Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Οι Αρχάγγελοι.....!!!!!!!!!!

Η επίκληση, η προσευχή και ο διαλογισμός στις θαυμαστές ενέργειες των Αρχαγγέλων, μπορεί να προσελκύσει την αγάπη, τη χαρά, τη γαλήνη, την αφθονία και τη δύναμη στη ζωή μας. Οι Αρχάγγελοι είναι οι υψηλόβαθμοι Άγγελοι μέσα στο αγγελικό βασίλειο. Οντότητες υπέρλαμπρες, με ασύλληπτες δυνάμεις και ισχύς. 

Με την ισχυρή τους ακτινοβολία επιζητούν και απολαμβάνουν την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Οι περισσότερες θρησκείες περιλαμβάνουν τους Αρχάγγελους στις πεποιθήσεις τους. 

Ο αριθμός των Αρχαγγέλων ποικίλει ανάλογα με τη θρησκεία και τα πιστεύω της. Για παράδειγμα οι καθολικοί αναγνωρίζουν τρεις, το Ισλάμ τέσσερις ενώ ο χριστιανισμός επτά. Ο αριθμός όμως 7 έχει υπερισχύσει, ίσως και λόγω της μυστικιστικής του ιδιότητας. 

Επίσης τα ονόματα καθώς και ποιοι Αρχάγγελοι βρίσκονται στην ιεραρχία ποικίλει και διαφέρει στις περισσότερες Γραφές και Πιστεύω. Σε όλες όμως τις πεποιθήσεις και τις παραδόσεις το όνομα του κάθε Αρχάγγελου είναι ιερό και ερμηνεύεται σε σχέση με τον Θεό. Όλοι οι Αρχάγγελοι έχουν ισχυρές θεραπευτικές και προστατευτικές ιδιότητες. 

Ο κάθε Αρχάγγελος εργάζεται και για συγκεκριμένες θεραπείες, καλείται να μας καθοδηγήσει σε συγκεκριμένα θέματα στη διαδρομή της ζωής μας, καθώς και να μας προστατεύσει με την ενέργεια του σε ειδικές περιστάσεις. 

Παρακάτω αναφέρονται οι 7 Αρχάγγελοι κατά την κυρίαρχη εκδοχή καθώς και κάποιοι Αρχάγγελοι που είναι γνωστοί και αποδεκτοί για την δυνατή τους ακτινοβολία και για τις ισχυρές τους ενέργειες.

Αρχάγγελος Μιχαήλ, Προστασία και Θαύμα.

Αρχάγγελος Ζοφιήλ, Ομορφιά και Εσωτερική Φώτιση.

Αρχάγγελος Ναθαναήλ, Φωτιά & Καθαρση.

Αρχάγγελος Καμουήλ, Αγάπη και Λατρεία.

Αρχάγγελος Γαβριήλ, ο Αγγελιοφόρος.

Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο Θεραπευτής.

Αρχάγγελος Ουριήλ, Ειρήνη και Σταθερότητα.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ, ο Άγγελος του Ελέους και της Συγχώρεσης.

Αρχάγγελος Κασσιήλ, του Πεπρωμένου και Προστάτης των ηλικιωμένων.

Αρχάγγελος Μέτατρον, Υποστηρικτής της Ανθρωπότητας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου