Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«5 συμβουλές που εύχομαι να ακούσει το παιδί μου…»

Τι εύχομαι για τα παιδιά μου ; Τα πάντα, όπως το να είναι ευτυχισμένα, να έχουν υγεία και να είναι καλότυχα αλλά το πιο σημαντικό να μην αγνοήσουν τις συμβουλές μου.Ποιες είναι οι πιο σημαντικές συμβουλές λοιπόν;

1.Να είστε ευγενικοί με τους άλλους ανθρώπους.
Μην είστε κακοί με τους άλλους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να φέρεστε άσχημα και με κακία ή ζήλια. Όταν συμπεριφέρεστε καλά θα σας συμπεριφέρονται και με ανάλογο τρόπο .Το ξέρω ότι δεν θα είναι πάντα εύκολο αλλά η ευγένεια θα μας ακολουθεί σε όλη μας την ζωή και μας καθορίζει σαν ανθρώπους.

2.Να έχετε αυτοέλεγχο.
Εσείς θα είστε οι κύριοι του εαυτού σας. Θα έχετε πάντα τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Ορθώστε το ανάστημά σας και πείτε την γνώμη σας και αυτό που πιστεύετε

3.Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει λάθη.
Δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι σε όλα και θα έρθει η στιγμή που θα κάνουμε και λάθη και θα στεναχωρηθουμε.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε κάτω, αλλά θα πρέπει να συνεχίζουμε ότι και αν συμβεί. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνεχίστε.

4.Πάρτε ρίσκα.
Μην φοβάστε να ρισκάρετε γιατί η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Οι πιο έξυπνοι, ευτυχισμένοι και πιο γενναίοι άνθρωποι είναι αυτοί που ρισκάρουν.

5.Ακολουθήστε τα όνειρά σας.
Όποια και να είναι τα όνειρά σας από τα πιο μικρά και από τα πιο μεγάλα ακολουθήστε τα ότι και να γίνει. Είναι τα όνειρά σας και δικαιούστε να κάνετε τα πάντα για να τα πραγματοποιήσετε.
Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα στηρίξουμε όποια απόφαση και να πάρετε.
Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι εδώ….





Γκαλίτσιου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου