Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ο Φύλακας Άγγελος + Πόσοι και ποιοι είναι οι Άγγελοι ;

Μήπως έχετε ποτέ νιώσει ένα αεράκι σαν χάδι πάνω στα μαλλιά σας; Μήπως έχετε ακούσει ένα ψίθυρο στο αυτί σας ή μια φωνή που φώναξε το όνομα σας; Έναν ήχο ίσως; Μια μελωδία; Μια μυρωδιά ιδιαίτερη ή είδατε μια ξαφνική λάμψη ή φως; Μήπως σας συνέβη κάτι από όλα αυτά και είπατε «Η ιδέα μου είναι…;» Αν η απάντηση είναι ναι, τότε κάνατε λάθος!

Δεν ήταν η ιδέα σας, αλλά ο φύλακας άγγελος σας που προσπαθούσε να κάνει την παρουσία του σε εσάς αισθητή. Όχι, δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε δίπλα μας ένα προστάτη πρόθυμο να μας οδηγήσει, να μας συμβουλέψει, να μας δώσει τα δικά του μηνύματα. Έχουμε δίπλα μας τον φύλακα άγγελό μας.

Οι άγγελοι προσπαθούν να μας κάνουν να καταλάβουμε την παρουσία τους με πολλούς τρόπους, όμως εμείς δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία κυρίως είτε γιατί δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει να έχεις έναν άγγελο προστάτη είτε φοβόμαστε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του. 

Μερικές φορές δεν ξέρουμε τον τρόπο να επικοινωνήσουμε, άλλες φορές πάλι δεν ξέρουμε πώς να αξιοποιήσουμε τα μηνύματα που θα μας δώσει. Έτσι, ενώ οι άγγελοι μας δίνουν το στίγμα της παρουσίας τους με διάφορους τρόπους, απογοητεύονται όταν εμείς δεν ανταποκρινόμαστε.

Οι άγγελοι έχουν άυλη μορφή, και μπορούν να παρουσιάζονται με γρήγορες εναλλαγές από το ένα μέρος στο άλλο για να μας δίνουν τη βοήθεια τους όταν τη χρειαζόμαστε. 

Όλοι θα έχετε προσέξει ότι σε δύσκολες καταστάσεις που ίσως αντιμετωπίσατε , όταν χάσατε κάθε ψήγμα αισιοδοξίας, όταν φώλιασε μέσα σας η απελπισία και η απόγνωση, κάτι συμβαίνει, ξαφνικά, σαν από θαύμα, και τότε παρουσιάζεται μια σανίδα σωτηρίας, από το πουθενά, και τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο…

Είναι ο φύλακας άγγελος μας που δεν μας αφήνει αβοήθητους…

Οι άγγελοι δεν ανήκουν στη σφαίρα της μεταφυσικής όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν, αλλά είναι συνδεδεμένοι άρρηκτα με τη Χριστιανική Θρησκεία. Το γνωστό μας «Πιστεύω εις έναν Θεό» το Σύμβολο της Χριστιανικής Πίστης με άλλα λόγια, λέει σε κάποιο σημείο «… ο ποιητής ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων…». 

Ο Θεός δηλαδή είναι ο δημιουργός εκτός από των ορατών (όλων εκείνων των έργων δηλαδή που βλέπουμε), και των αοράτων δηλαδή εκείνων που δεν φαίνονται, όπως είναι οι άγγελοι. Δημιουργήματα λοιπόν του Θεού και αυτά που έχουν δυνατότητες μεγαλύτερες από τον άνθρωπο και μικρότερες φυσικά από τον ίδιο τον Θεό που είναι παντοδύναμος. Ίσως να αναρωτηθείτε γιατί αφού έχουμε έναν φύλακα άγγελο, μερικές φορές μας συμβαίνουν δυσκολίες ή ατυχήματα. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. 

Ο πρώτος είναι ότι οι άγγελοι δεν είναι πανταχού παρόντες γιατί αυτή την ιδιότητα την έχει ο Θεός και μόνο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν έχουμε μάθει εμείς τον τρόπο να επικοινωνούμε με τον δικό μας άγγελο. Ο κάθε ένας μας έχει τον δικό του άγγελο. 

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε αν ένας άγγελος βοηθάει μόνο εμάς ή και άλλους ανθρώπους. Αυτό που ξέρουμε ότι στον καθένα μας αντιστοιχεί και ένας άγγελος που εύκολα μπορούμε να βρούμε από την ημερομηνία γέννησης μας.

Όταν λοιπόν μάθετε ποιος είναι ο δικός σας άγγελος, μην διστάσετε να τον ρωτήσετε ξεκάθαρα για αυτό που σας απασχολεί, να του ζητήσετε να σας βοηθήσει, και φυσικά να μην παραλείψετε να τον ευχαριστήσετε. 

Ένας άλλος τρόπος είναι να του γράψετε σε ένα χαρτί αυτά που θέλετε. Με τη συχνή επικοινωνία μαζί τους, νιώθουμε ασφαλείς και έχουμε εσωτερική γαλήνη. Κάνουμε τη ζωή μας περισσότερο δημιουργική και πλησιάζουμε στην πραγματική ευτυχία. Η επικοινωνία μας με τον φύλακα άγγελό μας όταν γίνεται τακτικά μας βοηθάει να αποκωδικοποιήσουμε ευκολότερα τα μηνύματα που μας στέλνει.

Αν λοιπόν θέλετε να έρθετε και εσείς σε επαφή με τον δικό σας φύλακα άγγελο, δεν έχετε παρά να στείλετε την ημερομηνία γέννησης σας για να σας πω το όνομα του και να ξεκινήσετε την επικοινωνία σας μαζί του…

Ο Φύλακας Άγγελος σας
Ο Φύλακας άγγελος είναι ένας άγγελος που σύμφωνα με τον χριστιανισμό συνοδεύει και καθοδηγεί κάθε άνθρωπο στην ζωή , βοηθώντας τον στις δυσκολίες .

«Κάθε πιστός έχει στο πλευρό του ένα άγγελο, προστάτη και οδηγό για να τον προσέχει στην ζωή». Κάθε άνθρωπος στηρίζετε κατά κύριο λόγο στους αγγέλους που επιτηρούσασταν την ημέρα και την στιγμή της γέννησης του. Τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου επηρεάζονται από εκείνα των αγγέλων του (όπως συμβαίνει ανάλογα, με την επιρροή των άστρων κατά την γέννηση του σύμφωνα με την αστρολογία).

Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να μάθετε ποιος είναι ο φύλακας Άγγελο σας, να γνωρίσετε τι μπορεί να σας προσφέρει , τα δώρα και τα χαρίσματα του προς εσάς.

Θα βρείτε κάθε πληροφορία και γνώση που αφορά τους Αγγέλους βάση της ημερομηνίας γέννησης σας .

Πόσοι και ποιοι είναι οι Άγγελοι;

Το Τάγμα των Σεραφείμ

Veviah- Ehyiam Jelies Sitael Elemiah Mahasiah Lelahel Achaiah Cahetel 

Το Τάγμα των Χερουβείμ

Haziel Aladiah Lauviah Hahaiah Yezalel Mebahel Hapiel Hekamiah

Το Τάγμα των Θρόνων

Lauviah- Trono Caliel Leuviah Pahalian Nelchael Yeiayel Melahel Haheuiah

Το Τάγμα των Εξουσιών

Nith- Aiah Haaiah Yeratel Seheih Reiyel Omael Lecabel Vasariah

Tο Τάγμα των Κυριοτήτων

Υehuiah Lehahian Chavaquiah Menadel Aniel Haamian Rehael Ieiazel

Το Τάγμα των Δυνάμεων

Ηahahel Micael Veuliah Yelahian Sehaliah Ariel Haamiah Asaliah Mihael 

Tο Τάγμα τω Αρχών 

Vehue Daniel Hahasiah Imamiah Nanael Nithael Mebahiah Poyel

Το Τάγμα των Αρχαγγέλων

Nemamiah Yeiaiel Harahel Mitzrael Umahel Iah-Hel Anaul Mehiel 

Το Τάγμα των Αγγέλων

Damabiah Manakel Eyael Habuhiah Rochel Jabamiah Haiaiel Mumiah





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου