Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Έρωτας και feng shui : Ας κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη....!!!!!!!

Η Ειρήνη Σπανέλη, σύμβουλος Feng Shui μας δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για να μπει σωστά η Άνοιξη...

Μιας και μπήκε η άνοιξη και πολλές ας μιλήσουμε για ερώτα. Τι λέτε? Έρωτας και fengshui. Υπάρχουν κανόνες στον έρωτα; Ναι και όχι. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Ο έρωτας είναι τύχη. Αλλά έχει και κανόνες. Που όλες και όλοι μπορούμε να εφαρμόσουμε.

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Που βρίσκεται ο τομέας του έρωτα στο σπίτι μας; Νοτιοδυτικά. Ξέρω ότι δυσκολεύεστε οι περισσότεροι με τις κατευθύνσεις και πολλές φορές ρωτάτε πώς να το βρείτε. Ένας απλός και οικονομικός τρόπος να το μάθετε είναι να αγοράσετε μια πυξίδα. 

Μπορείτε να τις βρείτε σε βιβλιοπωλεία και σε καταστήματα με είδη Fengshui και δεν κοστίζουν ακριβά. Σταθείτε στο κέντρο του σπιτιού ακουμπήστε την πυξίδα στο πάτωμα για μεγαλύτερη σταθερότητα και θα δείτε τις κατευθύνσεις.

Ένας άλλος τρόπος είναι να παρατηρήσετε που δύει ο ήλιος ή που ανατέλλει. Έτσι θα έχετε μια εικόνα των κατευθύνσεων. Και ένας τρίτος τρόπος είναι να κοιτάξετε την κάτοψη του σπιτιού σας ( όσοι έχετε). Οι μηχανικοί πάντα κάνουν ένα σηματάκι προς τα πού είναι ο βορράς πάνω στο σχέδιο. Στα νοτιοδυτικά του σπιτιού σας λοιπόν βρίσκεται ο τομέας του έρωτα.

Τοποθετήστε σε αυτή την μεριά ότι σας θυμίζει τον έρωτα. Μπορεί να είναι δύο πουλάκια, ένας πίνακας με ένα αγκαλιασμένο ζευγάρι, δύο καρδιές, ή οτιδήποτε σας θυμίζει ερώτα. Να θυμάστε πάντα ότι τα αντικείμενα που θα τοποθετήσετε πρέπει να είναι διπλά. Δύο καρδιές, δύο πουλάκια κ.τ.λ.

Αν σε αυτό το σημείο έχετε ένα πίνακα με ένα άτομο μόνο του κατεβάστε τον. Αν υπάρχει μια φωτογραφία σας που είστε μόνοι, βάλτε την αλλού.

Επίσης για να αυξήσετε την ερωτική ενέργεια τοποθετήστε κάτι κόκκινο στα δυτικά του χώρου. Π.χ. ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα ή δύο κόκκινους πίνακες.

Τοποθετήστε στα νοτιοδυτικά του υπνοδωματίου σας μια φωτογραφία με ένα αγκαλιασμένο ζευγάρι. Δίπλα μπορείτε να ανάβετε δύο κόκκινα κεριά το βράδυ (προσοχή να τα σβήσετε πριν κοιμηθείτε). Κάντε μια λίστα σε ένα χαρτί με τα προτερήματά σας και τα χαρακτηριστικά που θέλετε να βρείτε στον μελλοντικό σας σύντροφο. 

Τοποθετήστε τη λίστα στα δυτικά και αφιερώστε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να την σκέφτεστε.

Και τέλος μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Σας μπλοκάρουν και δεν βοηθούν να ανοίξει ο δρόμος. Να είστε θετικοί και να έχετε την πεποίθηση ότι θα συμβεί. Γιατί θα συμβεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου