Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Το χρήμα είναι ενέργεια και ρέει.....!!!!!!!!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!
Το θέμα το σχετικό με τα χρήματα χωρίζεται σε δυο υποκατηγορίες :

1) χρήματα, πολλά χρήματα και
2) έλλειψη ή ελάχιστα χρήματα.

Συχνά οι άνθρωποι υποθέτουν πως επειδή λένε "θέλω χρήματα" σκέφτονται και θετικά γι' αυτά. Όταν, όμως, νιώθεις άβολα μιλώντας για λεφτά, ή θεωρείς ότι έχεις συνεχές πρόβλημα μαζί τους που σου δυσκολεύει την ζωή, τότε δεν μιλάς για το θέμα των χρημάτων αλλά για την έλλειψή τους. Και η διαφορά είναι πολύ σημαντική γιατί η πρώτη δήλωση φέρνει χρήματα ενώ η δεύτερη τα κρατά μακρυά.

Για παράδειγμα, μία δασκάλα βάζει την ενέργειά της για να διδάσκει μία τάξη Πέμπτης Δημοτικού και ως αντάλλαγμα για αυτήν την ενέργεια που έδωσε λαμβάνει χρήματα και εν συνεχεία θα τα χρησιμοποιήσει για να αγοράσει ρούχα, πληρώνοντας τον ράφτη για την ενέργεια που έβαλε για να τα φτιάξει. 

Έτσι, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΕΙ!!! Πρέπει όμως και εμείς να είμαστε ΡΟΗ και η ζωή μας να μην είναι μία διαρκής πάλη για την επιβίωση, ένα αδιάκοπο κυνήγι και μια ατελείωτη δυσαρέσκεια για ό,τι δεν μπορούμε να έχουμε προς το παρόν. Να είμαστε εναρμονισμένοι με τις ενέργειες του Σύμπαντος και ευτυχείς για όσα έχουμε προς το παρόν επιδιώκοντας αυτά που επιθυμούμε υλικά, πνευματικά, προσωπικά, με μία ηρεμία και πίστη.

8 Βήματα που θα Θεραπεύσουν τη Σχέση σας με τα Χρήματα  :

Βήμα Πρώτο: Ανέλαβε ΠΛΗΡΩΣ την ευθύνη για τα πάντα στη ζωή σου..... ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Βήμα Δεύτερο: Σταμάτα να κρίνεις τα πράγματα ως καλά ή κακά.... τα πράγματα απλά είναι!!!

Βήμα Τρίτο: Να είσαι ευγενικός και τρυφερός με τον εαυτό σου και τους άλλους....με όλους χωρίς καμία εξαίρεση... γιατί εσύ κι οι άλλοι είστε ΕΝΑ!!!
Βήμα Τέταρτο: Διασκέδασε και απόλαυσε πραγματικά οτιδήποτε και αν κάνεις... γιατί η αφθονία πηγαίνει εκεί που υπάρχει χαρά!!!

Βήμα Πέμπτο: Αναπνεύστε!!! Όταν αισθανθείτε την παρόρμηση να ξοδέψετε χρήματα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, μην το κάνετε. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ! Πολλές φορές ξοδεύουμε χρήματα για να καλύψουμε κάποιο ψυχολογικό κενό μας, είτε γιατί χωρίσαμε, είμαστε άνεργοι, δεν έχουμε αυτό που θα θέλαμε, δεν μας καταλαβαίνουν κ.λ.π.

ΟΧΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ!!!
Μείνετε με αυτόν τον ψυχικό πόνο, παρατηρήστε τον και αποδεχτείτε τον. Ναι, θα χειροτερέψει για κάποιες ώρες, όμως αν επιμείνετε σιγά-σιγά θα μειωθεί και έτσι θα απομακρυνθεί ένα ακόμα μπλοκάρισμα που σας εμποδίζει να είστε ευτυχισμένοι και πλούσιοι.

Βήμα Έκτο: Οραματισμοί και Θετικές Δηλώσεις-Επιβεβαιώσεις Αφθονίας θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης απέναντι στα χρήματα και θα τα μαγνητίζετε-προσελκύετε πιο εύκολα. Και έτσι γίνεστε αυτό που πιστεύετε!!!

Βήμα Έβδομο: ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ..!!! Όπως ο άνθρακας σταδιακά μεταμορφώνεται σε λαμπερό διαμάντι με το να κείτεται βαθιά μέσα στη γη, έτσι και μία συνηθισμένη προσωπικότητα, με το να κάνει μια βαθιά βουτιά μέσα της, γίνεται αυτόφωτη, “φωτισμένη” και έτσι είναι ένα πολύτιμο αγαθό για τον κόσμο!!! 

Βήμα όγδοο: Θεραπεύστε τα ενεργειακά σας κέντρα (τσάκρα) και κυρίως το 4ο της καρδιάς.... ανοιχτείτε στην Αγάπη... η καρδιά είναι η πύλη της δεκτικότητας.

Θα αναρωτιέστε γιατί σας τα λέω "όλα αυτά";.... Για πολλούς λόγους αλλά και γιατί για να ανεβάσω τα δικά μου επίπεδα Ενέργειας των Χρημάτων δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου, χρειάζομαι και εσάς... και εσείς εμένα... και όλοι, όλους....

Είμαστε Ένα!!! Έχετε ακούσει για το Συλλογικό Ασυνείδητο; Αν ως σύνολο σκεφτόμαστε με νοοτροπία φτώχειας, αυτό θα μας επηρεάσει συλλογικά όλους και θα επηρεάσει και ό,τι κάνουμε. Είναι σημαντικό να ελέγχουμε το πως σκεφτόμαστε και να συνειδητοποιήσουμε την επίδραση που έχει αυτό στο σύνολο.

Σημ: Αυτό έχει συμβεί στην περίπτωση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα... δεν είναι αληθινή... απλά ο ένας παρασύρει τον άλλον... και μας έχει επηρεάσει συλλογικά.

Η Ευημερία και η Αφθονία μας περιμένει!!! Είναι εδώ... υπάρχει απεριόριστη αφθονία στο σύμπαν για όλους... απλά χρειάζεται να ανοιχτούμε σ' αυτή!! Ελάτε να γνωρίσετε τον τρόπο!!!
                     







Το κανάλι του χρήστη michalispalhos
http://gateoflight.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου