Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η Δύναμη της προσφοράς και τα οφέλη της.....!!!!!!!!!!!

Επειδή πάντα στη ζωή μου έχω αυτή την αρχή - '' όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο '' - στη καρδιά και το νου μου…..σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας….μια ιδέα που μου ήρθε…..και θα μας κάνει όλους να νιώσουμε υπέροχα συναισθήματα χαράς και προσφοράς…..

Η ιδέα μου λοιπόν είναι να συμμετέχετε περισσότερο στο blog μου και αυτό γιατί θα ήθελα …..μαζί με εσάς φυσικά…..συνδημιουργοί μου να προσφέρουμε το 30% των κερδών μου κάπου…..αυτό το '' κάπου '' θα το αποφασίσουμε από κοινού…..και εννοώ….σαν πρωταρχική μου σκέψη…..θα κάνουμε μια ψηφοφορία εάν θα είναι βοήθεια σε παιδάκια….ή σε σκυλάκια…..και μετά θα αποφασίσουμε και το ίδρυμα που θα προσφέρουμε το ποσόν…..

Το blog μου έχει κλείσει περίπου δυόμιση χρόνια…..και με δυσκολία αποφάσισα πριν μισό χρόνο περίπου να βάλω διαφημήσεις…..γιατί θεωρώ ότι θα χαλούσα την αισθητική της σελίδας….

Αφού όμως το αποφάσισα τελικά…..είδα ότι το κέρδος μου ήταν μηδαμινό……και δεν θεωρώ ότι άξιζε τον κόπο….
( μπορώ να σας παρουσιάσω στοιχεία…..εάν κανείς έχει αμφιβολίες ) ….είχα σκοπό αυτό που ζητώ σήμερα από εσάς…να το κάνω μόνη μου…..αλλά βλέπετε ο Θεός είχε άλλα σχέδια…..και θεωρεί ότι συλλογικά θα είναι καλύτερα……

Αυτό που ζητώ λοιπόν από εσάς…..όταν και εάν φυσικά θέλετε…..όταν είστε στη σελίδα μου για να διαβάσετε ένα άρθρο…..να πατήστε  ένα με δυο κλικ…στη διαφήμιση που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας ή στο τέλος του κάθε άρθρου…..θεωρώ ότι ο χρόνος που θα διαθέσετε θα είναι ελάχιστος…..δύο κλικ την ημέρα αρκούν…..δεν χρειάζεται να παραμείνετε και να δείτε όλη τη διαφήμιση.
Η αμοιβή για κάθε κλικ….είναι ένα λεπτό του ευρώ (00,01)…..μηδαμινό δηλ….αλλά επειδή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ……εύχομαι και ελπίζω να έχετε την ίδια άποψη με μένα και να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια….τα οφέλη για εμάς θα είναι μεγάλα…..γιατί θα κάνουμε χαρούμενους αρκετούς ανθρώπους….και ζώα…..!!!!!!!!!!!

Κάθε μήνα θα αναρτώ το ποσόν….. που θα μου δείχνουν τα αποτελέσματα…..και θα ξέρετε επ’ακριβώς το ποσό που θα έχει μαζευτεί…..επειδή στην αρχή τα ποσά θα είναι μικρά…..θα τα συσωρεύουμε σε ένα εικονικό κουμπαρά…..

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη σας….αλλά και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια….με το να μοιράζεστε μαζί μου τις ανησυχίες και τα προβλήματα σας….ξέρω ότι νιώθετε ότι μπορείτε να με εμπιστευτείτε γι’αυτό και το κάνετε…..!!!!!!!!...

Περιμένω με λαχτάρα και γλυκιά προσμονή τη συμμετοχή σας….αλλά και τα σχόλια σας σχετικά με το μέρος και το είδος της προσφοράς μας…..σκεφτείτε το και ο Θεός ας σας φωτίσει να κάνετε αυτό που προστάζει η καρδιά σας……!!!!!!!!!

Σας ευγνωμονώ για το κάθε τι που κάνετε για μένα…..ένα τρυφερό σχόλιο….ένα γλυκό ευχαριστώ…..μια υπέροχη φωτογραφία…..αλλά και τη συμμετοχή σας στο blog μου….που με την δική σας αγάπη έφτασε και ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ( 1.000.00 ) προβολές σελίδων…. στο Facebook και πάνω από εξήμιση εκατομμύρια (6.500.00 ) στο google ….και όλα αυτά τα κάνατε εσείς αγαπημένοι μου άγγελοι…..ο Θεός μαζί σας τώρα και πάντα…..!!!!!!!!!! 





Λένα Μπαξέ
Εργάτης Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου