Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Το φως της καρδιάς.....!!!!!!!!

Μας είπαν ότι είμαστε αμαρτωλοί.

Μας είπαν ότι είμαστε ανάξιοι να είμαστε εμείς οι ίδιοι Παιδιά του Θεού.

Μας είπαν ότι θα πρέπει να βάζουμε μεσάζοντες για να επικοινωνούμε με το Θεό μέσα μας

Μας είπαν ότι η αξία και τα χαρίσματα του ανθρώπου βρίσκονται στο πόσο πετυχημένος είσαι, αν έχεις παντρευτεί, πόσα παιδάκια έχεις, ένα καλό αυτοκίνητο, ένα εξοχικό .

Μας είπαν ότι ασφάλεια είναι η οικογένεια .

Και τους πιστέψαμε….

Μα κανείς από τους εκπαιδευτές μας, και αυτούς που έχρησαν εαυτόν πνευματικούς καθοδηγητές δεν μας μίλησε για την καρδιά μας, για την Ψυχή μας και την Ομορφιά της να Ζει με Ήθος, Αρχές, Χαρίσματα και Αξίες που υπερβαίνουν το καλό και το κακό και υπόκεινται στην ροή, την Αλήθεια και την Αυθεντικότητα του Ανθρώπου.

Τότε δεν θα χρειαζόταν να αγωνιζόμαστε, να πολεμήσουμε, να φανούμε, να διεκδικήσουμε τίποτα μια και όλο το ταξίδι της Ζωής θα ήταν ό,τι Είναι μέσα στην Σοφία του σύμπαντος, μια περιπέτεια στον φυσικό κόσμο, μια ακόμη εμπειρία, αυτή της πολικότητας στην αιωνιότητα της Ψυχής.

Τότε θα μπορούσαμε να χαρούμε την Ζωή αυθεντικά, με εσωτερική ειρήνη και αρμονία σε όλα μας τα συναισθήματα χωρίς να χαρακτηρίζονται καλά κακά, αρνητικά θετικά, θα μπορούσαμε να Είμαστε μέσα στους Νόμους και το Ήθος, χωρίς να μας επιβάλλονται από εκείνο το κομμάτι μας που χρειάζεται να εξουσιάζει και να εξουσιάζεται.

Ο Άνθρωπος είναι ένα Ον με χαρίσματα, χαρίσματα που εγείρονται από την Αγάπη και την καρδιά, Ομορφαίνουν τον κόσμο και θεραπεύουν το δίκτυο της Αγάπης που κρατάει τον Κόσμο μας σε συνοχή.

Θαυμάζουμε την αρμονία της Φύσης, μα ξεχάσαμε ότι ο Άνθρωπος αποτελεί και ο ίδιος Φωτεινό Όν που ανήκει στην Σοφία και Αγάπη από την οποία προέρχεται, ξεχάσαμε ότι οι Αρχές μέσα μας είναι αρχέγονες και έμφυτες.

Είναι καιρός λοιπόν να Θυμηθούμε, και για να ξυπνήσουμε τις Μνήμες πρέπει να σπάσουμε με Θέληση και Πίστη τους τοίχους που έχουν χτιστεί και διατηρούμε χτισμένους γύρω από το Φως της καρδιάς μας, ώστε να λάμψει ξανά και το Φως της να απλωθεί αγγίζοντας και τις καρδιές των άλλων ανθρώπων. 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την θέση που αξίζει στην Ανθρώπινη Φυλή, την θέση της μέσα στην αγκαλιά του θεού, την θέση στην Αγάπη και την Σοφία που Είμαστε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου