Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Οι δέκα Αρχές του Αναζητητή του Πνεύματος.....!!!!!!!!!!

Ο δεκάλογος του αναζητητή του Πνεύματος, οι βασικές αρχές της Εσωτερικής και Εξωτερικής Δημιουργίας.

Αξίωμα :
1. Είσαι Θεός

Παρατήρηση :
2. Δεν αποτελείς ξεχωριστό Ον, άρα όλοι είστε Θεός

Συμπέρασμα :
3. Αφού όλοι είστε συνδεδεμένοι μέσω της Θεϊκής σας Πηγής ή Προέλευσης ή Ουσίας, όλοι είστε Ένα

4. Μιλάτε και αντιμετωπίστε τους άλλους όπως θα αντιμετωπίζατε: α) λόγω του (2) τον Θεό και β) λόγω του (3) τον Εαυτό σας

5. Απόρια του (2) είναι ότι όλες οι πράξεις είναι Θεϊκες, ακόμη και οι πιο απεχθείς. Απεχθείς πράξεις όμως δεν μπορούν να υπάρξουν όταν έχεις επίγνωση του (2) και (3). Άρα τις «απεχθείς» πράξεις τις κάνουν όσοι δεν έχουν επίγνωση της Θεϊκότητας τους (1). Αυτό δεν τους καταστεί λιγότερο σημαντικούς ή αν προτιμάς λιγότερο Θεούς. Αντίθετα αυτοί είναι που χρήζουν φροντίδας.

6. Οι δυσκολίες, οι κακοτυχίες και τα «βάσανα» εν γέννει δεν αποτελούν άλλο απο ευκαιρίες για ν’ ανακαλύψεις την Θεϊκή σου φύση. Δεν τα καταφέρνουν όλοι σε μια ζωή. Τα καταφέρνουν όμως όλοι τελικά.

7. Η μόνη Δικαιοσύνη που υπάρχει είναι η Ύψιστη Δικαιοσύνη της Καρδιάς, της Αγάπης. Αυτή η Δικαιοσύνη δεν επιβάλλει τιμωρίες γιατί κατανοεί το (1), (2), (3) και (5).

8. Η μόνη Ύψιστη Αλήθεια που υπάρχει στην Γη είναι η Ύψιστη Αλήθεια Σου.Όλοι όμως έχετε πολλές φορές γνωρίσει την Ύψιστη Αλήθεια Μου. Όσο οι δυο αυτές όψεις συγκλίνουν, τόσο πιο κοντά στην Θέωση βρίσκεται ο κάθε ένας.

9. Η Συγχώρεση είναι όπλο μαζικής Δημιουργίας

10. Η Αγάπη είναι το καύσιμο προς την Ύψιστη Αλήθεια Μας.





Πέτρος Χατζηαναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου