Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αγγελικό Κάλεσμα - Μέρος 1ο .....!!!!!!

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τα πιο γοητευτικά πλάσματα του Ουρανού, τους Αγγέλους. Όντα πνευματικά, οι Άγγελοι χωρίς υλικό σώμα και «νοερά αεικίνητα» οι άγγελοι αποτελούν δημιουργήματα του Θεού, που έχουν ως αποστολή τη δοξολογία του ονόματός Του και την εκτέλεση των εντολών Του. Είναι Όντα Φωτός δημιουργημένα από το Θεό με σκοπό τη μεταφορά μηνυμάτων από το Θεό προς τους ανθρώπους και αντίστροφα. 

Ο Φύλακας – Άγγελος είναι μοναδικός για τον κάθε άνθρωπο, τον προστατεύει και τον καθοδηγεί στη ζωή του. Καθένας, σύμφωνα με τις Γραφές, έχει τον δικό του άγγελο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά του (σε αυτή περιλαμβάνεται και η προστασία από επιθέσεις δαιμόνων), για την πνευματική του καθοδήγηση καθώς και για να του μεταφέρει τον Θεϊκό λόγο. 

Η πραγματική υπόσταση των Αγγέλων είναι φως, είναι ενέργεια για αυτό κι εμείς τους αντιλαμβανόμαστε ως φωτεινές σφαίρες διαφόρων χρωμάτων, χρωμάτων διαφορετικών από αυτά που έχει συνηθίσει να βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Επικοινωνία με τους Αγγέλους
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει ότι οι Άγγελοι βρίσκονται γύρω μας και περιμένουν να μας βοηθήσουν. Αναρωτιόμαστε, όμως γιατί δεν παίρνουμε απάντηση στις προσευχές μας; Γιατί δεν έχουμε περισσότερες ενδείξεις για την παρουσία τους; Όλοι ανεξαιρέτως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους Αγγέλους αρκεί να είμαστε ήρεμοι και δεκτικοί. 

Οι Άγγελοι θέλουν τόσο πολύ να έρθουν σε επαφή μαζί μας που χαμηλώνουν τους κραδασμούς τους ώστε να μπορούμε να τους αντιληφθούμε ευκολότερα διότι οι Άγγελοι είναι στοργικά και προστατευτικά Όντα. Υπάρχουν κάποια μυστικά που πρέπει όμως να γνωρίζουμε προκειμένου να ζητήσουμε τη βοήθειά τους.

Επικοινωνία με τους Αγγέλους και το νόημα της Προσευχής
Με την προσευχή όλοι είμαστε εξοικειωμένοι, μια και την έχουμε κάνει αρκετές φορές στη ζωή μας, σε καταστάσεις όπου παραδεχτήκαμε τη δική μας αδυναμία να αντεπεξέλθουμε και την ανεπάρκεια όλων των ανθρώπινων μέσων. Όμως μόνο κάποιος που προσεύχεται με πίστη, συστηματικά ή στην έσχατη απόγνωση, μπορεί να νιώσει το βάθος, να βιώσει το μεγαλείο που έχει αυτή η πνευματική εμπειρία. 

Η προσευχή, όπως οι περισσότεροι ειδικοί παραδέχονται, είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία αρκεί να της δώσουμε τις σωστές της διαστάσεις; Υπάρχει η επιφανειακή προσευχή και η προσευχή με νόημα.

Ένα άλλο πράγμα πού πρέπει να κάνετε, είναι να ελευθερωθείτε από αρνητικές συγκινήσεις. Αυτές οι συγκινήσεις είναι καταστρεπτικές. Ο νους δεν μπορεί να λειτουργήσει κατάλληλα, αν είναι γεμάτος από ανησυχίες, φόβους, ανασφάλειες, ή ζήλια. Ο πιο σημαντικός κανόνας για την προσευχή είναι το να χαλαρώνετε, δηλαδή ν' αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο σωματικά και διανοητικά.

Μην περιμένετε θαύματα μέσα σε λίγες ήμερες. Πρέπει να συνηθίσετε στην προσευχή... από τη στιγμή που θα έχετε αποκτήσει τη σχετική τεχνική, θα πρέπει να την εφαρμόζετε, για να μπορέσει ή προσευχή να λειτουργήσει στο κοσμικό επίπεδο. Ένα από τα πιο δύσκολα καθημερινά καθήκοντα είναι το να ξέρετε να περιμένετε με υπομονή και να αρκεσθείτε στο να κάνετε την κάθε φορά ένα μικρό βήμα προς το στόχο σας. 

Η υπομονετική αναμονή αποτελεί μέρος της ζωής. Η προσευχή θα σάς δώσει την υπομονή, ενώ ταυτόχρονα θα γεννήσει τη δύναμη που θα πραγματοποιήσει το ζητούμενο της ευχής σας.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του υπερσυνείδητου, πρέπει να μάθετε να την κινητοποιείτε. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού υπάρχουν όμως κάποιοι εύκολοι κανόνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο 2ο μέρος!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου