Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Συμβόλαια Ψυχής - Soul Contracts.....!!!!!!!!!

Καθώς σκεπτόμαστε τις συνθήκες της Ανάληψης και της ζωής στη Χρυσή Εποχή, θα ήταν ωφέλιμο να ρίξουμε μια ματιά στο Θεϊκό Σχέδιο το οποίο αφορά στα Συμβόλαια των Ψυχών μας, τις προ-γεννήσεως συμφωνίες, ή Σχέδια Ζωής.

Είναι προφανές ότι όλα όσα πράττουμε, κάθε πρόσωπο που συναντάμε, όλες οι ευκαιρίες και όλα τα αποτελέσματα έχουν ήδη γραφτεί σε ένα Συμφωνητικό που διαπραγματευτήκαμε πριν γεννηθούμε σε συνεννόηση με τους πνευματικούς καθοδηγητές μας. 

Ο Matthew Ward μας θυμίζει ότι αυτά τα «προγεννετικά συμφωνητικά» που είναι σχεδιασμένα για την ανάπτυξη όλων των ατόμων που έρχονται να μοιραστούν μια ζωή, στηρίζονται στην άνευ όρων αγάπη. 

Και συνεχίζει : «Μόνο μια ελάχιστη μερίδα ανθρώπων της Γης γνωρίζουν ότι υπάρχουν συμβόλαια ψυχής. Οι πολλοί βρίσκουν αυτούς τους ισχυρισμούς μη αποδεκτούς, αλλά αυτό γίνεται επειδή δεν έχουν ανάμνηση ότι τα έχουν ''υπογράψει''».

Όλοι μας ερχόμαστε στη ζωή με Οδηγούς οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την ενσάρκωσή μας με επιτυχία. Έχετε ήδη θέσει το «ύψος του πήχη» στο οποίο θέλετε να φτάσετε σε κάθε ζωή. 

Αν και ο καθένας έχει το δικό του πλάνο, αλληλεπιδρά με το σύνολο. «Τίποτε μέσα στην περιορισμένη σας κατανόηση δεν είναι αδύνατο, επειδή οι ζωές όλων των ανθρώπων επηρεάζουν τους άλλους με μυριάδες μη κατανοητούς τρόπους», μας ενημερώνει ο SaLuSa.

Η ζωή μοιάζει πολύπλοκη αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλή, μιας και πάντα βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το ίδιο και με τους ανθρώπους που βρίσκονται ή εισέρχονται στη ζωή σας, αφού και αυτό συμβαίνει κατόπιν συμφωνίας και διευθέτησης.

«Είστε ο καθένας μέρος μιας ομάδας ψυχών που έρχεστε μαζί με σκοπό να αποκτήσετε εμπειρίες», μας λέει ο Adamu μέσα από τον Zingdad, για να προσθέσει : «Διαλέξατε τους γονείς σας, τους φίλους, τους αγαπημένους και τους συντρόφους σας. Το ίδιο διαλέξατε και τους αντιπάλους σας, οι οποίοι θα παίξουν το «μαστίγιο-για-την-ανάπτυξή» σας, όταν το χρειαστείτε. Τα επιλέξατε όλα».

Οι δρόμοι σας είναι σχεδιασμένοι τέλεια ώστε να συμβούν οι απαραίτητες διεργασίες ακριβώς τη σωστή στιγμή, επιτρέποντάς σας πλήρη ελευθερία ως προς την επιλογή της κατάλληλης (εκ μέρους σας) αντίδρασης.

Γιατί δεν θυμόμαστε ότι τα έχουμε σχεδιάσει; Αν είχατε τη γνώση θα ήταν αδύνατον να ακολουθήσετε το μονοπάτι που επιλέξατε, επειδή συνεχώς θα σας απασχολούσε πώς η αντίδρασή σας θα επηρέαζε τους υπόλοιπους της ομάδας σας.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εξηγεί λεπτομερέστερα το πώς γίνεται και ξεχνάμε : 
«Μέσα στο νοητικό σώμα σας, τα μοντέλα της συχνότητας για το κάθε επίπεδο συνειδητότητας (ή διάστασης) φυλάσσονται μέσα σε αυτά που έχουμε ονομάσει ''πακέτα σοφίας Φωτός''. Έχουν τυλιχτεί σε μεμβράνες Φωτός ή πέπλα τα οποία δεν επιτρέπουν στα επίπεδα επίγνωσης των διαφόρων υψηλότερων διαστάσεων να έχουν πρόσβαση, μέχρι τη στιγμή που θα συντονιστείτε σ’ εκείνο το ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας.

Είναι ήδη καιρός αυτά τα πέπλα μη συνειδητότητας να σηκωθούν, Αγαπημένοι, ώστε να μπορέσετε να θυμηθείτε την ευρύτητα αυτού που είστε, τις τεράστιες εμπειρίες που αποκτήσατε και το λαμπρό μέλλον που είναι μπροστά σας.

Όταν η ζωή σάς πετά μια ''καυτή πατάτα'', αγκαλιάστε τη! Έχετε σχεδιάσει τα μονοπάτια της ζωής σας πολύ προσεκτικά πριν από την ενσάρκωση για να πάρετε όλα τα μαθήματα που επιλέξατε να μάθετε, γνωρίζοντας ότι όταν εμφανίζονταν δεν θα μπορούσατε να τα καταλάβετε.

Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι, οι πιο ηλικιωμένοι καθώς κοιτούν πίσω, νιώθουν ότι κάτι έχουν χάσει, και έχουν ανεκπλήρωτα όνειρα. Όμως, ποτέ μια ζωή δεν είναι άχρηστη, αφού θα έχετε σχεδόν ακολουθήσει το προγεννετικό σας σχέδιο. 

Συχνά αυτό που συμβαίνει είναι ότι έρχεστε σε μια νέα ζωή με δυνατές μνήμες από τις πιο πρόσφατες (ζωές) στις οποίες είχατε περάσει όμορφα. Οι μνήμες αυτές είναι κοντά στην επιφάνεια και νοσταλγείτε για περισσότερο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι στο σχέδιο της παρούσας ζωής σας δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο να επαναληφθεί. 

Η επανάληψη γίνεται όσο το δυνατόν σε μικρότερο βαθμό και πάνω στα ενδιαφέροντα που θα δώσουν ώθηση στην εξέλιξή σας. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν ένα προηγούμενο μάθημα δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητό». 

Μια ερώτηση που συχνά κάνουν οι άνθρωποι είναι η ακόλουθη:
Είναι δυνατόν ένα Συμβόλαιο Ψυχής να περιλαμβάνει τη συμφωνία ότι το άτομο θα διαπράξει φόνο, βιασμό ή άλλα φρικτά εγκλήματα; Είναι δυνατόν Συμβόλαια του Χίτλερ,του Στάλιν, του Μάο ή του Πολ Ποτ να πρόβλεπαν ότι θα δολοφονήσουν εκατομμύρια ανθρώπους;

Όχι, αυτοί οι εγκληματίες δεν είχαν θεϊκή εντολή να σκοτώσουν. Ορισμένα άτομα μπορεί να συμφώνησαν να ζήσουν μια ζωή δύσκολη, γεμάτη προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με σκοτεινές δυνάμεις ώστε να επιλέξουν τον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσουν. 

Ο βαθμός στον οποίο αυτά τα άτομα θα μπορέσουν να αναγνωρίσουν τη φωτεινή πλευρά τους, θα έχουν επιτύχει το Συμβόλαιο της Ψυχής τους. Αν όχι, τότε οι σκοτεινές δυνάμεις θα τους επηρεάσουν ανάλογα. Όταν η σκοτεινή πλευρά πάρει τον έλεγχο της ζωής ενός ανθρώπου, οι τραγικές συνέπειες γίνονται αισθητές από πολλούς.

Οικογενειακοί Ρόλοι
Ο SaLuSa μας λέει ότι «τις άλλες ψυχές που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τις έχετε επιλέξει και θα τις συναντήσετε όπως «κανονίσατε» αν και μπορεί να σας φανεί τυχαίο. Αυτές οι συμφωνίες ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας, αποκαλύπτουν την άνευ όρων αγάπη όλων των ψυχών "για τον άλλον."

Επειδή η συμφωνία έχει σχεδιαστεί για να επωφεληθούν όλα τα συμμετέχοντα μέλη, κάποια μέλη έχουν πιο «δύσκολους» ρόλους για τη δική τους ισορροπία, επιτρέποντας και στους άλλους να βιώσουν ό,τι χρειάζονται για να επιτύχουν την ισορροπία, και όλοι να μπορέσουν να προχωρήσουν στην εξέλιξη της ψυχής τους.

Κανένας από τους συμμετέχοντες δεν γνωρίζει συνειδητά το ρόλο που επέλεξε και όλοι είναι υπεύθυνοι μόνο για τις προσωπικές αποφάσεις και πράξεις τους. Δεν μπορεί κάποιος να ελέγξει τις πράξεις των μελών της οικογενείας που βρίσκονται στο σκοτάδι, αλλά μπορεί να ελέγξει τις δικές του αντιδράσεις – αν αντιδράσει με φως (αγάπη) επιτρέπει στη φωτισμένη ενέργεια να κυλήσει από μέσα του και να ακτινοβολήσει σε όλους γύρω του».

Ο ρόλος του Εγώ και της Ελεύθερης Βούλησης
Μας ρωτάτε πότε υπεισέρχεται η ελεύθερη βούληση, μας λέει ο SaLuSa.

«Οποτεδήποτε μπαίνει θέμα σχεδιασμού μιας ζωής, το ζήτημα της ελεύθερης βούλησης φαίνεται να έρχεται ευθύς μετά. Σίγουρα έχετε ελεύθερη βούληση, αλλά την ίδια στιγμή έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας ένα συγκεκριμένο σχέδιο ζωής το οποίο είναι η πορεία σας σε κάθε μία ενσάρκωση. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι θα προοδεύσετε - στα όρια του δυνατού βέβαια - όσο το δυνατόν περισσότερο».

»Δεν θα υπήρχε ένα σχέδιο αν δεν είχατε ασκήσει την ελεύθερη βούληση σας στη δημιουργία του, πριν ενσαρκωθείτε», επισημαίνει. «Αλλά η τελευταία λέξη είναι πάντα δική σας». 

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ μέσω της Jennifer Hoffman εξηγεί πώς λειτουργεί η συνεργασία μεταξύ της ψυχής και του εγώ ή της προσωπικότητας.
«Η ψυχή και το εγώ δημιουργούν ένα πλάνο για την κάθε ζωή, στο οποίο η ψυχή παρέχει τις ευκαιρίες για μάθηση και θεραπεία και το ''εγώ'' συμφωνεί να το ολοκληρώσει. Δεν υπάρχει τελική συμφωνία ως προς το αποτέλεσμα γιατί εμπίπτει μέσα στη σφαίρα του ''εγώ'' και της ελεύθερης βούλησης.

Δίνεται η ευκαιρία να εκφραστεί η πρόθεση της ψυχής για το υψηλότερο και καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά το ''εγώ'' πρέπει να είναι σε θέση να απελευθερώσει την προσήλωσή του στις ενέργειες που έχει δημιουργήσει και να είναι πρόθυμο να ανυψώσει τις δονήσεις του, ώστε αυτό να συμβεί. Συχνά αυτή η συμφωνία γίνεται πεδίο μάχης ανάμεσα στο εγώ και την ελεύθερη βούληση εναντίον της ψυχής και τότε το ταξίδι της ζωής γεμίζει προκλήσεις…

Όταν το εγώ ξεχνά τη συμφωνία που έκανε με την ψυχή του, το ταξίδι του γίνεται «άψυχο », χωρίς δηλαδή τη συνεργασία της ψυχής. Προσπαθεί να πολεμήσει το σκοτάδι με το δικό του σκοτάδι, αντί να συνδεθεί με το εσωτερικό φως μέσα του. Τότε η ζωή γίνεται ένα ταξίδι φόβου, έλλειψης και σύγχυσης».

Αυτό που λείπει όταν η ζωή γίνεται ένα ταξίδι γεμάτο φόβο, ''είναι το φως της ψυχής'', το οποίο είναι διαθέσιμο στο εγώ όταν είναι πρόθυμο να μοιραστεί το ταξίδι και να είναι ανοιχτό στο ενδεχόμενο μιας ζωής πέρα ​​από το φόβο, γιατί από μόνο του δεν γνωρίζει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

«Το εγώ πρέπει να πειστεί ότι πέρα ​​από αυτή τη δοκιμασία και πέρα από αυτό το κομμάτι της διαδρομής υπάρχει μια νέα αρχή… επειδή δεν το ξέρει... Αυτό που έχετε τη δυνατότητα να γίνετε, είναι μια υπόσχεση της ψυχής σας, όταν της επιτρέψετε να συμμετάσχει στο ταξίδι σας και να συν-δημιουργήσει το ταξίδι της θεραπείας (επούλωσης των πληγών)».

Πως εργαζόμαστε με το συμβόλαιο της Ψυχή μας
Ο Matthew Ward αποκαλύπτει ότι, ενώ «κάθε ψυχή ενσαρκώνεται γεμάτη φως και με συγκεκριμένες αποστολές που επέλεξε πριν από τη γέννηση», μετά τις ξεχνάει.

Το βρέφος γνωρίζει τον θεϊκό εαυτό του και τις αποστολές του συμβολαίου της ψυχής του, αλλά όλη η μνήμη αυτής της γνώσης ξεχνιέται καθώς το μωρό προσαρμόζεται σιγά σιγά στο πυκνό σώμα και στις προσδοκίες των γονέων του. Καθώς το παιδί μεγαλώνει, συναντά επιρροές από άλλες μορφές εξουσίας, ακόμα και από τους συνομηλίκους του».

Η αμνησία, η οποία υπάρχει μόνο στο συνειδητό επίπεδο, μας λέει ο Matthew, «είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου που προσφέρει στο πρόσωπο μαθησιακές εμπειρίες. Σε όλο το μήκος της πορείας της ζωής του η ψυχή στέλνει μηνύματα στη συνειδητότητα μέσα από τη συνείδηση, τη διαίσθηση, το ένστικτο και άλλα είδη καθοδήγησης, σύμφωνα με τις επιλογές του συμβολαίου».

Μας συμβουλεύει ότι τα ένστικτα και οι διαισθήσεις μας μας ωθούν σε λεωφόρους ...που επιλέξαμε να ζήσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής. Και έτσι συνιστά να τις ακούμε και να λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας βασιζόμενοι σε αυτές.

Τα πρόσωπα που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους εκείνα τα μηνύματα ζουν πραγματικά τον σκοπό της ζωής τους και διατηρούν το φως τους. Το φως αρχίζει να ξεθωριάζει σε όσους αγνοούν τα μηνύματα της ψυχής τους και εφόσον εξακολουθήσουν να μη δίνουν σημασία σε αυτή την καθοδήγηση, θα απομακρύνονται όλο και πιο πολύ από τις αποστολές που έχουν επιλέξει, και το φως τους θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι να παραμείνει μόνο ο σπινθήρας που είναι η ζωτική ενέργεια για τη διατήρηση της ζωής τους.

Πάντα παρακολουθούμαστε από οδηγούς, αλλά δεν μπορούν πάντα να παρεμβαίνουν, μας θυμίζει : «Να θυμάστε ότι έχετε πάντα βοηθούς γύρω σας και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν όταν χρειάζεστε βοήθεια. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να σας επιβάλλουν κάτι και θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για να πάρετε μιαν απάντηση. 

Μπορεί να μην είναι πάντα ακριβώς όπως εσείς την επιθυμείτε και να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα το σχέδιο της ζωής σας, μη το ξεχνάτε».

Τα σχέδια της ζωής αλλάζουν όταν ανακύψουν περιστάσεις που δεν είχαν προβλεφθεί και οι οποίες έχουν γίνει μέρος των εμπειριών μας, μας ενημερώνει ο SaLuSa. «Μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι επωφελείς, αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να σας μεταφέρουν προς τα εμπρός πιο γρήγορα από το αναμενόμενο».

Και ο Matthew προσθέτει ότι μπορούμε να υποβάλουμε αναφορά για την τροποποίηση της σύμβασης της ψυχής μας :  
«Μια αίτηση για την τροποποίηση της σύμβασης της ψυχής ενός ατόμου γίνεται σε επίπεδο ψυχής, διότι μόνο σε αυτό το επίπεδο μπορεί να γίνει γνωστό αν οι περιστάσεις της ζωής του ατόμου είναι πιο σκληρές από ό,τι επέλεξε να βιώσει πριν από τη γέννηση. Είναι με βάση τις υπερβολικές ταλαιπωρίες που έχετε δικαίωμα να ζητήσετε κάποια ελάφρυνση».

Μπορεί να αντιμετωπίζουμε την ίδια πρόκληση επανειλημμένα μέχρι να μάθουμε το μάθημα που εμπεριέχει και να προοδεύσουμε πνευματικά. Περαιτέρω εμπειρίες, εξηγεί ο SaLuSa, μπορεί να καλύπτουν κάθε τομέα του σχεδίου της ζωής σας που δεν ήταν επιτυχής.

Αυτό που συμφωνούμε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε μία ζωή, εξηγεί ο SaLuSa, είναι συνήθως «μόνο όσο μπορούμε να χειριστούμε».

Έτσι, το ιερό ταξίδι από τον Θεό προς τον Θεό δημιουργεί ένα τόξο, αλλά έχει επίσης ένα δευτερεύον χαρακτηριστικό - ως μία σπείρα στην οποία επιστρέφουν κατ’ επανάληψη οι ίδιες συνθήκες έως ότου μάθουμε το μάθημα που περιέχουν.

Έτσι, ενώ εμείς ενορχηστρώσαμε τη ζωή μας πριν από την ενσάρκωσή μας, το πώς θα ανταποκριθούμε (με το εγώ μας) στις καταστάσεις που υπάρχουν στο σενάριο μας παραμένει επιλογή μας. Δεχόμαστε προτροπές της ψυχής μας προς σοφές επιλογές και εφ’ όσον μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές το φως στη ζωή μας αυξάνεται. 

Όταν τις αγνοούμε, μειώνεται. Παρόλο που μπορούμε να αλλάξουμε το σχέδιο της ζωής μας, θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στα ίδια μαθήματα ξανά και ξανά μέχρι να τα μάθουμε με επιτυχία.

Μαθήματα Ζωής και Κάρμα
Όταν αρνιόμαστε ένα αποτέλεσμα και αποσπόμαστε από αυτό, αυτό που πετυχαίνουμε είναι να προσθέτουμε κι άλλο κάρμα.

Όπως ο Matthew Ward μας θυμίζει, «κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών της δυαδικότητας, τα άτομα σπεύδουν να ολοκληρώσουν τις καρμικές υποχρεώσεις τους για να επιτύχουν την απαραίτητη ισορροπία για την εξέλιξη της ψυχής τους».

«Η ζωή στη Γη δεν είναι πικνίκ», παραδέχεται ο SaLuSa. «Αλλά αυτό δεν έχει σκοπό να σας κάνει σκόνη. Μπορείτε να αναλάβετε αυτό που νομίζετε ότι μπορείτε να χειριστείτε και συνεχίζετε να έχετε ελεύθερη επιλογή ως προς το πόσο μακριά θα πάτε».

Η ομάδα από τον Αρκτούρο μας εξηγεί, «δεν είναι τιμωρία, αλλά εξισορρόπηση των ενεργειών που δημιουργήθηκαν από τις ψυχές σας. 

Όταν φτάσετε σε υψηλότερες διαστάσεις, το κάρμα σταματά να παίζει ρόλο στην μελλοντική σας εξέλιξη. Όταν η ψυχή φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης, το άτομο είναι ικανό να διαπραγματευτεί τις καταστάσεις της ζωής του με νέο, ανώτερο τρόπο. Αυτή την εποχή πολλοί από εσάς βοηθάτε να καθαρίσει το απρόσωπο κοσμικό κάρμα».

Αυτό το βεβαιώνει και ο Matthew Ward, λέγοντάς μας ότι έχουμε συμφωνήσει να εκπληρώσουμε και ένα μέρος από το «πλανητικό κάρμα». Προτείνει να νιώθουμε ότι η ζωή κυλά ομαλά για όσο διάστημα βιώνουμε τα καρμικά μας μαθήματα. 

Αν μας προκύψει (αν νιώθουμε) μεγάλου βαθμού αεικινησία και λαχτάρα για διαφορετικές καταστάσεις, σημαίνει ότι όσα είχαμε συμφωνήσει να βιώσουμε ολοκληρώθηκαν και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε άλλες επιλογές του συμβολαίου μας. Με τις δονήσεις της ενέργειας από τα ελαφρύτερα (ανώτερα) πεδία στα οποία έχει φτάσει η Γη, τόσο η ικανοποίηση όσο και η δυσαρέσκεια μεγεθύνονται - αφήστε τις αισθήσεις που νιώθετε να καθοδηγούν τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. 

Σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, η συνείδηση ​​δεν καταλαβαίνει ότι οι περιστάσεις συμβαίνουν για την εκμάθηση και την καλλιέργεια, αλλά η ψυχή το γνωρίζει ότι έτσι επιτυγχάνεται η ισορροπία που χρειάζεται για να εξελιχθεί. 

Αν υπάρξει μια σημαντική αρνητική απόκλιση από το συμβόλαιο, ο πόνος της ψυχής μεγαλώνει αντίστοιχα, ενώ η ψυχή που εμπλέκεται στην απόκλιση κάνει βήματα προς τα πίσω στην εξέλιξή της.

Όταν ένα άτομο αποκλίνει σοβαρά από τις διατάξεις του συμβολαίου - ας πούμε, από υπερβολικό έλεγχο ή σκληρότητα πέρα από όσο ο δικαιούχος επέλεξε - η ψυχή που υποφέρει εξελίσσεται αλματωδώς ενώ η ψυχή που διαπράττει τη σκληρότητα υποβιβάζεται. 

Πάντα, η θεία χάρη παρηγορεί και ανυψώνει όσους υπομένουν αδικίες - δηλαδή,σκληρότερη αντιμετώπιση απ’ όση είχαν επιλέξει στο συμβόλαιό τους. Και εκείνοι που προκαλούν τη σκληρότητα επισύρουν κάρμα που είναι δύσκολο να αντέξουν. 

Πολλές από τις ανησυχητικές τάσεις που βλέπουμε γύρω μας αφορούν άτομα που ολοκληρώνουν τα καρμικά τους μαθήματα.

Να θυμάστε ότι μερικά από αυτά που βλέπετε ως ανησυχητικά, ή ακόμη και απεχθή στην κοινωνία – τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της – κλοπές, παιδιά υπό την επήρεια ναρκωτικών είτε με συνταγή ή «παράνομα», άδικοι νόμοι και εκ λάθους καταδικαστικές αποφάσεις, αυξανόμενο αριθμό αστέγων και ανέργων, βασανισμούς, παιδιά που εγκαταλείπουν πρόωρα το σχολείο - είναι «δράστες» και «θύματα» σε φάση ολοκλήρωσης των καρμικών μαθημάτων τους, έτσι ώστε να μην βιώσουν ξανά ζωές στην τρίτη διάσταση.

Και ακόμα, όλες αυτές οι ψυχές επωφελούνται από τη θεραπευτική ενέργεια της προσευχής, και οι ''σκοτεινά'' σκεπτόμενοι των οποίων οι προθέσεις και πράξεις βρίσκονται μακράν από τα συμβόλαια της ψυχής τους έχουν απελπισμένα μεγάλη ανάγκη από το φως των προσευχών – προσευχές προς τη Γη και όλες τις μορφές ζωής επάνω της είναι μια από τις πιο πολύτιμες συνεισφορές που μπορεί να κάνει κάποιος.

Ας δούμε εν συντομία τι λένε οι πηγές μας για κάποια γεγονότα συμβολαίων ψυχής και για θέματα που συχνά οδηγούν σε ερωτήσεις σχετικά με το κάρμα, την ελεύθερη βούληση, τα σχέδια της ζωής, κλπ. 

Το πρώτο ζήτημα που ανακύπτει με τους ανθρώπους είναι, πώς αποφασίζεται ο χρόνος της έξοδου από το γήινο επίπεδο. Σε γενικές γραμμές ο χρόνος εξόδου μας θα κριθεί από εμάς και τους οδηγούς μας και καθορίζεται στο συμβόλαιο της ψυχής μας, ο SaLuSa μας λέει. 

«Όλοι έχετε μια συμφωνημένη ώρα που θα αφήσετε τη Γη και, για παράδειγμα, εάν πρόκειται να βιώσει κάποιος μακροζωία, θα τοποθετηθεί σε μια οικογένεια που την έχει. Ακόμα και τα ατυχήματα που επιτρέπουν σε μια ψυχή να εγκαταλείψει τη Γη, είναι μέρος ενός σχεδίου ζωής που εξυπηρετεί τα συμφέροντά της.Υπάρχει μερικές φορές η ανάγκη για ορισμένους τύπους εμπειριών να συμβούν, οι οποίες πληρούν καρμικές υποχρεώσεις».

Επιδιώκουμε συχνά συνθήκες όπως η φτώχεια. Ο Άγιος Γερμανός μας λέει ότι μπορούμε να ερμηνεύσουμε την φτώχεια ως εξής: «κάποιοι από εσάς λαμβάνουν το κάρμα που θα απαιτήσει να βιώσουν εμπειρίες ανάγκης, και φέρουν αυτό το βάρος, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να ανταποκριθούν».

Όσον αφορά τα βρέφη που πάσχουν από δηλητηρίαση απεμπλουτισμένου ουρανίου, ο Matthew εξήγησε ότι «η δεινή κατάσταση των ατόμων που ζουν σε συνθήκες που πληγώνουν τόσο τις καρδιές μας, προκαλεί μεγάλη συμπόνια σε όλο τον κόσμο. 

Το φως από αυτά τα συναισθήματα και τις δράσεις που γίνονται, βοηθούν να βγει η Γη από την 3η διάσταση ή πυκνότητα, όπου ευδοκιμεί η αρνητικότητα του σκότους. 

Καμία άλλη περίπτωση πόνου δεν έχει πιθανότατα προκαλέσει πιο έντονα συναισθήματα συμπόνιας στην καρδιά, από τα δεινά των βρεφών που επηρεάζονται από το απεμπλουτισμένο ουράνιο».

Αν και δεν μας αρέσει να σκεφτόμαστε το θέμα, ο Μάθιου συζητά τη σχέση του πόνου τους στο σχέδιο της ζωής τους.

«Τα παιδιά και οι ενήλικες των οποίων τα αρχικά συμβόλαια αναγράφουν μια εξουθενωτική ασθένεια και μια σχετικά μικρής διάρκειας ζωή, δεν διευκρινίζουν απαραίτητα ''δηλητηρίαση από ακτινοβολία'' ως αιτία, αλλά αυτή εξυπηρετεί τον σκοπό των εν λόγω διατάξεων της σύμβασης.

Τα βρέφη που γεννιούνται με σοβαρές σωματικές και ψυχικές βλάβες επιλέγουν αυτή την πολύ σύντομη ζωή για την ολοκλήρωση των εμπειριών τους στην τρίτη διάσταση και αν οι συμβάσεις των γονέων τους δεν περιλαμβάνουν αυτό το είδος του πόνου και της θλίψης, μπορούν να τις τροποποιήσουν. 

Αν επιλέξουν να μην γεννηθούν, τότε μια άμβλωση, μια αποβολή ή ένας πρόωρος θάνατος νεογνού θα είναι το αποτέλεσμα, και δεν υπάρχει καμία καταδικαστική απόφαση για οποιεσδήποτε από αυτές τις ψυχές».

«Τα νήπια και οι γονείς τους που ολοκληρώνουν τις εμπειρίες της 3ης διάστασης με τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας, γνωρίζουν στο επίπεδο της ψυχής ότι η επόμενη ενσάρκωσή τους θα είναι στην 5η διάσταση ή υψηλότερα - στις περιπτώσεις των πιο εξελιγμένων ψυχών που έρχονται ως «εθελοντές». Έτσι, όλες αυτές οι ψυχές προχωρούν στην εξέλιξή τους, καθώς υποφέρουν συνειδητά».

Όσον αφορά την κατάσταση της έκτρωσης, η ομάδα των Αρκτούριων μας λέει:
«Το θέμα των αμβλώσεων και των εκτρώσεων υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ένα θέμα μεγάλης συζήτησης, σύγχυσης, αγωνίας και ταλαιπωρίας για πολλούς. Η απόφαση να ''εξοντωθεί'' ένα αγέννητο είναι μια απόφαση που δεν πρέπει να λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία, αλλά γνωρίζουμε ότι οι ψυχές που θα επιλέξουν να εισέλθουν και να γίνουν αυτά τα παιδιά είναι καλά πληροφορημένες από την άλλη πλευρά ως προς το εάν προχωρήσει η εγκυμοσύνη ή όχι.

Η ψυχή μπορεί να εισέλθει, να μπαίνει και να φεύγει σε όλη την εγκυμοσύνη που θα οδηγήσει σε μια γέννηση, αλλά συνήθως δεν υπάρχει ψυχή συνδεδεμένη από τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, εκτός εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μάθημα για την εισερχόμενη ψυχή».

Πολλές φορές γεμίζουμε θλίψη όταν ψυχές πεθαίνουν σε φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς και τυφώνες. Αλλά μας λένε ότι έχουν συμφωνήσει ακόμα και με αυτές τις συνθήκες θανάτου. 

Ένας τεράστιος σεισμός σημειώθηκε στο Ιράν στις 26 Δεκ 2003, μετά τον οποίο ο Matthew μας εξήγησε: «Η Μητέρα Φύση χρειάζεται να αποτινάξει μεγάλα κομμάτια αρνητικότητας, κάτι που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ​​και αυτό έγινε με τη συνεργασία των χιλιάδων ψυχών που χάθηκαν.

Οι περισσότεροι είχαν υποβάλει αίτημα - σε επίπεδο ψυχής - να φύγουν και με τη θεϊκή χάρη να τους δοθεί πλήρης καρμική ολοκλήρωση, και αυτό έγινε δεκτό. 

Παρά το γεγονός ότι ορισμένες συμβάσεις ψυχής είχαν ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της φυσικής ζωής και ορισμένοι άνθρωποι έφυγαν σύμφωνα με τη μακροζωία που είχαν επιλέξει, ο μεγαλύτερος αριθμός όσων σκοτώθηκαν ήταν από τους αιτούντες καρμική απαλλαγή».

»Παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε «νέα» αρνητικότητα από το σοκ και τη θλίψη των επιζώντων, η μαζική αποχώρηση των ψυχών προσέφερε ένα όφελος που την υπερέβη. Έφυγαν πρόθυμα για να βοηθήσουν από το πεδίο της Nirvana τη Γη για τη μείωση της κινητικής ενέργειας από τη συσσώρευση της αρνητικότητας μέσα στο πέρασμα των αιώνων, των χιλιετιών.

Τα αποτελέσματα των συχνοτήτων της ενέργειας, φυσικά, δεν γνωρίζουν εθνικούς συνοριακούς περιορισμούς, κι έτσι η ανακούφιση της πίεσης της Γης έγινε αισθητή ανά τον κόσμο και κυρίως στη Μέση Ανατολή όπου η αρνητικότητα παράγεται από τους πολέμους χιλιετιών, τους τυραννικούς κυβερνήτες, εμπόρους εξουσίας, σοβαρές στερήσεις, φόβους και θλίψεις».

Όντως, ήταν αρνητικότητα που χτίζεται από τις πράξεις και τις αντιδράσεις και δημιούργησε τις συνθήκες που κάνουν μια περιοχή ευάλωτη στους σεισμούς. 

Τέλος, κάποιες προσωπικότητες, όπως ο Τζων Φ. Κέννεντυ, έχουν συμφωνήσει να είναι «ψυχές που θα θυσιαστούν», εξηγεί ο SaLuSa :

«Μερικές σπουδαίες ψυχές θυσιάζονται για να γειώσουν θετικές ενέργειες επάνω στη Γη, που συχνά αυτό έχει μεγαλύτερη επιτυχία παρά αν ζούσαν κανονικά τη ζωή τους». 

Γνωρίζουμε ότι δύσκολα πιστεύετε κάτι τέτοιο, αλλά είναι ξεκάθαρο για τις ψυχές πριν την ενσάρκωση. Όταν εξερευνούμε το θέμα κάρμα, βλέπουμε το μέγεθος της τάξης που υπάρχει στο Σύμπαν. Βλέπουμε ότι τα γεγονότα που συναντάμε είναι προσχεδιασμένα, αλλά η αντίδρασή μας εναπόκειται σ’ εμάς. 

· Ο Matthew Ward είναι ανώτερη οντότητα που πριν από μερικά χρόνια βρισκόταν στο γήινο πεδίο. Τώρα επικοινωνεί μέσω της μητέρας του και μας δίνει πνευματικές διδασκαλίες.

· Ο SaLuSa είναι εξωγήινος με καταγωγή από τον Σείριο, ένας από τους εκπροσώπους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και μέσω του Mike Quinsey δίνει πληροφορίες για την Ανάληψη της ανθρωπότητας και την πνευματική μας αφύπνιση.

· Η Ομάδα των Αρκτούριων είναι μια συλλογική συνειδητότητα από τον Αρκτούρο που δίνει πληροφορίες πνευματικής ανάπτυξης και αφύπνισης.

· Οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Ουριήλ μιλάνε μέσα από διάμεσα και δίνουν πνευματικές διδασκαλίες.

· Ο Adamu είναι εξωγήινη συλλογική συνειδητότητα και δίνει μέσω του Zingdad πληροφορίες πνευματικής αφύπνισης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου