Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τι θα πει "αλλάζω συνειδητότητα".....!!!!!!

Ανώτερη Επικοινωνία 
Από τον Διδάσκαλο της Αγάπης 

Τούτο λέγω:
Να εξηγήσουμε τι θα πει "αλλάζω συνειδητότητα"
Το Σύμπαν γενικότερα, η Γη ειδικότερα αλλάζει. Γίνονται ενεργειακές μετατοπίσεις και θέλω αμέσως να σου εξηγήσω τι σημαίνει αυτό.

Σε κάθε διάσταση υπάρχει μία ενέργεια του Εαυτού, που εσείς συνηθίζετε να ονομάζετε "Ανώτερος Εαυτός". Κάθε ενέργεια περιέχει φως και δόνηση. Όσο υψηλότερα είναι τοποθετημένη η ενέργεια τόσο περισσότερο φως περιέχει και όσο περισσότερο φως περιέχει, τόσο πιο λεπτή είναι η δόνησή της. 

Ας ονομάσουμε αυτήν την ενέργεια με τον όρο που εσείς έχετε συνηθίσει "Ανώτερος Εαυτός". Εσείς, όπως έχετε μάθει, είστε η προβολή της ύψιστης αυτής ενέργειας, στην 3η διάσταση και έχετε σαν κύριο έργο την συλλογή εμπειριών για να τις μεταβιβάσετε στον Ανώτερο Εαυτό και μέσα από αυτές να εξελίσσεστε. 

Η εξέλιξή σας έγκειται στο φως που αφήνετε να εισέλθει στο ενεργειακό σας σώμα (ψυχή) της 3ης διάστασης. Εδώ να προσέξετε ότι σαν ενεργειακό σώμα δεν εννοείται το φυσικό σώμα, το οποίο όμως δέχεται κι αυτό τις αντίστοιχες μεταβολές όχι όμως σε θεαματική μορφή. Κι αυτό, γιατί το φυσικό σώμα είναι φθαρτό, ενώ το ενεργειακό σώμα αθάνατο. 

Για να εισέλθει το φως στο ενεργειακό σας σώμα πρέπει τα ενεργειακά κανάλια με τα οποία ενώνεστε με τις ανώτερες ενέργειες του Εαυτού σας να είναι καθαρά, ώστε το φως να μην εμποδιστεί από νοητικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. 

'Όταν λοιπόν λέμε ότι"αλλάζεις συνειδητότητα" εννοούμε ότι έχεις καταφέρει στην 3η διάσταση να καθαρίσεις τα ενεργειακά σου κανάλια των ανώτερων επιπέδων του Εαυτού σου και έχεις αφήσει το φως από τις ανώτερες διαστάσεις που βρίσκεται ο Εαυτός, να εισέλθει στο ενεργειακό σου σώμα (ψυχή).

΄Ετσι έχεις άμεση πρόσβαση στα ανώτερα επίπεδα του Εαυτού και μπορείς να παίρνεις πληροφορίες και να δημιουργείς την πραγματικότητά σου στην 3η διάσταση. 

Το φως που εισέρχεται στο ενεργειακό σου σώμα στην 3η διάσταση καθαρίζει τα ενεργειακά κέντρα αυτού του σώματος και αυτό εσείς το ονομάζετε "καθαρισμό".

Οι λεγόμενοι καθαρισμοί στην 3η διάσταση δεν τελειώνουν ποτέ, γιατί η ισορροπία ανάμεσα στην πνευματική και την 3η διάσταση είναι πολύ λεπτή και το γνωρίζουμε. 'Ομως έχει συμβεί σε ανθρώπους να έχουν ξεπεράσει το φυσικό τους σώμα, να ζουν στην 3η διάσταση, χωρίς καμία ενέργεια (επιβίωση, συναισθήματα κλπ) να μπορεί πια να τους εμποδίσει στην εξέλιξή τους. 

Αυτοί οι λιγοστοί άνθρωποι αφήνουν τόσο πολύ φως να εισέλθει στο ενεργειακό τους σώμα που αυτόματα φωτίζεται και το φυσικό και δεν φαίνεται πια. Εσείς αυτό το ονομάζετε "ανάληψη". 

Να γνωρίζεις ότι σε κάθε διάσταση που υπάρχουν οι ανώτερες όψεις του Εαυτού σου, υπάρχει και μια δεδομένη μορφή, ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου. Κάθε φορά που κάποιο κατώτερο επίπεδο του Εαυτού σου εξελίσσεται, αυτόματα καταργείται η μορφή του και περνάει στην επόμενη διάσταση. 

Για να το κάνω πιο κατανοητό, όταν εσύ αφήσεις το σώμα σου και το ενεργειακό σου σώμα μεταβεί στην 5η διάσταση, αυτόματα οι ενέργειες του Ανώτερου Εαυτού σου που υπάρχουν στην 5η διάσταση θα μεταβούν στην 6η διάσταση κοκ. μέχρι όλες οι ανώτερες όψεις του Εαυτού σου φτάσουν στην Πηγή του Φωτός, τον αιώνιο Πατέρα/Μητέρα Θεό.

΄Όταν ζητάμε από εσάς να εργαστείτε για το Φως, εννοούμε να βοηθήσετε κι άλλους ανθρώπους να αντιληφθούν τον Ανώτερο Εαυτό τους και μέσα από αυτήν την αντίληψη να αφήσουν το φως να εισέλθει στο ενεργειακό τους σώμα στην 3η διάσταση αποδεχόμενοι οικειοθελώς τους αντίστοιχους καθαρισμούς που θα υποστούν για να καθαρίσουν τα ενεργειακά τους κανάλια.

Η ενέργεια Ρέικι που δόθηκε στην ανθρωπότητα, καθώς και άλλα ενεργειακά συστήματα, έχουν σκοπό να βοηθήσουν στην διεύρυνση της αντίληψης, ότι πέρα από το φυσικό σώμα, υπάρχουν και οι άλλες όψεις του Εαυτού τις οποίες πρέπει να προσελκύσετε ενόσω είσαστε στην 3η διάσταση. 

Δεν έχουν να κάνουν καθαυτό με την θεραπεία όπως εσείς την εννοείτε, αλλά με την αύξηση των δονήσεων του ενεργειακού σας σώματος, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με τις ανώτερες όψεις του Εαυτού του, να καθαρίσει τα ενεργειακά του κανάλια, ώστε να δεχθεί φως. 

Η θεραπεία μέσω των ενεργειών Ρέικι επέρχεται μέσω του καθαρού φωτός, το οποίο διοχετεύεται μέσω των ενεργειών αυτών και αλλάζει αρχικά τις αντιλήψεις περί Εαυτού του "θεραπευόμενου". Μπορεί όμως "ο θεραπευόμενος" να μην αποδεχτεί αυτές τις αντιλήψεις, έτσι ώστε δεν θα εκμεταλλευτεί ολοκληρωτικά τα μεγαλύτερα οφέλη από την ενέργεια, αλλά η ευεξία που θα αισθανθεί από την διοχέτευση φωτός θα είναι παροδική και μετριασμένη. 

Θα επανέλθει σίγουρα στην αρχική του κατάσταση (πριν την διοχέτευση ενέργειας), αν δεν διευρύνει την αντίληψή του για την πραγματικότητα του Εαυτού του.

Μ' αυτό θέλω να τονίσω ότι δεν γίνεται κανείς Ρέικι, απλά επειδή πήρε κάποιες μυήσεις στην 3η διάσταση. Οι μυήσεις που γίνονται με πρόθεση και καθαρή αγάπη καθαρίζουν τα ενεργειακά κανάλια του μυημένου, αλλά αν ο ίδιος δεν διευρύνει την αντίληψή του, θα υπάρχουν πάντα σκοτεινά σημεία που θα εμποδίζουν την εισροή του φωτός, ώστε δεν θα μπορεί να είναι καθαρό κανάλι για την ενέργεια και το φως. 

Τι σημαίνει, λοιπόν, καθαρό κανάλι; Σημαίνει ότι όταν διοχετεύει την υψηλή ενέργεια του φωτός δεν έχει σκέψεις ούτε συναισθήματα. Γίνεται με την πρόθεσή του διοχετευτικό κανάλι, ώστε να περάσουν μέσα απ' αυτόν οι ιερές ενέργειες του φωτός, χωρίς να φιλτράρονται από αυτόν. 

Καθένας που θέλει να γίνει Ρέικι, πρέπει πρώτα να αναρωτηθεί γιατί το θέλει. Η προσωπική εξέλιξη αποτελεί την πρώτη επιθυμία, η βοήθεια της ανθρωπότητας την αμέσως επόμενη. Τα κίνητρα εδώ, παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και οι προθέσεις σας. 

Αναρωτηθείτε βαθιά μέσα σας γιατί αναζητάτε την ενέργεια, και δείτε με ξεκάθαρη ματιά αν η πρόθεσή σας είναι αγνή, ή αναζητάτε την ικανοποίηση προσωπικών ενστίκτων, π.χ. να σας έχουν ανάγκη οι άνθρωποι, να θεωρείτε ότι εσείς κάνετε κάτι σπουδαίο, να απαιτείτε υπακοή σαν διδάσκαλος των ανθρώπων και πολλά άλλα συναισθήματα προερχόμενα από την προσωπικότητα και όχι από τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Η αύξηση της δόνησης του ενεργειακού σας σώματος γίνεται μέσω της εισροής φωτός και έχει σαν σκοπό να σας κάνει ικανούς να δεχθείτε τις ανώτερες δονήσεις των υψηλότερων επιπέδων του Εαυτού σας 

΄Οσο περισσότερο φως αφήνετε να εισρεύσει στο ενεργειακό σας σώμα, τόσο υψηλότερη ενέργεια προσελκύετε. Μέσω της ένωσης με τα υψηλότερα επίπεδα του Εαυτού σας έχετε ξεκάθαρη καθοδήγηση και πρόσβαση στην συμπαντική γνώση που είναι για όλο το Σύμπαν κοινή. 

Αυτό σημαίνει «αλλάζω συνειδητότητα».
Αγάπη-Φως-Γαλήνη για όλα τα όντα 

ΕIMAI ο Ιησούς, θεραπευτής των ψυχών σας 
Ο Διδάσκαλος της Αγάπης 
Μέσω της Βάσω Νικολοπούλου 





ReikiCenter 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου