Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Η προσευχή από υψηλότερη συνειδητότητα....!!!!!!!

Η προσευχή είναι το άνοιγμα της συνειδητότητας στο Θεό καθώς προσφέρει στο Πνεύμα μια πύλη εισόδου στο τρισδιάστατο πεδίο. 

Παρότι ο Θεός είναι πανταχού παρών, η δραστηριότητά Του δεν μπορεί να λάβει χώρα στο δικό σας πεδίο εμπειρίας, παρά μόνο μέσω μιας πνευματικής συνειδητότητας.

«Εγώ και ο Πατέρας μου είμαστε ένα». Αυτό ισχύει απόλυτα, αλλά δεν το βιώνετε εάν δεν το συνειδητοποιήσετε. Προσευχή δεν είναι η προσπάθεια να πείσουμε το Θεό να κάνει κάτι για μας.

Είναι η επίγνωση της εσωτερικής Παρουσίας, ξέροντας πως ο Θεός ενεργεί για το ανώτερο καλό μας μέσω αυτής της συνειδητής επίγνωσης.

Ο Πατέρας μας, μας έχει δώσει το Βασίλειο. Είναι ήδη δικό μας, και ότι μπορούμε να επιθυμήσουμε στη ζωή βρίσκεται στο Βασίλειο. Όταν νιώθουμε αρκετή αγάπη, το Βασίλειο λάμπει μέσα από την πόρτα που άνοιξε η αγάπη.

Η αφθονία είναι δική σας αυτή τη στιγμή.

Δεν θα ήσασταν ζωντανοί αν αυτό δεν ίσχυε. Η ζωτική δύναμη και η ενέργεια της αφθονίας είναι ένα και το αυτό. Αναγνωρίστε την Πηγή σας και επιτρέψτε στη ζωντανή αφθονία να ρεύσει μέσα στις εμπειρίες σας.

Οι διάφορες ασθένειες και παθήσεις είναι εξωτερικά φαινόμενα. Αν κρίνετε μια εμφάνιση ως κακή, τη δεσμεύετε στις εμπειρίες σας. Μην επικρίνετε κι αφήστε την Παρουσία να διορθώσει το εξωτερικό φαινόμενο.

Δεν υπάρχει τίποτα που ο Χριστικός σας Εαυτός να μην μπορεί να κάνει για σας. Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή ήδη κάνει τα πάντα για σας. Χαλαρώστε.

Δεν σας ανήκει τίποτα. Τα πάντα είναι εκφράσεις και εκδηλώσεις της εσωτερικής Παρουσίας, έτσι τα πάντα ανήκουν στο Πνεύμα. Μην ξεχνάτε, «η γη ανήκει στον Κύριο, όπως και όλα της τα αγαθά».

Ενεργοποιείτε όλα τα πράγματα που πολεμάτε. Αν δώσετε ενέργεια σε κάτι, αυτό συνεχίζει να αποτελεί μέρος των εμπειριών σας. Αν θέλετε να εξαφανιστεί κάτι «κακό» από τη ζωή σας, σταματήστε να το πολεμάτε. Όταν τραβήξετε την πρίζα και το αποδυναμώσετε, αυτό πεθαίνει από το φάσμα των εμπειριών σας.

Αν πιστεύετε στο καλό και στο κακό, έχετε δημιουργήσει μια δεύτερη δύναμη από τη δική σας ενέργεια, και θα βιώσετε αυτό το κακό, επειδή υπάρχει στη συνειδητότητα σας. Όταν συνειδητοποιήσετε την Παντοδυναμία, τότε μόνο η Δύναμη του Καλού θα είναι ενεργή στη ζωή σας.

Μην είστε απόλυτοι για οτιδήποτε ορατό, «καλό» ή «κακό». Αυτό που φαίνεται καλό μπορεί να μην είναι, και αν φοβάστε κάτι κακό (θεωρώντας το απόλυτα πραγματικό) προάγετε τη συνέχιση του. Να πιστεύετε απόλυτα μόνο στην αόρατη Παρουσία και Δύναμη που φέρετε μέσα σας.

Δεν χρειάζεται να λέτε στους άλλους πόσο έντονη πνευματική κλίση έχετε. Οι άλλοι σας γνωρίζουν ήδη από το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά σας. Η υγεία, η αρμονία, η γαλήνη, η χαρά και η εκπλήρωση είναι άμεσα ανάλογες με το επίπεδο της πνευματικότητάς σας.

Δεν βρίσκεστε εδώ για να ζήσετε μια παθητική ζωή.
Το Σύμπαν σας χρειάζεται.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας είναι ο αποχωρισμός από την Πηγή σας. Λύστε αυτό το πρόβλημα και όλα τα υπόλοιπα θα εξαφανιστούν αυτοστιγμεί

Προτού αναζητήσετε «νέες» Αλήθειες, βάλτε σε εφαρμογή όσες γνωρίζετε ήδη.

Όλα τα άτομα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, εμφανίστηκαν εξαιτίας του Νόμου της Έλξης. Και ανεξάρτητα από το αν τα θεωρείτε καλά, κακά ή αδιάφορα, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τον αληθινό σας εαυτό.

Αν νιώθετε αρνητικά συναισθήματα για ένα γνώρισμα της προσωπικότητας κάποιου ατόμου, το πιθανότερο είναι πως έχετε κι εσείς το ίδιο ελάττωμα στη συνειδητότητα σας, διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να το διακρίνετε στους άλλους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου