Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ενέργεια και Ανανέωση....!!!!!!!!

Θέλετε ευεξία δύναμη και χαμόγελο; Θέλετε να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας και τον κόσμο με χαρά; Η δύναμη της καλής διάθεσης της ευεξίας και της χαράς είναι το αποτέλεσμα της θετικής ενέργειας. 

Η ενεργειακή θεραπεία, επίσης γνωστή ως καθαρισμός ενέργειας, είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να μάθετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Κατάλοιπα από τραύματα του παρελθόντος, σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά, μπορεί να κολλήσουν στο σώμα σας, στον τομέα της ενέργειας της ψυχή σας. Αυτή η αρνητική ενέργεια πρέπει να φύγει και να καθαριστεί το σώμα και η ψυχή.

Τα κατάλοιπα είναι αυτά που προκαλούν την ασθένεια, την σωματική καθώς και την ψυχική, και συναισθηματική.

Τα κατάλοιπα όσο δεν φεύγουν προσελκύουν ακόμη περισσότερη αρνητικότητα στη ζωή σας. Όποια και αν είναι δόνηση που εκπέμπουν προσελκύουν περισσότερα από τα ίδια. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει ασχέτως αν είμαστε ενήμεροι για την αρνητική ενέργεια που κατέχουν ή όχι. 

Μέχρι να μάθουμε να απελευθερώνουμε την ενέργεια του τραύματος με κάποιο είδος θεραπείας της επούλωσης της ενέργειας, θα προσελκύουν και θα αναδημιουργούν περιστάσεις παρόμοιες με το αρχικό τραύμα ξανά και ξανά.

Αυτές οι αρνητικές ενέργειες αποτελούν τα όρια της ζωής μας. Απελευθερώνοντας τους ελευθερώνεται η δύναμη της ζωής σας, ώστε να μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του παρελθόντος σας!

Υπάρχει ένας απλός τρόπος που μπορείτε να καταργήσετε αυτές τις ενέργειες από την ύπαρξή σας. Μπορείτε να κάνετε την αρνητική ενέργεια δυνατότητα επούλωσης και θεραπείας για τον εαυτό σας.

Για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια από την ύπαρξή σας, η εσωτερική ύπαρξή σας η ίδια θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και θα σας δείξει τον τρόπο που είναι ο καλύτερος για σας. 

Το ελάχιστο είναι ότι αισθάνεστε μια θετική διαφορά, ως αποτέλεσμα της κάθαρσης της ενέργειας. Όταν το κάνετε, είστε στο σωστό δρόμο! Σχετικά με το πώς να ανοίξετε τον εαυτό σας, πρέπει να τον δείτε, να τον ακούσετε και να αισθανθείτε την απάντηση. 

Για να γίνει η αυτοθεραπεία επούλωσης της ενέργειας, πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτική βάση, αλλά εσείς βέβαια θα αποφασίσετε για τον εαυτό σας πόσο συχνά θέλετε να το κάνετε. Θα ήταν σωστό να γίνεται διαλογισμός το πρωί, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως κάνετε άλλα πράγματα, ώστε να δημιουργείτε φραγμό στις αρνητικές ενέργειες που υπάρχουν.

Η φαντασία εκφράζει την πραγματικότητα με την εσωτερική όραση μας. Πρόκειται για τα «μάτια», μέσω των οποίων μπορούμε να δούμε πραγματικά τις σφαίρες της ενέργειας που είναι αόρατες για τα φυσικά μας μάτια. Με την πρακτική μπορείτε να φανταστείτε το σώμα σας σε "φαντασία" και θα δείτε σκοτεινές περιοχές ή σκιές, όπου υπάρχει κάτι που πρέπει να απελευθερωθεί.

Όταν χρησιμοποιείτε τα εσωτερικά σας μάτια, δημιουργείστε μια φαντασίωση εμπειρίας που μοιάζει με παραμύθι μια εικόνα αγάπης με το φως που ρέει πάνω σε σας. Για το ενεργειακό επίπεδο, δημιουργείτε την εμπειρία της αγάπης και του φωτός που ρέει μέσα σας, και αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα. 

Δηλαδή, η αγάπη και το φως ρέουν σε σας, αλλά με την συνειδητή απεικόνιση, ευθυγραμμίζεται την αγάπη και το φως, με αποτέλεσμα να γίνεται συνειδητό το βίωμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου