Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Αναληφθέντες Δάσκαλοι....!!!!!!!!


Αναληφθέν Δάσκαλος : το ον που έχει φτάσει στην αυτο-συνειδητοποίηση,και υπηρετεί την ανθρωπότητα. Έχει φτάσει σε ένα σταθερό επίπεδο φωτός υψηλής συχνότητας. Μπορεί να έρχεται και να φεύγει στο γήινο επίπεδο κατά βούληση χωρίς να χρειάζεται να περνάει από τον κύκλο της γέννησης και του θανάτου.

Όλοι οι αναληφθέντες δάσκαλοι έχουν ζήσει στην γη, έχοντας ισορροπήσει το κάρμα τους,έχοντας ολοκληρώσει τον λόγο της ύπαρξης τους φτάνοντας στην Φώτιση,οπότε και αναλήφθηκαν,επανασυνδέθηκαν με τον θεό και υπηρετούν την ανθρωπότητα από τα εσωτερικά πνευματικά πεδία.

Αυτο-συνειδητοποίηση : η επίγνωση της πλήρης και αδιαίρετης ένωσης με τον Θεό,που είμαστε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο εγωϊκός εαυτός έχει φτάσει στο σημείο της αυτογνωσίας με τόση διαύγεια,τόση αγάπη,τόση σοφία που δεν διοικείται πλέον από την σκιά.

Όταν κάποιος έχει φτάσει στην Φώτιση ή στην αυτο-συνειδητοποίηση,παύει να υπάρχει πια εσωτερικό και εξωτερικό δράμα.

Ο προσωπικός εγωϊκός εαυτός έχει παραδοθεί πλήρως και πρόθυμα στην στοργική αγκαλιά και την Θεικη καθοδήγηση της ψυχής.

(Σημείωση : όλες οι πληροφορίες που παραθέτω εδώ είναι από πληθώρα ιστοσελίδων,όπου έχω διασταυρώσει και επιλέξει τις βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες δεν ανήκουν σε κανέναν και είναι γνώση που έχει δοθεί σε όλους. 

Να σημειώσω επίσης,ότι καθώς έχουμε ήδη μεταβεί στην "νέα εποχή" και οι δονήσεις έχουν αλλάξει,έτσι και όλοι οι αναληφθέντες δάσκαλοι και όλα τα πνευματικά βασίλεια,έχουν επίσης αναβαθμιστεί και καινούριες αρμοδιότητες και υπηρεσίες έχουν ανατεθεί σε όσους υπηρετούν την ανθρωπότητα,σε όλα τα επίπεδα. 

Αυτό σημαίνει ότι ήδη οι αναληφθέντες δάσκαλοι έχουν αλλάξει ακτίνες και ποιότητες,αλλά οι νέες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί ακόμα ευρέως.Ωστόσο όταν επικαλούμαστε ποιότητες και ακτίνες,ή αναληφθέντες δασκάλους αυτόματα έλκουμε την κατάλληλη ενέργεια,ανεξάρτητα από το ποιος αναληφθέν δάσκαλος την υπηρετεί. 

Όπως με όλες τις πληροφορίες,επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν σε εσάς,μιλάνε στην καρδιά και στο Πνεύμα σας και νιώθετε ότι έχουν Αλήθεια.)

Οι ποιότητες των ακτίνων των αναληφθέντων δασκάλων εν συντομία : 
Ακτίνα 1η : είναι η ακτίνα της Δύναμης,της θέλησης του σκοπού,όπου αφορά στο να χρησιμοποιεί κανείς την Θεϊκή Θέληση,αντί την κατώτερη θέληση (του εγώ) και να μην αφήνουμε άλλους να μας επηρεάζουν. Αυτό χρειάζεται να το επιδεικνύουμε μέσα από την πράξη και όχι μέσα από τον έλεγχο. Όσοι έχουν περάσει την μύηση της πρώτης ακτίνας,πρέπει να αναλάβουν δράση,ώστε να εκτελέσουν το Θεϊκό Σχέδιο.

Ακτίνα 2η : αυτή είναι η ακτίνα της αγάπης και της σοφίας. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτή την ακτίνα,επιδιώκουν να μεταβιβάσουν την Αλήθεια,χωρίς εγωισμό,με σοφία και διακριτικότητα.

Ακτίνα 3η : αυτή είναι η ακτίνα της διάνοιας και της δημιουργικής δραστηριότητας. Αυτοί που δουλεύουν με αυτή την ακτίνα,είναι εδώ για να βοηθήσουν στην εφαρμογή του Θεϊκού Σχεδίου,δημιουργώντας κάτι που θα έχει μόνιμο όφελος στην ανθρωπότητα.

Ακτίνα 4η : αυτή είναι η ακτίνα της αρμονίας και της ισορροπίας. Όσοι βρίσκονται σε αυτή την ακτίνα συχνά παλεύουν με αντικρουόμενες ενέργειες,έως ότου συγχωνευτούν με τον Ανώτερο Εαυτό τους,ώστε η αρμονία και η ισορροπία να επιτευχθούν.

Ακτίνα 5η : αυτή είναι η ακτίνα της επιστήμης,της σοφίας και της γνώσης.Αυτή η ακτίνα σχετίζεται τόσο με την πρακτική επιστήμη και την τεχνολογία όσο και με την απόκρυφη γνώση. Η απάντηση σε όλα σε αυτό το πεδίο ύπαρξης αποδεικνύεται ή κρύβεται στην φύση.Αυτοί που ανήκουν σε αυτή την ακτίνα πρέπει να αναζητήσουν τις απαντήσεις.και να τις κοινοποιήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μας βοηθήσουν όλους.

Ακτίνα 6η : αυτή είναι η ακτίνα της αφοσίωσης και του ιδεαλισμού.Είναι η ακτίνα της εποχής των Ιχθύων όπου ήταν αποδεκτό να αφοσιώνεται κανείς σε ένα γκουρού ή έναν άγιο.Τώρα όσοι ανήκουν σε αυτή την ακτίνα είναι εδώ για να μεταμορφώσουν την δογματική σκέψη στην θρησκεία,έτσι ώστε η άνευ όρων αγάπη να μπορεί να εκδηλωθεί και να στρέψει τις καρδιές και τα μυαλά όλων προς τον Θεό.

Ακτίνα 7η : Αυτή είναι η ακτίνα της τελετουργίας,της μαγείας,του μετασχηματισμού. Αυτή η ακτίνα θα κυριαρχήσει στην εποχή του Υδροχόου (που ήδη βρισκόμαστε) και θα επιτρέψει στην πνευματικότητα και την φυσική διάσταση να συγχωνευτούν.

Ascended Master Rays 8-12
Οι κύριες ακτίνες έχουν και πάλι επιστρέψει στην γη. Οι κύριες ακτίνες είναι σκέλη ενέργειας της Θεϊκής Δύναμης που δονούνται σε συχνότητα πάνω των 8,500 κύκλων ανά δευτερόλεπτο. Αρχικά δονούνταν σε συχνότητα 22,000 κύκλων ανά δευτερόλεπτο αλλά αυτή η δύναμη είχε καταχραστεί. Επειδή η ανθρωπότητα έχει φτάσει τώρα σε κάποιο επίπεδο ωριμότητας όπου οι εργάτες του φωτός μπορούν να συνδεθούν με αυτές, έχει επιτραπεί αυτές οι ενέργειες να ρεύσουν και πάλι στην γη, ώστε να χρησιμοποιηθούν για το όφελος όλων.

Ακτίνα 8η : αυτή είναι η ακτίνα του βαθύ μετασχηματισμού,που θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην Νέα Εποχή (...)
Το χρώμα αυτής της ακτίνας είναι blue topaz.

Ακτίνα 9η : αυτή είναι η κίτρινη ακτίνα της αρμονίας,που εισήλθε στον πλανήτη το 2001.Σκοπός της είναι να ισορροπήσει το μυαλό και το πνεύμα της ανθρωπότητας. Ένα από τα ψεγάδια της ανθρωπότητας ήταν πάντα ότι το πνεύμα και η διάνοια δεν είναι εναρμονισμένα.

Ακτίνα 10η : αυτή η ακτίνα εισήλθε στον πλανήτη στο τέλος του 2001.Επιτρέπει στους ανθρώπους να βρουν τον πρακτικό σκοπό της ζωής τους με ένα γειωμένο τρόπο. Αυτή η ακτίνα φέρει την ενέργεια του Βούδα και το χρώμα της είναι το citrine.

Aκτίνα 11η : αυτή είναι η ακτίνα της διαύγειας,του μυστικισμού και της θεραπείας.Εισήλθε στον πλανήτη στα τέλη του 2001 και το χρώμα της είναι ένα φωτεινό,ζωντανό,βαθύ σμαραγδί.

Ακτίνα 12η : αυτή είναι η ακτίνα της ανευ όρων αγάπης,που εισήλθε στον πλανήτη το 2003.Το χρώμα της είναι φωτεινό κερασί - ροζ.
(οι πληροφορίες για τις ακτίνες είναι απο το βιβλίο της Diana Cooper "A new light on ascension")

O Aναληφθέν Δάσκαλος Ελ Μορύα
Ο αναληφθέν Δάσκαλος Ελ Μορύα είναι ο Κόχαν (άρχοντας) της 1ης ακτίνας της θέλησης του Θεού.Αντιπροσωπεύει τις Θεϊκές ποιότητες της προστασίας,της πίστης,της δύναμης,της αυτοδυναμίας,του κουράγιου,της πρωτοβουλίας,της ενάρετης δράσης. Αυτές είναι οι ποιότητες της Πατριαρχικής Αρχής.
Ο Αναληφθέν Δάσκαλος Ελ Μορύα αναλήφθηκε περίπου το 1898. Σε πολλές ενσαρκώσεις του είχε στεφθεί με το στέμμα του κύρους και της εξουσίας,διοικώντας με σοφία πολλά βασίλεια σύμφωνα με τις ποιότητες της 1ης ακτίνας.
Μερικές από τις ενσαρκώνσεις του ήταν ο βασιλιάς Αρθούρος,ο Αβραάμ,ο επίσκοπος του Canterbury Sir Thomas More και αλλοι.
Ο Ελ Μορύα είναι ο Ιεράρχης του ναού της Καλής θελήσεως που βρίσκεται στο αιθερικό πεδίο πάνω από την πόλη Darjeeling της Ινδίας.

πηγές:www.templeofthepresence.org, www.ascendedmastersspiritualretreats.org, www.elmorya.org, www.heartscenter.org
Interesting reading :The right use of will and power by El Morya 
http://www.joanandjohnwalker.com/master-el-morya-you-must-use-your-will-and-power/

Τhe Divine Ascended Master St.Germain of the Light & the Violet Flame
O Aναληφθέν Δάσκαλος Αγ.Γερμανός,είναι γνωστός για την συμμετοχή του στην διαμόρφωση της Ευρώπης του 18ου αιώνα.Ήταν ευνοούμενος επισκέπτης των Βερσαλλιών, έμπιστος του βασιλιά Louis και της Marie Antoinette,του Ναπολέων,της Μεγ.Αικατερίνης της Ρωσίας και πολλών άλλων αρχηγών κρατών κατά την διάρκεια εκείνης της περιόδου. 
Μερικές από τις ιστορικές ενσαρκώσεις του περιλαμβάνουν: Τον προφήτη Σαμουήλ,τον Χριστόφορο Κολόμβο,τον Μέρλιν,τον Ιωσήφ-πατέρα του Ιησού,τον πρίγκηπα Ρακόφσκι,τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι και άλλους. Ήταν ένας ισχυρός θεραπευτής και αρχιερέας στην εποχή της Ατλαντίδας και τότε ήταν που αρχικά έδωσε το δώρο της Ιερής Μωβ Φλόγας του μετασχηματισμού στην ανθρωπότητα, γνωστή μόνο στους μύστες και στους μυστικιστές μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα. (Πολύ πρόσφατα έχει επίσης δοθεί ως δώρο στην ανθρωπότητα και η Χρυσή-ασημένια-μωβ φλόγα ανώτερης δόνησης μια και έχουμε ήδη μπει στην χρυσή εποχή του υδροχόου -5η διάσταση- και οι δονήσεις της Γης και ολόκληρης της ανθρωπότητας έχουν αυξηθεί.) 

Πολλές ζωές του Αγ.Γερμανού έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το θέμα της μαγείας και της αλχημείας,του μυστηρίου,της μετατροπής και της πνευματικής αφοσίωσης. Όλες έλαβαν χώρο σε σημαντικές ιστορικές περιόδους όπου ήταν σημαντικό να φέρει στο προσκήνιο διεύρυνση και ανώτερη εξέλιξη στην ανθρωπότητα.

Η Ιερή Μωβ Φλόγα του Μετασχηματισμού
Η μωβ φλόγα συμβολίζει τον πνευματικό μετασχηματισμό,τον μετασχηματισμό του Εαυτού.
Η φλόγα είναι η ουσία ενός μοναδικού πνευματικού φωτός.Μυστικιστές όλων των εποχών είχαν αντιληφθεί ένα πνευματικό φάσμα πίσω από το φυσικό.Ακτινοβόλα χρώματα υψηλότερης δόνησης από αυτά που βρίσκονται στην γη που προέρχονται από ένα λαμπρό εσωτερικό θείο φως,όπως ακριβώς μια ακτίνα του ήλιου περνώντας μέσα από ένα πρίσμα διαθλάται σε 7 χρώματα, έτσι και αυτό το πνευματικό φως,διαιρείται σε 7 χρώματα-ακτίνες,όπου η κάθε μία έχει διαφορετικές ποιότητες.

Η μωβ φλόγα πηγάζει από την μωβ ακτίνα και έχει τις ποιότητες του ελέους,της συγχώρεσης,της ελευθερίας και της μεταστοιχείωσης,υπό την επίβλεψη του Αγίου Γερμανού και έχει την δύναμη να μετασχηματίσει αρνητικές σκέψεις,συναισθηματικά μοτίβα,αναμνήσεις,εμπειρίες,κάρμα.Μετασχηματίζει την αρνητική ενέργεια σε θετική.

Το μωβ χρώμα έχει συνδεθεί από καιρό με την πνευματικότητα. Έχοντας την υψηλότερη συχνότητα του ορατού φάσματος,βρίσκεται στο σημείο της μετάβασης στην επόμενη οκτάβα του φωτός. Δουλεύει μεταμορφώνοντας τις δονήσεις.Στην φυσική οι δονήσεις είναι η ταχύτητα της ταλάντωσης. Σε ατομικό επίπεδο (atomic level),η δόνηση είναι η ταχύτητα με την οποία τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται γύρω από τον πυρήνα του ατόμου. 

Η μωβ φλόγα δουλεύει αλλάζοντας την δόνηση σε αυτό το επίπεδο. Τα άτομα είναι κυρίως κενός χώρος.Ο κενός χώρος μεταξύ του πυρήνα και των ηλεκτρονίων είναι εκεί όπου 'κάθεται',μπλοκάρει η αρνητική ενέργεια. Όταν τα άτομα στο φυσικό μας σώμα και στην αύρα μας φράξουν με αυτό τον αρνητισμό,τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται όλο και πιο αργά και αρχίζουμε να δονούμαστε σε χαμηλότερη και πυκνότερη δόνηση που συντονίζεται περισσότερο με την αρνητική ενέργεια μια και το φως και η αγάπη είναι ενέργειες υψηλής δόνησης. 

Η μωβ φλόγα δεν περιβάλλει ούτε αφαιρεί απλώς την πυκνή
αρνητική ενέργεια,αλλά την μετατρέπει σε φως. 
Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την μωβ φλόγα,αρχικά θα πρέπει να επικαλεστείτε προστασία μια και η μωβ φλόγα επιφέρει βαθύ εξαγνισμό και μετασχηματισμό. 

Lord Melchizedek
O Mελχίσεδεκ είναι Συμπαντικός Λόγος .Επιβλέπει την διαδικασία της ανάληψης και την πρόοδο όλων των όντων στο σύμπαν. Αναφέρεται στην Βίβλο πάντα ως παράδειγμα αγνότητας και δικαιοσύνης. Είναι ο αρχιερέας του τάγματος των Μελχισεδέκ το οποίο έχει τις ρίζες του πολύ βαθιά στον χρόνο και τον χώρο και κατέχει τα μυστικά του Θεού,του σύμπαντος,την αληθινή ιστορία του πλανήτη και εργάζεται για την δημιουργία του παράδεισου επί της γης. Ο Ιησούς ήταν επίσης αρχιερέας του τάγματος των Μελχισεδέκ.
Όλοι οι άνθρωποι ανήκουν σε κάποιο βαθμό σε αυτό το τάγμα της Χριστικής ενέργειας. Το όνομα Μελχισεδέκ σημαίνει "βασιλιάς της δικαιοσύνης" και ο τίτλος Βασιλιάς του Σάλεμ σημαίνει "βασιλιάς της ειρήνης". Ο διδάσκαλος Μελχισεδέκ αναλήφθηκε όταν ήταν βασιλιάς του Σάλεμ και αρχιερέας του τάγματος. 
To τάγμα των Μελχισεδέκ ανήκει στην 7η ακτίνα,ο ίδιος ο Μελχισεδέκ ανήκει στην 1η ακτίνα της Θεϊκής δύναμης και της Θεϊκής θέλησης.

Η Τρίπτυχη Φλόγα
Η Θεϊκή Τριπλή Φλόγα είναι ο σπόρος του Θεού μέσα μας.Είναι ο σπόρος του Εσωτερικού Χριστού και του Εσωτερικού Βούδα. Ονομάστηκε τρίπτυχη φλόγα από τους αναληφθέντες δασκάλους.Ενσωματώνει τις ιδιότητες της Αγάπης,της Σοφίας και της Δύναμης που εκδηλώνονται στην καρδιά του Παντοκράτορα,στην καρδιά της Εγώ Ειμί παρουσίας και στην καρδιά του Ανώτερου Εαυτού. 
Η τρίπτυχη φλόγα κατοικεί στο μυστικό θάλαμο της καρδιάς.Το τσάκρα της καρδιάς είναι η σύνδεση μας με την θεϊκότητα, είναι η σύνδεση της ψυχής μας με το Πνεύμα. Η τρίπτυχη φλόγα αποτελείται από τρεις φλόγες που αναδύονται μέσα από μια σφαίρα λευκού φωτός,της Μητέρας φλόγας. Τα χρώματα της είναι μπλε,κίτρινο και ροζ.
Σκοπός είναι να ισορροπήσουν,να επεκταθούν,να επιταχυνθούν και να στροβιλιστούν,καθώς αποκτάμε και κατακτάμε τις ποιότητες της Αγάπης,της Σοφίας και της Δύναμης.

Η Μπλε Φλόγα (Δύναμη) ενσαρκώνει την επιθυμία της ψυχής να κάνει το θέλημα του Θεού.Είναι η ποιότητα της ώθησης προς τον στόχο ενός ατόμου ως μια εσωτερική θέληση και την δύναμη να επιτύχει.Συμβολίζει την ικανότητα να αναλάβει ηγετικό ρόλο πάνω στον εαυτό του και τους άλλους.

Η Κίτρινη Φλόγα (Σοφία) αντιπροσωπεύει την σωστή χρήση της γνώσης όλων των ειδών,σοφία και διάκριση με βάση τα πρότυπα και τις αρχές της Αλήθειας.Είναι η αγάπη προς την μάθηση και η επιθυμία να μεταδίδεις αυτά που γνωρίζεις στους άλλους.

Η Ροζ Φλόγα αντιπροσωπεύει την Αγάπη και την συμπόνοια και είναι η ίδια η φύση του Θεού.Αυτή η αγάπη γνωρίζει την διαφορά ανάμεσα στην συμπάθεια.ενός εξουθενωτικού συναισθήματος και της ενσυναίσθησης ενός συναισθήματος ενδυνάμωσης.

Δεν πνίγει ούτε ελέγχει,αλλά υποστηρίζει και απελευθερώνει.Το ιδανικό είναι αυτές οι τρεις ΄φλόγες μέσα μας να βρίσκονται σε ισορροπία ώστε η Δύναμη να μετριάζεται με την Αγάπη και η Σοφία να είναι πλήρης με την Αγάπη.

Καθώς η τρίπτυχη φλόγα επεκτείνεται μέσα από την συνειδητότητα μας,σταδιακά περιλαμβάνει όλη την οντότητά μας,ως ιερή σοφία.

Αλλά με κάθε αύξηση της Σοφίας,η φλόγα της Δύναμης και της Αγάπης πρέπει επίσης να αυξηθούν,διαφορετικά η Σοφία δεν θα διατηρηθεί. Ομοίως με κάθε αύξηση της Δύναμης πρέπει να επιτευχθεί και η Σοφία και η Αγάπη σε τέλεια ισορροπία.Αντιστοίχως και η Αγάπη μπορεί να πραγματωθεί μέσα από ισοδύναμη εκδήλωση της Δύναμης και της Σοφίας.

Σκοπός λοιπόν είναι να εξισορροπούμε τις ποιότητες της τρίπτυχη φλόγας ώστε η αγάπη της καρδιάς να είναι ίση με την διάνοια του μυαλού και με την αποφασιστικότητα της Θείας Θέλησης.Καθώς επεκτείνεται η τρίπτυχη φλόγα το Πνευματικό Φως και η Δύναμη αυξάνεται εκθετικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου