Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Μέθοδοι επίκλησης του φύλακα αγγέλου....!!!!!!!

Μια επίκληση συνήθως γίνεται συνήθως για το κάλεσμα ενός αγγέλου ή πνευματικού δασκάλου.Εδώ καταγράφονται τρεις μορφές επίκλησης που χρησίμευσαν σε πολλούς,φέρνοντας τους σε επαφή με τους φύλακες άγγελούς τους.

Θα χρειαστείτε χρόνο και χώρο για να τελέσετε αυτές τις επικλήσεις.Εάν τελείτε την επίκληση σε εσωτερικό χώρο,βεβαιωθείτε πως δεν θα σας διακόψει κανείς και τίποτα για μισή περίπου ώρα.

Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ιερό χώρο,μέσα στον οποίο θα τελέσετε την επίκλησή σας.Αρχίστε δημιουργώντας ένα "μαγικό προστατευτικό κύκλο",που να έχει περίπου 2-3 μέτρα διάμετρο.Μπορείτε να σχηματίσετε τον κύκλο χρησιμοποιώντας σπάγκο,ή,σχοινί,ή ακόμα καλύτερα λευκά ρεσό,βότανα & κρυστάλλους.

Απολαύστε ένα άνετο μπάνιο πριν φορέσετε καθαρά,άνετα ρούχα.Αυτό διαχωρίζει αποτελεσματικά την επίκληση από τις συνηθισμένες,καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πρώτη επίκληση
Εισέλθετε στο μαγικό κύκλο και σταθείτε στο κέντρο του.Αντικρύστε την Ανατολή.Κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να στέκεται μπροστά σας.Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το πώς θα τον οραματιστείτε.Αυτό που βλέπετε ή αισθάνεστε είναι το σωστό για εσάς.

Όταν τον αισθανθείτε μπροστά σας μιλήστε του μεγαλόφωνα."Αρχάγγελε Ραφαήλ ευχαριστώ για την υποστήριξη και την προστασία που μου προσφέρεις.Σου είμαι ευγνώμων που βρίσκεσαι εδώ για εμένα και για την καθοδήγηση και για την αποθεραπεία.Ευχαριστώ."

Κρατώντας ακόμα τα μάτια σας κλειστά,γυρίστε στο προς το Νότο και οραματιστείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.Και πάλι όταν αισθανθείτε την παρουσία του,μιλήστε του."Ευχαριστώ Αρχάγγελε Μιχαήλ για την υποστήριξη και την προστασία που μου προσφέρεις.Ευχαριστώ που μου δίνεις δύναμη και κουράγιο όταν το χρειάζομαι.Είμαι πολύ ευγνώμων για τη βοήθειά σου.Ευχαριστώ".

Γυρίστε προς τη Δύση.Οραματιστείτε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και μιλήστε του."Ευχαριστώ Αρχάγγελε Γαβριήλ για την ευγένεια και την αφοσίωσή σου.Ευχαριστώ που είσαι ο αγγελιοφόρος του Θεού και για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξή σου.Είμαι πολύ ευγνώμων.Ευχαριστώ".

Γυρίστε προς το Βορρά.Αυτή τη φορά οραματιστείτε τον Αρχάγγελο Ουριήλ μπροστά σας."Αρχάγγελε Ουριήλ,είμαι ευγνώμων για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξή σου.Ευχαριστώ που μου δίνεις φρέσκες ιδέες και διορατικότητα.Ευχαριστώ που με ωθείς να κάνω αλλαγές όταν είμαι απρόθυμος να τις κάνω από μόνος μου.Ευχαριστώ."

Γυρίστε πάλι προς την Ανατολή.Τώρα βρίσκεστε στο κέντρο του κύκλου,απόλυτα περικυκλωμένοι από τους τέσσερις Αρχαγγέλους.Είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.Σκεφτείτε την ανάγκη ή την επιθυμία σας να έρθετε σε επαφή με το φύλακα άγγελό σας και ζητήστε του να φέρει εις γνώση σας την παρουσία του.

Μπορείτε να πείτε "Ευχαριστώ (όνομα του φύλακα άγγελού σας) για την καθοδήγηση,τη βοήθεια και την υποστήριξη που μου προσφέρεις στη ζωή μου.Μπορεί να μην σε έχω ευχαριστήσει νωρίτερα όμως είναι πολύ ευγνώμων για όλα όσα έχεις κάνει για μένα.

Σε παρακαλώ βοήθα με να νιώσω την παρουσία σου,καθώς θα ήθελα να δημιουργήσω μια πολύ πιο βαθιά σχέση με σένα.Αυτό θα με βοηθήσει να αναπτυχθώ ως άνθρωπος,όχι μόνο πνευματικά,αλλά και διανοητικά,σωματικά κι επίσης συναισθηματικά.Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι".

Παραμείνετε σιωπηλοί για εξήντα περίπου δευτερόλεπτα.Μπορεί να πάρετε ανταπόκριση σχεδόν αμέσως από το φύλακα άγγελό σας.Αυτή η επικοινωνία θα γίνει δυνατή,μέσω σκέψεων και διοράσεων,μέσα στο νου σας.Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσετε αν δεν λάβετε αμέσως κάποιο είδος ανταπόκρισης.Θα την λάβετε όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ευχαριστείστε τον φύλακα άγγελό σας.Οραματιστείτε τους τέσσερις Αρχαγγέλους και ευχαριστήστε τους διαδοχικά.

Όταν αισθανθείτε έτοιμοι,ανοίξτε τα μάτια σας και αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα για να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον σας προτού βγείτε από το μαγικό κύκλο.Φροντίστε να φάτε και να πιείτε κάτι πριν συνεχίσετε τη μέρα σας.Όταν θα έχετε πια κάνει αυτή την ένωση με το φύλακα άγγελό σας,δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή την τελετουργία,καθώς θα έρχεται σε εσάς οποτεδήποτε τον χρειαστείτε.

Δεύτερη επίκληση
Καθίστε σε μια βολική καρέκλα με τα πόδια σας να αγγίζουν το έδαφος και τα χέρια σας πάνω στα γόνατά σας.Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε τρεις αργές,βαθιές αναπνοές. Κάθε φορά που θα εισπνέετε,σκεφτείτε "Εισέρχεται χαλάρωση".

Όταν θα εκπνέετε,σκεφτείτε "Η ένταση και το στρες εκβάλλονται".Συνεχίστε μιλώντας αργά,πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε συνειδητά όλους τους μύες τους σώματός σας,αρχίζοντας από τα δάχτυλα των ποδιών σας και τελειώνοντας στην κορυφή του κεφαλιού σας.

Αφού το κάνετε αυτό,σαρώστε διανοητικά το σώμα σας για να βεβαιωθείτε πως είστε απόλυτα χαλαρωμένοι.Επιτρέψτε σε όλες τις περιοχές να χαλαρώσουν απόλυτα.

Όταν θα είστε απόλυτα χαλαρωμένοι,επικεντρωθείτε και πάλι στην αναπνοή σας.Φανταστείτε πως κάθε φορά που εισπνέετε λαμβάνετε θεία ενέργεια.

Καθώς εκπνέετε,φανταστείτε πως κάθε ξεφύσημα δημιουργεί μια αόρατη φουσκάλα αέρα γύρω σας.Οραματιστείτε αυτή τη φουσκάλα αέρα να μεγαλώνει με κάθε αναπνοή.Όταν αισθανθείτε απόλυτα περικυκλωμένοι από αυτή τη φανταστική φουσκάλα,γεμίστε τη διανοητικά με το αγαπημένο σας χρώμα,ούτως ώστε να γίνει πιο ορατή.

Όταν θα είστε έτοιμοι να συναντήσετε το φύλακα άγγελό σας,ζητήστε του να ενωθεί μαζί σας.Ο άγγελός σας θα εμφανιστεί μέσα στη φουσκάλα.Μπορεί να τον δείτε με το μάτι του μυαλού σας ή να τον βιώσετε ως μια αίσθηση γνώσης της παρουσίας του.

Όταν αισθανθείτε την παρουσία του,αρχίστε μια συζήτηση με το φύλακα άγγελό σας.Μπορείτε να αρχίσετε ευχαριστώντας τον για τη βοήθεια που σας προσφέρει στην εξέλιξη της ζωής σας.

Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη ανάγκη λόγω κάποιας συγκεκριμένης κατάστασης που διαδραματίζεται στη ζωή σας,συζητήστε την με τον άγγελό σας.Μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε.

Αφού συζητήσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας,ευχαριστείστε το φύλακα άγγελό σας που ήρθε για να σας βοηθήσει και αποχαιρετήστε τον.Οραματιστείτε τη φουσκάλα αέρα γύρω σας και παρακολουθήστε την να εξανεμίζεται σταδιακά μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς.Πάρτε τρεις πιο αργές,βαθιές αναπνοές και ανοίξτε τα μάτια σας.

Tρίτη επίκληση
Θα χρειαστείτε ένα λευκό κερί και ένα τραπέζι για να το τοποθετήσετε.Καθώς τα μάτια σας θα είναι κλειστά για ένα μέρος της επίκλησης,βεβαιωθείτε πως το κερί είναι ασφαλές πριν ξεκινήσετε.

Ανάψτε το κερί και καθίστε περίπου 2-3 μέτρα μακριά από αυτό.Όταν κοιτάξετε ευθεία μπροστά σας,το κερί θα πρέπει να βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών σας.Φροντίστε να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο βολικά.

Ατενίστε τη φλόγα και σκεφτείτε την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με το φύλακα άγγελό σας.Μετά από ένα με δύο λεπτά,θα αρχίσετε να αισθάνεστε τα μάτια σας πιο βαριά.Πάρτε μια αργή,βαθιά αναπνοή και ζητήστε από το φύλακα άγγελό σας να επικοινωνήσει μαζί σας.

Περιμένετε για ένα περίπου λεπτό για να δείτε αν ο φύλακας άγγελός σας αρχίσει να βάζει σκέψεις στο μυαλό σας.Αν αισθανθείτε την παρουσία του,αρχίστε να επικοινωνείτε μαζί του. Αν δεν επικοινωνήσει μαζί σας,παραμείνετε καθισμένοι,ήσυχοι,με τα μάτια σας κλειστά και αρχίστε να του μιλάτε για την ανάγκη και την επιθυμία σας να επικοινωνήσετε μαζί του.

Ευχαριστείστε τον για όσα έχει κάνει για εσάς κατά το παρελθόν και πείτε του πόσo πολύ προσμένετε σε ένα ακόμη πιο στενό δεσμό μαζί του στο μέλλον.Κάντε μια παύση για ακόμη ένα λεπτό,για να δείτε αν ανταποκριθεί.Αν τελικά αρχίσει να σας μιλά,συζητήστε μαζί του.Αν όχι,ευχαριστείστε τον και πάλι,και πείτε του πως θα συνεχίσετε να προσπαθείτε μέχρι να επικοινωνήσει μαζί σας.

Πάρτε μια αργή,βαθιά αναπνοή και ανοίξτε τα μάτια σας.Σηκωθείτε και πιάστε το κερί στα χέρια σας.Κρατήστε το σφιχτά μπροστά σας.Πείτε "Ευχαριστώ" μεγαλόφωνα και τελειώστε την επίκληση σβήνοντας το κερί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου