Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Μίλα στον Άγγελό Σου....!!!!!!!!!!

Όλοι έχουμε ένα φύλακα άγγελο, έτσι δεν είναι; Είναι πάντα δίπλα μας και μας προστατεύει. Πάσχει όταν πάσχουμε, βοηθάει όταν υποφέρουμε, στηρίζει όταν πέφτουμε. Τότε, γιατί δεν τον ακούμε και δεν τον βλέπουμε καθαρά; Μα, γιατί δεν του μιλάμε! Πώς θα μας απαντήσει, αν δεν του μιλήσουμε; Βέβαια, κάνει όσα κάνει για εμάς. 

Αλλά δεν θα μας μιλήσει, δεν θα μας φανερωθεί, παρά μόνον αν μάθουμε να του μιλάμε! Βέβαια, στον ύπνο μας, που είμαστε σε άμεση επαφή με όλες μας τις ψυχικές δυνάμεις, μιλάμε με τον Άγγελό μας! Ασφαλώς! Μπορεί και να μην το θυμόμαστε. Αλλά σίγουρα ο Άγγελός μας είναι πολύ ευχαριστημένος κάθε φορά που το πρωί έχουμε λύσει «ως δια μαγείας» ένα πρόβλημα στον ύπνο μας! Ποτέ δεν θα μας ζητήσει να του πούμε ευχαριστώ που μας βοήθησε!

Πώς μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον άγγελό μας; Ο τρόπος βασικά είναι απλός, γιατί η επικοινωνία αυτή προβλέπεται από τους νόμους του σύμπαντος. Οι άγγελοι, όπως και ο ίδιος ο θεός, δεν παίζουν κρυφτό μαζί μας, δεν μας κρύβονται. Κάνουν όμως αυτό που κάνει ένας πατέρας, όταν το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα : είναι πάντα κοντά του, του απλώνει τα χέρια να στηριχτεί, αλλά δεν το κρατάει, το αφήνει να βρει το βήμα του! Αλλιώς, δεν θα μάθει να περπατάει! Έτσι και με την αγγελική και θεία προστασία : είναι πάντα δίπλα μας, αλλά δεν μας σφίγγει.

Το να μάθουμε να επικοινωνούμε με τον άγγελό μας είναι κρίσιμο θέμα για την εξέλιξή μας λοιπόν. Γιατί θα μας μάθει πιο εύκολα, να βαδίζουμε πιο σταθερά!

Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε μαζί του, πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας από το θόρυβο, από τις περιττές σκέψεις . Ο τρόπος είναι απλός. Χρειάζεται ένα κερί ή δύο, ανάλογα με το πόσο φως θέλεις. Τα κεριά είναι απαραίτητα, και γιατί το φως τους ηρεμεί το πνεύμα, αλλά και γιατί τα μικροσκοπικά διαμαντάκια που παράγονται στη φλόγα των κεριών, μεταφέρουν και ενδυναμώνουν το αίτημά μας για επικοινωνία. Θα χρειαστούμε επίσης ένα κάποιο αρωματικό έλαιο, που θα βοηθήσει εμάς να συγκεντρωθούμε στην ψυχή μας. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο χωρίς εξωτερικές ενοχλήσεις και τίποτε άλλο!

Με αναμμένα τα κεριά, με το έλαιο να σκορπά την ευεργετική του ευωδιά, χαλαρώνουμε σε μια άνετη στάση και επικεντρωνόμαστε στο σημείο της καρδιάς μας. Προσπαθούμε να αδειάσουμε το μυαλό μας από κάθε σκέψη και να ηρεμήσουμε την αναπνοή μας. Και δεν κάνουμε τίποτε άλλο, σε πρώτη φάση! Έτσι κι αλλιώς, ο άγγελός μας είναι δίπλα, στην καρέκλα μας, ή απέναντί μας!

Αν δεν καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε άμεσα την πρώτη φορά, δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Ο άγγελος περιμένει να αρχίσει η επικοινωνία, απλά εμείς δεν έχουμε μπορέσει να καθαρίσουμε το μυαλό μας από τις σκέψεις, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, γιατί το μυαλό συνέχεια φλυαρεί, αν έχετε προσέξει!

Αν μέσα στην προσπάθεια της επικοινωνίας νιώσουμε, με κλειστά τα μάτια, ένα φως να μας ζεσταίνει, που θα δίνει την εντύπωση ότι έρχεται ίσως και από μέσα μας, τότε έχει ανοίξει η δίοδος! Συνεχίζουμε, μέχρι να βρεθούμε αγκαλιά, κυριολεκτικά, με τον πιο πιστό μας φίλο, που πονάει όταν πονάμε και περιμένει την συνάντηση αυτή με μεγαλύτερη αγωνία από τη δική μας! Γιατί, έχει δώρα να μας δώσει, και όποιος έχει δώρα, το ξέρουμε, νιώθει μεγαλύτερη αγωνία από αυτόν που θα τα λάβει! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου