Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Οι φύλακες Άγγελοι.....!!!!!!!!!

Η κάθε ζωντανή ψυχή συμπεριλαμβανόμενων των ζώων και των φυτών, των τοποθεσιών, των Χωρών κλπ έχουν έναν ή περισσότερους φύλακες αγγέλους. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν συναντήσεις με αυτά τα πλάσματα του Θεού. Οι άγγελοι δρουν ως απεσταλμένοι του προς τους κατοίκους της γης καθώς και προς κάθε ζωντανή ψυχή. Στις συναντήσεις τους δίνουν επίκαιρα μηνύματα, συνταγές θεραπείας και σωτήριες υποδείξεις. 

Ξέρουν ακριβώς τι χρειαζόμαστε για την εξέλιξή μας, το θεϊκό σκοπό της ζωής μας, η δουλειά τους είμαστε εμείς. Οι φύλακες άγγελοι ΠΟΤΕ δεν φεύγουν από το πλευρό μας από την γέννηση μας μέχρι τον θάνατο ανεξάρτητα από ποια λάθη έχουμε κάνει. Μας αγαπούν με τον ίδιο τρόπο που μας αγαπάει ο Θεός άνευ όρων. Οι φύλακες άγγελοι μας μπορούν να μας προσφέρουν καθοδήγηση και αγάπη αλλά έχουμε ελεύθερη επιλογή κατά πόσον θέλουμε να τους ακούσουμε ή όχι.

Οι άγγελοι πληθαίνουν στον πλανήτη μας τα τελευταία χρόνια τόσο λόγω των προσευχών και επικλήσεών μας όσο και γιατί με την αλλαγή της χιλιετίας έχει έρθει η ώρα να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τις ζωές μας και τον κόσμο μας.

Καλέστε τον άγγελο σας να εργαστεί μαζί σας. Καλωσορίστε τον άγγελο σας για να είναι πιο εύκολη η εργασία μαζί του. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη αξία στη ζωή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους που πολλές φορές τις ονομάζουμε συμπτώσεις.

Πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια του φύλακα αγγέλου σας παρόλο που είναι μονίμως στο πλάι σας. Οι Άγγελοι θέλουν να μας περικυκλώσουν αλλά δεν μπορούν να μας βοηθήσουν αν δεν τους το ζητήσουμε. Υπάρχει ένας συμπαντικός νόμος που λέει ότι « Δεν επιτρέπεται σε κανέναν άγγελο να παρέμβει στη ζωή ενός ανθρώπινου όντως εκτός και αν του ζητηθεί , με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση που η ζωή του ανθρώπου διατρέχει κίνδυνο » .

Οι άγγελοι βοηθούν τον άνθρωπο κατά κανόνα επικοινωνώντας άμεσα, όταν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μήνυμα τους, και έμμεσα με σημάδια ( π.χ. το μάτι μας πέφτει πάνω σε ένα βιβλίο που θέλουν να διαβάσουμε, ένας φίλος μας ενημερώνει για κάτι που χρειάζεται να μάθουμε κλπ.) Δίχως κανένα λόγω, μπορεί ξαφνικά να έχεις την επιθυμία να δεις κάποιον ή να πας κάπου. Στέλλουν επίσης πληροφορίες μέσα από όνειρα και μέσω συμπιεσμένης ενέργειας που ξεδιπλώνεται. 

Με τον καιρό – θα νοιώθετε ότι γνωρίζετε κάποια πράγματα αλλά δεν θα μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε λέξεις ή να τα εξηγήσετε για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Μπορεί επίσης να σας στείλουν θεραπευτική ενέργεια υψηλής τάσης. Αν είστε σε θέση να νοιώθετε τις λεπτές ενέργειες θα μπορέσετε να τη νιώσετε σαν θερμότητα ή μυρμήγκιασμα σε διάφορα μέρη του σώματος καθώς ρέει η ενέργεια . 

Οι άγγελοι είναι εδώ για να μας διδάξουν ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει όλες τις καταστάσεις και για να μας θεραπεύσουν από τα αποτελέσματα του φόβου. Άλλωστε το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος. Πίσω από το μίσος που αισθανόμαστε για κάποιον ή κάτι υπάρχει κάποιος φόβος.

Αφού έχετε καλέσει τον άγγελο σας για βοήθεια, δώστε προσοχή για τυχόν επαναλήψεις λέξεων ή φράσεων που βλέπετε, ακούτε ή σκέφτεστε. Παρατηρήστε επαναλαμβανόμενα σχήματα όπως ένα τραγούδι, μια αφίσα ή ένας φίλος να σας επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα που σας έδωσε ο άγγελος σας. Συνεχίστε να ζητάτε βοήθεια μέχρις ότου να καταλάβετε καθαρά την απάντηση.

Δεν υπάρχουν όρια στη θεραπευτική δύναμη των αγγέλων. Μπορούν να μας βοηθήσουν να θεραπεύσουμε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μας υποφέρει: τις σχέσεις, τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά μας θέματα. Οποιαδήποτε πρόκληση μας δημιουργεί προβληματισμό. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μερικοί από τους αγγέλους μας, έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρελθόν και δεν περιμένουν να τους ακούσουμε πλέον.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε απάντηση αμέσως. Βεβαιώστε τον άγγελο σας ότι είστε ανοιχτοί προς τη βοήθεια του τώρα και συνεχίστε να του τη ζητάτε! Οι Άγγελοι δονούνται σε μια ψηλότερη δόνηση και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να συντονιστείτε με αυτή την υψηλή δόνηση. Να έχετε υπομονή!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα βήματα είναι απλά :
1. Ζητήστε : όπως είπαμε ο νόμος της ελεύθερης βούλησης λέει ότι οι άγγελοι δεν μπορούν να επέμβουν στη ζωή μας χωρίς την άδειά μας. Η μόνη εξαίρεση είναι όταν απειλείται η ζωή μας πριν από την ώρα που είναι στο σχεδιάγραμμά μας να φύγουμε. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πρέπει να το ζητήσουμε. Πως το ζητάμε? Όπως όλοι, έχουμε δύο ή περισσότερους φύλακες αγγέλους από τη γέννησή μας έως τον θάνατο. 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι φύλακες άγγελοι αλλάζουν στις διάφορες φάσεις της ζωής μας (παιδική ηλικία, ενήλικη ζωή, τρίτη ηλικία). Απλά σκεφτόμαστε, «άγγελέ μου βοήθησέ με να ….». Υπάρχουν και κάποιες τυποποιημένες επικλήσεις που από την άπειρες φορές που έχουν επαναληφθεί έχουν δυναμοποιηθεί και έχουν γίνει πολύ ισχυρές και που αναφέρονται σε ξεχωριστό κεφάλαιο.

2. Εμπιστευθείτε τους το πρόβλημα. Μην υποδεικνύετε τον τρόπο που θέλετε να λυθεί. Ζητήστε να είστε καλά και αφήστε το σε εκείνους. Είναι σαν μια επιστολή: για να φύγει πρέπει να την παραδώσετε στο ταχυδρομείο. Οι άγγελοι γνωρίζουν πιο είναι το ανώτερο καλό μας, αυτό που εξυπηρετεί το σκοπό της ζωής μας και θα μας οδηγήσουν να το επιλύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρειάζεται απλά να δείξουμε εμπιστοσύνη.

3. Ακολουθείστε τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Αφού παραδώσουμε το θέμα μας στους αγγέλους μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μπορέσουμε να «διαβάσουμε» τα μηνύματα που θα μας δοθούν. Μπορεί να αισθανθούμε την παρόρμηση να πάμε κάπου, να τηλεφωνήσουμε σε έναν φίλο, να πέσει στην αντίληψή μας ένα βιβλίο ή μια συνομιλία που θα τύχει ν’ ακούσετε τυχαία από αγνώστους. 

Μπορεί επίσης να νοιώσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε κάποια εσωτερική εργασία με τον εαυτό μας ή να συγχωρήσουμε κάποιον ώστε να ξεπεράσουμε την κατάσταση για την οποία ζητάμε βοήθεια. Αν αυτό σας φαίνεται πολύπλοκο σας θυμίζω ότι οι σύγχρονες μέθοδοι ενεργειακής ψυχολογίας μας δίνουν πολύ αποτελεσματικά εργαλεία για άμεση λύση των θεμάτων που μας απασχολούν μια ζωή.

Σε περίπτωση που περνά καιρός δίχως αποτέλεσμα, αλλάξετε την δίαιτα σας και κόψετε το κρέας, καφέ, οστρακοειδή, fast food, κονσέρβες και τροφές που περιέχουν συντηρητικά. Αυτές είναι τροφές που έχουν χαμηλή δόνηση και μπορεί να εμποδίζουν την θεϊκή καθοδήγηση να φθάνει σε σας.

To σημαντικό είναι να είστε σε εγρήγορση και να είστε ανοιχτοί. Και πάντοτε θα ελέγχετε και θα ξανά ελέγχετε την κάθε απάντηση που συνειδητοποιείτε ότι σας δόθηκε. Μόνο τότε θα είστε σίγουροι ότι έχετε την ορθή απάντηση. 

Οι άγγελοι δεν θα σας δώσουν ποτέ οδηγίες γεμάτες φόβο ή που σας πληγώνουν. Αν λάβετε ποτέ τέτοιες μην τις ακολουθήσετε. Ο Θεός και οι άγγελοι δίνουν πάντα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης. Όταν κρατάμε τον Θεό και την αγάπη μέσα στην καρδιά μας δεν κινδυνεύουμε από λανθασμένα μηνύματα.

Μην φοβάστε να ζητήσετε μικρά πράγματα.
Υπάρχει ένα πανέμορφο βιβλίο που λέγεται «Η χαρά των Αγγέλων στην εξυπηρέτηση της γης». Εκεί μαζί με πολλές άλλες πληροφορίες λέει ότι κανένα θέμα δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για να το λύσουν οι φύλακες άγγελοί μας. Είναι ευτυχισμένοι όταν μας βοηθούν. 

Είτε θέλετε μια θέση στάθμευσης, να πετύχει η συνταγή που μαγειρεύετε, να βρείτε τον ιδανικό σας σύντροφο ή να βελτιωθούν τα οικονομικά σας, οι άγγελοι βοηθούν με χαρά αρκεί να είναι συμβατό με το νόμο της Αβλάβειας (δηλαδή αυτό που ζητάτε να μην επιφέρει βλάβη σε κάποιον άλλο).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου