Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αρχάγγελος Ζοφιήλ.....!!!!!!!!

Η Δεύτερη Ακτίνα Φωτός έχει να κάνει με την ΣΟΦΙΑ ,
αναπτύσσει το Ζωντανό Πνεύμα Της Νοημοσύνης και αποκαλύπτει δια μέσω της μυητικής διδασκαλίας την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Αυτή η ακτίνα δρα στους πεφωτισμένους.
Πραγματοποιεί την Παγκόσμια Σύνθεση των Ιδεών. 

Κίτρινο είναι επίσης το χρώμα του Χριστικού Φωτός που διαχέεται με το Πνεύμα του Ιησού Χριστού.Είναι το χρώμα που αντιπροσωπεύει το Χρυσό της Αλήθειας. 

Ο Κύριος Άρχοντας αυτής της Ακτίνας είναι ο γλυκύτατος Αρχάγγελος Ζόφιελ ή Ζοφιέλ ή Ζοφιήλ. Ασχολείται με το να διαχέει τις δονήσεις της χρυσαφιάς ακτίνας, για να διδάξει τις ανώτατες γνώσεις στα ανθρώπινα επίπεδα, φέρνοντας στον άνθρωπο την κατανόηση του κάρμα ( οι δοκιμασίες της ζωής), και αναπτύσσοντας το Ζωντανό Πνεύμα της Νοημοσύνης και την Σοφία. 

Η Χρυσαφένια Ακτίνα έχει λεπτεπίλεπτο και σπουδαίο ρόλο για τα όντα που διάλεξαν την αυτοκτονία σαν μέσω αποχώρησής τους από την Δημιουργία.

Αυτές οι ψυχές, μετά από μια περίοδο πλήρους εγκατάλειψης του Θεϊκού Φωτός, όταν με δική τους βούληση επικαλούνται τον Θεό, περιβάλλονται από άφθονο Κίτρινο χρυσαφένιο χρώμα που πηγάζει από την απεριόριστη καλοσύνη του Αρχάγγελου Ζοφιήλ.
Αυτή η αγάπη, που ζεσταίνει την καρδιά της ψυχής που αυτοκτόνησε, την λυτρώνει και την επαναφέρει στα υψηλά επίπεδα της δημιουργίας.

Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ που διανέμει και διαχέει την χρυσαφένια είναι επίσης και ο εκπαιδευτής του Φύλακα Άγγελου μας και του Φύλακα Άγγελου των επιχειρηματιών.
Στην κίτρινο χρυσαφένια ακτίνα αντανακλώνται η ωριμότητα και η φωτεινή Σοφία, στην οποία φθάνουμε μετά από πολύχρονη και επίμονη δουλειά και δρόμο εσωτερικής ανάπτυξης. 

Ταυτόχρονα δια μέσω αυτής της συχνότητας εκφράζονται οι νέες ιδέες, έργα, αισθήσεις και αντιλήψεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την ανθρωπότητα.Με την κίτρινο χρυσαφένια ακτίνα, η ενέργεια μπαίνει σε μια διάσταση εις την οποία υπερισχύει κινήματα και κοινωνικά έργα. 

Με την δεύτερη ακτίνα δυναμώνει η θέλησή μας και η επιθυμία να έχουμε χώρο και ελευθερία.Είναι η ακτίνα του χρυσαφένιου φωτός του ήλιου, που γεμίζει από ζωή όλα τα πράγματα. Χαρούμενη Φωτεινότητα μέσα στην οποία βυθιζόμαστε για να απελευθερωθούμε από το σκότος.Ευεξία όχι μόνο της ψυχής αλλά και του σώματος. 

Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε πως αισθανόμαστε όταν οι ζεστές ακτίνες του ήλιου μας χαϊδεύουν το δέρμα ενώ όλα γύρω μας περιβάλλονται από το φως. Κάθε πράγμα εκδηλώνεται με φωτεινή καθαρότητα και διαύγεια.

Αντιθέτως στο χρυσό που βρίσκεται μέσα στη γη συναντάμε ένα άλλο είδος.Πρόκειται για την συμπυκνωμένη ουσία , της ενέργειας του κίτρινο χρυσού, υπό μορφή μετάλλου, ωσάν σύμβολο πληρότητας και αφθονίας. 

Εμείς την ονομάζουμε πλούτο, που αντιστοιχεί στην καλοπέραση και την ικανοποίηση των αναγκών μας που είναι απαραίτητες στα προς το ζην και εις την διεύρυνση των οριζόντων.

Η κίτρινο χρυσαφένια ακτίνα εκδηλώνεται σαν μια ακτινοβόλα δύναμη φωτός που όλα τα διαπερνά και όλα τα γεμίζει από ζωή. 

Για όσον αφορά την ύπαρξή μας, αναγνωρίζουμε στην κίτρινο χρυσαφένια ακτίνα, την ενέργεια εκείνη που χαρίζει τόσο την πληρότητα όσο και την ώθηση προς δράση τόσο στο νοητικό όσο και φυσικό επίπεδα.

Μπορούμε, επομένως να συμπεράνουμε πόσο σπουδαίο είναι να υπάρχει αρμονία και ισορροπία ανάμεσα στα δύο επίπεδα , αυτό μας επιτρέπει να διατυπώσουμε τον νόμο με βάση τον οποίον : 

«Το να Δίνεις και το να Παίρνεις ( το Δούναι και Λαβείν ) σε ισορροπημένη ανταλλαγή, οδηγούν στην ολοκλήρωση και την πληρότητα». 

Η κρυμμένη μελωδία αυτού του χρώματος , αποκαλύπτεται και φανερώνεται με την πλήρη και ζεστή ενέργειά του για να καλυτερεύσει την ύπαρξή μας και να την εναρμονίσει με την δύναμη του πνεύματος.

Το πνευματικό μέρος μιας ύπαρξης προσανατολίζεται πάντοτε στην μέγιστη διεύρυνση των ικανοτήτων της.
Το μοναδικό σκουντούφλημα προέρχεται από την ελευθέρα βούληση που με συνένοχο την ύλη, καταλήγει συχνά σε στενό δρομάκι ή δρόμο με αδιέξοδο όπου δεν είναι πλέον δυνατή καμιά πνευματική πρόοδο. 

Το κίτρινο χρυσαφένιο φως, αγρυπνεί πάνω από την θεϊκή δημιουργία, επιτρέποντας έτσι στις αναγκαίες ζεστές και φωτεινές ενέργειες να διαπεράσουν αβλαβείς τοι φαινόμενο της πνευματικής εξέλιξη και ωρίμανσης.
Συχνά η πνευματική εξέλιξη συνοδεύετε από πολύ πόνο , απελπισία, στερήσεις μέχρι του σημείου να χάσουμε την χαρά να ζήσουμε. 

Ειδικά σε αυτές τις καταστάσεις, κατεβαίνει στην γη η ευλογία της χρυσαφένιας ακτίνας, για να μας λυτρώσει και να μας καταστήσει δυνατούς μέχρις ότου μας εξασφαλίσει την συνέχεια της εξέλιξής μας. 

Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ και οι Άγγελοι του, που δρουν στην χρυσαφένια ακτίνα βρίσκεται στο πλάι εκείνων που αισθάνονται έτοιμοι να κάνουν μια ανακάλυψη, μια εφεύρεση και ανανεώσεις χρήσιμες και ωφέλιμες. 

Πράγματι σε αυτά τα άτομα δεν τους χαρίζονται, συχνά, προσβολές, εξευτελισμοί ή άλλα προβλήματα.

Η γνώση της δύναμης της χρυσαφένιας ακτίνας μας προσφέρει μια μεγάλη βοήθεια εις το να μας δώσει δύναμη στις στιγμές μεγάλης απογοήτευσης και αποθάρρυνσης.
Αυτό συνίσταται στην συνειδητή ένωση μας με την χρυσαφένια ακτίνα που γίνεται ορατή δια της ροής της μέσα από το φυσικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδα.

Μια άλλη βοήθεια που μας προσφέρει η χρυσαφένια ακτίνα είναι ο καθαρισμός όλων των ενεργειακών μας καναλιών, τα τσάκρα, και της φόρτισης τους.

Το κίτρινο χρυσαφένιο φως, εισπνέετε στο συγκεκριμένο τσάκρα ενώ συνειδητά, άγχος, ταραχή και καταπίεση αποβάλλονται κατά την εκπνοή. 

Πρόκειται για μια υπέροχη και πολύ χρήσιμη τεχνική οραματισμού.
Επίσης μπορούμε με την δόνηση της κίτρινο χρυσαφένιας ακτίνας να εξελιχθούμε στον πνευματικό δρόμο, και παράλληλα να αποσπαστούμε από παλιά πιστεύω και προκαταλήψεις.

Η κίτρινο χρυσαφένια ακτίνα είναι η τροφή των μυστών και της φώτισης των θρησκειών.Υπό την φώτιση της κίτρινο χρυσαφένιας ακτίνας εμπνεύστηκαν οι Ι Τσίνκ( Ι Ching), το μεγάλο βιβλίο των Κινέζων, των αλλαγών. 

Αρχάγγελος Ζοφιήλ, ο Άγγελος της Φώτισης, της Σοφίας και της Ομορφιάς. Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ μας βοηθάει να κάνουμε όμορφες και θετικές σκέψεις, καθώς και να προσελκύσουμε περισσότερη ομορφιά στη ζωή μας. 

Έμπνευση και φώτιση 
Η ενέργεια του Ζοφιήλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόμαστε πνευματική διαύγεια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εξετάσεις, την αρχή μιας νέας δουλειάς ή την αφομοίωση νέων πληροφοριών και δεξιοτεχνιών. 

Τεχνική εξάσκησης έμπνευσης και φώτισης 
Θα χρειαστείτε έναν σύντροφο για να εξασκηθείτε. Υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε όταν βοηθάτε τους άλλους με αγγελική θεραπεία. Εμπιστευθείτε τη διαδικασία και αφήστε τους αγγέλους να καθοδηγήσουν τη θεραπευτική ενέργεια. Επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας. Είστε ένα κανάλι, μέσα από το οποίο θα περάσει η αγγελική θεραπευτική ενέργεια.

1.Πριν ξεκινήσετε, συζητήστε με το σύντροφό σας πού επιθυμεί η τεχνική έμπνευσης και φώτισης να ρίξει άπλετο φως. Ίσως να νιώθει πεσμένη την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του ή να χρειάζεται να δει ενορατικά κάποιο πρόβλημα που τον απασχολεί. 

2.Ζητήστε του να ξαπλώσει ανάσκελα σε ένα ντιβάνι θεραπείας. Τοποθετήστε μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι και τα γόνατά του για να νιώθει άνετα. Φροντίστε να έχετε πρόχειρη μια κουβέρτα αν κρυώσει. 

3.Καθίστε σε μια καρέκλα με ίσια πλάτη κοντά στο κεφάλι του συντρόφου σας. 

4.Αφού καθίσετε αναπαυτικά, επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και ζητήστε του να σας στείλει μια χρυσαφένια σφαίρα ενέργειας και φώτιση. 

5.Η χρυσαφένια σφαίρα θα κατέλθει και θα αιωρηθεί ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας. Νιώστε την επαφή με τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ, συνειδητοποιήστε ότι εκείνος θα καθοδηγήσει τη διαδικασία. 

6.Tοποθετήστε το δεξί σας χέρι στη βάση του κρανίου του συντρόφου σας (λίγο πιο πάνω από τον αυχένα) και το αριστερό στην κορυφή του κεφαλιού, στο τσάκρα της κορυφής. 

7.Δείτε ή οραματιστείτε τη χρυσαφένια σφαίρα να κινείται από το σημείο πάνω από το κεφάλι σας και να εισέρχεται στο κεφάλι του συντρόφου σας. Συγκεντρωθείτε και δείτε τη να απλώνεται μέσα στο σώμα και την αύρα του, και να τον περιβάλλει με μια χρυσαφένια λάμψη. 

8.Αφήστε είκοσι λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας την ενόραση που είχατε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. 





WWW.UrantiaCenter.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου