Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Πες μου τι είδες στ’ όνειρό σου.....!!!!!!!!

Η σύγχρονη επιστήμη θεωρεί τα όνειρα ως την έκφραση του υποσυνείδητου μας, και δεδομένου ότι το υποσυνείδητο μας γνωρίζει πράγματα που το συνειδητό αγνοεί, τους δίνει ιδιαίτερη σημασία. Σε ποια όμως όνειρα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και πώς μπορούμε να μάθουμε την ερμηνεία τους, εκτός βέβαια από το να απευθυνθούμε σε έναν ονειρομάντη;

Για τους ονειρομάντεις τα όνειρα που μας δίνουν πληροφορίες για τα μελλούμενα είναι : 

Τα όνειρα που επαναλαμβάνονται. 
Τα όνειρα που κάτω από το μικροσκόπιο της λογικής δείχνουν παράλογα και αλλόκοτα, αλλά μας προκαλουν μια ιδιαίτερη ένταση και δεν φεύγουν από το μυαλό μας. 
Τα όνειρα που ξυπνώντας έχουμε την αίσθηση ότι δεν ήταν όνειρα αλλά μια πραγματικότητα που ζήσαμε. 

Για να ερμηνεύσει όμως κάποιος τη σημασία τους πρέπει να γνωρίζει τι συμβολίζει ή κάθε κατάσταση, αντικείμενο ή όν που εμφανίζεται στα όνειρά του.

Μερικά παραδείγματα
Τα έγχρωμα και μάλιστα με έντονα χρώματα όνειρα, έχουν πάντα σχέση με γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον. Αν, για παράδειγμα, δείτε στον ύπνο σας έναν άνθρωπο μέσα σε ένα έγχρωμο όνειρο, τότε σύντομα θα συμβεί κάτι πολύ σημαντικό που σχετίζεται με τον άνθρωπο αυτό και που επηρεάζει και τη δική σας ζωή.

Τα ασπρόμαυρα όνειρα συνδέονται με γεγονότα του παρελθόντος.

Τα όνειρα στη διάρκεια των οποίων κάνετε κάτι τρομερά περίεργο ή συμβαίνει κάτι που σας σοκάρει-για παράδειγμα εμφανίζεστε γυμνοί ανάμεσα σε πολύ κόσμο, ή κάποιο αντικείμενο-καρέκλα, ποτήρι, κλ.π.-, ή στοιχείο-νερό, χώμα, κ.α.-, είναι υπερβολικά πολύ ή μεγάλο, μπορεί να δείχνουν ότι σύντομα θα πάρετε αποφάσεις κρίσιμες για την υπόλοιπη ζωή σας, ή ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση από την οποία τελικά θα καταφέρετε να ξεφύγετε.

Τα όνειρα στη διάρκεια των οποίων κάνετε ατελείωτες διαδρομές ή βρίσκεστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο έχουν σχέση με πιθανές αλλαγές στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή.

Καλοί οιωνοί στα όνειρα μεταξύ άλλων θεωρούνται τα αναμμένα κεριά, το αλάτι, ο τροχός, ο χορός, τα πουλιά που πετάνε προς τα πάνω.

Κακοί οιωνοί μεταξύ άλλων είναι το μαχαίρι, η σαύρα, τα έντομα, πουλιά που πετάνε προς τα κάτω.

Αν μια γάτα εμφανίζεται συχνά στα όνειρά σας σημαίνει ότι στο περιβάλλον σας υπάρχει κάποιο άτομο που σας ζηλεύει ή σας υπονομεύει.

Βεβαίως τα παραπάνω αποτελούν ένα απειροελάχιστο μέρος του λεξικού των ονείρων. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η ερμηνεία των ονείρων μπορείτε να προμηθευτείτε έναν ονειροκρίτη, που θα σας βοηθήσει να ενημερωθείτε σχετικά με τους συμβολισμούς και τα σημεία του ονείρου στα οποία θα πρέπει να εστιάζετε την προσοχή σας προκειμένου να το ερμηνεύσετε.

Κυρίως όμως θα πρέπει να εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας και το ένστικτό σας. Είτε προσπαθείτε να ερμηνεύσετε ένα δικό σας όνειρο είτε κάποιου άλλου, η προσέγγιση που θα κάνετε πρέπει κατ' αρχήν να βασίζεται στη διαίσθηση και στο ένστικτό σας, και δευτερευόντως στις γνώσεις και τη λογική σας.
Καλή επιτυχία!





Μυρτώ Χρηστίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου