Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η Βοήθεια που Φωτίζει τις Άπειρες Δυνατότητές μας – Η Τέχνη της Δημιουργίας......!!!!!!


                        Picture Source: Fotini Kehagia
Η επιλογή είναι πάντοτε δική σας, το πώς θα χειριστείτε την ενέργεια και αν νιώθετε σε κάποια φάση ότι θέλετε να αρχίσετε να δηλώνετε και να εκφράζετε την αλήθεια σας και διστάζετε ή χρειάζεστε κάποια υποστήριξη, πάντα μα πάντα στραφείτε στην αγγελική σας πνευματική οικογένεια.

Όπως έχουν πει επανειλημμένα σε όλες τις επικοινωνίες, σε όλα αυτά που έχετε διαβάσει είμαι σίγουρη, σε όλα αυτά που έχουμε πει μαζί στα σεμινάρια, μας έχουν πει και το ξέρουμε και εμείς ότι είμαστε ελεύθερο πνεύμα. 

«Είστε τιμημένο και δυνατό πνεύμα και είστε ικανοί να πορεύεστε με τον δικό σας τρόπο, ή τον δύσκολο ή τον πιο εύκολο, εάν έτσι το επιλέγετε. Και αυτό συμβαίνει καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής σας και εμείς απλά μπαίνουμε στη δράση μόνο όταν το ζητάτε.»

Άρα λοιπόν τί συμβαίνει, τί καταλαβαίνουμε από αυτό, που εδώ και αιώνες υπάρχει αυτή η αλληλοεπίδραση και αυτή η σχέση; Είναι να ζητήσουμε φωναχτά και να πούμε τις επικλήσεις και τις δηλώσεις που έχουμε μάθει: 

«Αγαπημένη πνευματική μου οικογένεια, εγώ εδώ επιλέγω να ζω και να μιλώ την αλήθεια μου. Επικαλώ την ξεκάθαρη καθοδήγηση, διαύγεια, έμπνευση στο εδώ και το τώρα μου, σε αυτή την ενσάρκωση, στην υλική μου πραγματικότητα. Και έτσι είναι.» Και ας βγουν αυτά τα λόγια μέσα από μία αλήθεια, μια εσωτερική κατάσταση, μέσα από το ότι αυτό έτσι είναι.

Είναι τόσο αληθινή η σχέση με την πνευματική μας οικογένεια, είναι εδώ και περιμένουν, είναι κυριολεκτικά από πάνω μας και κρέμονται από τα χείλη μας. Κρέμονται και αναμένουν, αλλά μόλις τους ζητήσετε την βοήθεια, την καθοδήγηση, την υποστήριξη, είναι εδώ και σας την δίνουν απλόχερα.

Και ήρθε η ώρα αγαπημένοι να αφήσουμε τον φόβο, όποιος και αν είναι αυτός και να μην επιτρέπουμε απλά στην λογική να πάρει τα ηνία. Ο φόβος είναι ψευδαίσθηση και μας στερεί το δικαίωμα της εμπειρίας να περπατήσουμε τον δρόμο, το μονοπάτι για το οποίο αρχικά ενσαρκωθήκαμε, να ακολουθήσουμε το όνειρό μας, γιατί τα όνειρα είναι τελικά το εσωτερικό χρώμα της ψυχής, που ο καθένας μας ήρθε για να δείξει και να εκδηλώσει σ’ αυτό τον κόσμο.

Και τώρα είναι που τοποθετείτε τους νέους σπόρους. Όσο πιο ξεκάθαροι, όσο πιο ειλικρινείς και ευθείς θα είστε, τόσο περισσότερο αστραφτεροί και γεμάτοι ιδέες για δημιουργία θα είστε.

Δεν μιλάω για λύσεις, γιατί ξέρετε κάτι, όταν εστιάζεστε στο ότι δημιουργείτε και ότι είστε εδώ για να ευημερείτε και να βιώνετε την ζωή σας στην χαρά, βρίσκεται πάντα η έξοδος στις προκλήσεις και χωρίς να χρειάζεται να ασχολείστε με αυτήν.

Όταν ασχολείσθε με κάτι και αφήνετε το πνεύμα σας ουσιαστικά χωρίς να το ενεργοποιείτε και ασχολείσθε με τα θέματα της διττότητας, τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται αυτά τα θέματα, ενώ χρειάζεται εμπιστοσύνη και αυτή η ενέργεια θα εισρέει στη ζωή σας και σαφώς λιγότεροι μπελάδες και καταστάσεις θα υπάρχουν στη ζωή σας, τα οποία δεν θα κυριαρχούν και δεν θα υπάρχει λόγος να ασχολείσθε και να υποτάσσεσθε σε καταστάσεις και σφαίρες των άλλων ανθρώπων, γιατί θα είσαστε απλά απασχολημένοι με την δική σας εξέλιξη, η οποία τελικά συμβάλλει στην εξέλιξη όλης της ανθρωπότητας.

Έτσι λοιπόν εξασκείτε συνειδητά τον νόμο της άπειρης δυνατότητας, της ξεκάθαρης δυνατότητας. Και ποιά είναι αυτή; Είναι εκεί που θυμάστε ότι κάθε στιγμή υπάρχει παράθυρο δυνατοτήτων για εσάς και εσείς ανοίγεστε συνειδητά και δηλώνετε στο σύμπαν πως είστε διαθέσιμοι να το ανοίξετε. Σ’ αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ η εξάσκηση, η οποία είναι πολύ σημαντική και χρειάζεται να γίνει μέρος της ζωής σας.

Το πρώτο λοιπόν μάθημα που βγαίνει στην επιφάνεια στον άνθρωπο που επιλέγει να μπει στο μονοπάτι της φώτισης είναι η απελευθέρωση της ανάγκης της κατάκρισης του εαυτού, αλλά και των άλλων μια για πάντα, που είναι ένα τόσο μεγάλο φορτίο και ένα τόσο μεγάλο βάρος, το οποίο φεύγει από πάνω μας. 

Η απαλλαγή από ανάγκη κρίσης του δικάζω και κρίνω. Και δεν φαντάζεστε πόση ενέργεια και πόσους πόρους εξοικονομείτε, γλυτώνετε, χρόνο, την κατάσταση, την χρήση της ανάλυσης του νου και πάνω απ’ όλα βοηθάτε στην πνευματική σας εξέλιξη, δεν μπλοκάρετε την ροή της ενέργειας και της σύνδεσής σας με το πνεύμα, γιατί όταν το κάνουμε αυτό κατευθείαν κλείνουμε την πύλη, την σύνδεσή μας με τον Ανώτερο Εαυτό μας και με τις αγγελικές μας σφαίρες. 

Δηλώνουμε εκείνη την ώρα ότι για μένα είναι πιο σημαντικό να καθίσω και να ασχοληθώ με το τί ασχολείται και τί κάνει ο καθένας. Έτσι λοιπόν γλυτώνετε, βοηθάτε τον εαυτό σας και κατανοείτε πάνω απ’ όλα ότι όλα είναι κατάλληλα στον κόσμο, όπως ακριβώς είναι την ώρα που παρατηρείτε.

Και καθώς παρατηρείτε έναν άνθρωπο που κατά την δική σας άποψη έχει βουλιάξει στην 3η διάσταση, τσακώνεται, νευριάζει, μπερδεύεται, κάνει κατά την γνώμη σας λάθος επιλογές. 

Όταν λοιπόν εξασκηθείτε και πάψετε να κρίνετε, θα δείτε, σαν παρατηρητής πια, ποιά είναι η καταλληλότητα αυτού του ανθρώπου, γιατί βιώνει αυτό το μάθημα και θα διαπιστώσετε ότι σαφώς εκείνο το μάθημα είναι που τον έφερε ας πούμε σε μια διαδικασία αφύπνισης, ενώ δεν χρειάζεται να αναλώνεστε σ’ αυτό, γιατί καθώς το εξασκείτε, επειδή η συνειδητότητά σας ανεβαίνει σκαλιά και επειδή επιλέγετε να βλέπετε τα πάντα με την ματιά του θεού που είστε μέσα σας, διαπιστώνετε και αντιλαμβάνεστε την ομορφιά σε κάθε εμπειρία, τον κάθε ρόλο που ο κάθε άνθρωπος επιλέγει να παίζει σ’ αυτή την ενσάρκωση.

Έτσι λοιπόν, σαν αποτέλεσμα, τα δώρα σας είναι ότι αποκτάτε περισσότερο χρόνο για την δική σας διαδικασία φώτισης και παύετε πια αυτές τις ανούσιες συζητήσεις περί του τί έκανε ο ένας, πού πήγε ο άλλος και γιατί έκανε αυτό και γιατί έκανε εκείνο. 




Βικτώρια Καρυπίδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου