Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ονειρεύομαι = Ζω...!! Μάθε πώς να ζεις τα όνειρά σου.....!!!!!!!!!

Το όνειρο είναι η πιο ζωντανή και αληθινή αίσθηση της πραγματικότητας. Μόνο όσοι δεν αναπνέουν, σταματούν να ονειρεύονται. Σας δίνω λοιπόν κάποια ερεθίσματα για να συνεχίσετε την πιο σοβαρή πράξη της ζωής σας!

1. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να λάβεις ή να δώσεις στον εαυτό σου είναι να τιμήσεις το εσωτερικό σου κάλεσμα. Για αυτό γεννήθηκες! Με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνεις αληθινά ζωντανός.

2. Χρειάζεται να φωνάζεις το όνειρό σου, δυνατά!

3. Το μυστικό για να κάνεις κάτι να συμβεί στη ζωή σου, είναι :

· πρώτα από όλα η δυνατή επιθυμία να το κάνεις να δουλέψει.

· Μετά έρχεται η πίστη και οι πεποιθήσεις σου ότι μπορεί να δουλέψει.

· Μετά χρειάζεται να κρατήσεις ζωντανή αυτήν την ξεκάθαρη διόραση, στη συνειδητότητά σου και να το δεις να υλοποιείται βήμα-βήμα. Χωρίς ούτε μια σταγόνα δυσπιστίας και αμφιβολίας.

4. Μην παγιδεύεσαι στο δόγμα, το οποίο είναι να ζεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σκέψης των άλλων ανθρώπων. Μην αφήνεις τον θόρυβο από τις σκέψεις των άλλων να σου ζαλίζει το μυαλό. Να βρίσκεις πάντα το κουράγιο να ακολουθείς τη διαίσθησή σου και την καρδιά σου. Αυτά τα σημεία πάντα γνωρίζουν το τί χρειάζεται να κάνεις. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

5. Κάνε αυτό που επιθυμείς. Έχω τρομοκρατηθεί πολλές φορές στη ζωή μου από αποφάσεις που χρειάστηκε να ακολουθήσω. Αυτό όμως δε με εμπόδισε να κάνω τελικά αυτό που ήθελα.

6. Το μοναδικό που έχεις μόνο εσύ… είσαι εσύ! Η φωνή σου, το μυαλό σου, η έμπνευσή σου, η διαίσθησή σου. Για αυτό γράψε, ζωγράφισε, παίξε μουσική, χόρεψε όπως μόνο εσύ ξέρεις.

7. Συλλαμβάνω και αντιλαμβάνομαι τον κόσμο με την καρδιά μου και τον υλοποιώ με τα χέρια μου.

8. Τα όνειρα εκφράζουν όλα όσα σου λέει η ψυχή σου – όσο τρελά και αν σου φαίνονται- ακόμα και σε εσένα, δεν έχει καμία σημασία. Άφησέ τα να εκφραστούν ελεύθερα.

9. Οι άνθρωποι που πετυχαίνουν σε αυτή τη ζωή, είναι αυτοί που παρατηρούν γύρω τους και αν δεν βρουν τις συνθήκες που χρειάζονται, τις δημιουργούν με τα όνειρά τους.

10. Κάνε πάντα αυτό που πιστεύεις και ό,τι κάνεις να το κάνεις με όλη σου την καρδιά και το μυαλό, για όσο αυτό είναι εφικτό κάθε φορά.

11. Ανέπτυξε και εξάσκησε τη δική σου πυξίδα, εμπιστεύσου την. Πάρε ρίσκα, τόλμα να αποτύχεις και να θυμάσαι ότι ο πρώτος πάντα ρίχνει τον τοίχο.

12. Οι πιο τυχεροί άνθρωποι πάνω στον πλανήτη είναι αυτοί που έχουν βρει κάτι πιο δυνατό και από τους ίδιους τους εαυτούς τους. Είναι και αυτό που τους παρακινεί και γεμίζει τις ζωές τους συνέχεια με πάθος, ζωντάνια και ανάπτυξη.

13. Όλοι έχουν κάποιο ταλέντο. Αυτό που χρειάζεται είναι θάρρος και κουράγιο για να το ακολουθήσουν στα σκοτεινά και δύσβατα μέρη που τους πηγαίνει μερικές φορές.

14. Μη λυγίζεις, μη το πνίγεις, μην προσπαθείς να το εκλογικεύσεις, μη διασκευάζεις την ψυχή σου σύμφωνα με τις τάσεις και την μόδα. Ακολούθησε ανελέητα τις πιο έντονές σου προθέσεις, χωρίς δισταγμό γιατί είναι αυθεντικές και δικές σου!





NAMASTE
Ζηζή Πατεράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου