Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Βγες από τη ρουτίνα και ανανέωσε την καθημερινότητα σου.....!!!!!!!!

Ετοιμάσου να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου με τις εξής συμβουλές :

· Ανανέωσε τη καθημερινότητά σου. Γυρίζεις κάθε μέρα από έναν συγκεκριμένο δρόμο από τη δουλειά; Άλλαξε! Ακολούθησε μια νέα πορεία. Αλλάζοντας μικρές καθημερινές συνήθειες θα σε βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

· Ένα Σάββατο κλείσε κινητά, υπολογιστή και τηλεόραση και κάνε αποτοξίνωση!Στην αρχή ίσως είναι δύσκολο... αλλά στην πορεία μπορεί να βρείς νέους τρόπους για να γεμίσεις την ημέρα σου!

· Κάνε ένα πάρτι χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Δεν χρειάζεται να καλέσεις πολύ κόσμο και να μπεις σε έξοδα. Κάλεσε τους στενούς σου φίλους και συγγενείς και διασκεδάστε.

· Ανανεώσου με τον σύντροφό σου. Κανόνισε να πάτε μονοήμερη εκδρομή κάπου όμορφα. Η αλλαγή παραστάσεων θα σας αναζωογονήσει.

· Κάνε κομπλιμέντα. Το χαμόγελο και μόνο όσων τους φιλοφρόνησες είναι αρκετό για να χαρείς για κάτι που έκανες. Και είναι τόσο απλό, δεν συμφωνείς; Σύντομα θα σου τα ανταποδώσουν και με το παραπάνω.

· Κλείσε τα μάτια σου, πάρε βαθιές αναπνοές, άκουσε την αγαπημένη σου χαλαρωτική μουσική και ταξίδεψε! Χωρίς κόστος και όρια! Άφησε απλά τη φαντασία σου να σε ανανεώσει.

· Φτιάξε κάτι δικό σου. Είτε αυτό είναι ένα κέικ είτε χειροποίητα σκουλαρίκια. Σας εγγυούμαστε ότι μετά θα νιώθετε υπέροχα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου