθώς γνωρίζεις ότι η δική σου θέληση είναι ένα με τη θεία θέληση. Μη φοβάσαι τη δύναμη. Κράτησε την στην ενότητα της καρδιάς και η δύναμη της αγάπης θα θριαμβεύσει.

Ερ: Θα ήθελα κάποια συμβουλή για το τώρα μου.

Απ: Πόσο υπέροχο είναι, πόσο απλό και τόσο σημαντικό να ζεις σε ευθυγράμμιση με την ψυχή. Για εσένα πολυαγαπημένη όπως και για όλους σας αυτή την περίοδο είναι σημαντικό να φέρετε τη διδασκαλία πιο κοντά στην καθημερινότητα.

Να πειραματίζεστε και να βοηθάτε στην εγκαθίδρυση της ενότητας, της αγάπης. Υπηρετείστε την αγάπη και την ενότητα για όλα τα όντα. Κι αυτό θα κάνει τον κρύσταλλο να λάμπει.

Έτσι κλείνοντας θα ήθελα να σας πω να εμπιστευτείτε όλο και περισσότερο τον κόσμο της ενότητας και όλα όσα μοιράστηκα μαζί σας σήμερα εδώ.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι αυτός που είναι - ένα Θεϊκό ον που αγαπά και εκφράζεται ελεύθερα μέσα από αγάπη και κατανόηση. Κι όταν θα ξυπνήσετε αύριο το πρωί δείτε πόσο όμορφα είναι τα πράγματα γύρω σας.

Συνδεθείτε με αυτή την ομορφιά και αφήστε τον εαυτό σας να ρεύσει μέσα στη μέρα με την αρμονία της αγάπης...

Μαρία Μαγδαληνή. 




Channeling από τη Μαρία Μαγδαληνή δια μέσου του Πασχάλη Καζακόπουλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου