Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα από τον Μιχαήλ.....!!!!!!!!!!!

Δείτε την αγνότητα της ψυχής σας. Δείτε την ομορφιά και το φως ότι είναι η αληθινή ουσία σας. Δείτε την ύπαρξη του Θεού, του φωτός, της αγάπης, της ειρήνης ότι ακριβώς η ψυχή σας, είναι πραγματικά. Κοιτάξτε πέρα από το ότι μπορείτε να δείτε στον καθρέφτη του μπάνιου το πρωί. Κοιτάξτε πέρα από το δέρμα, τα μαλλιά, το σώμα σας. Κοιτάξτε προσεκτικά στο βάθος των ματιών σας και θα δείτε το φως πέρα από τα μάτια σας.

Δεν έχει σημασία ποιο, πού, γιατί ή ποιος είστε. Η αλήθεια της ύπαρξής σας είναι το φως του Θεού που δείχνει τον αληθινό εαυτό σας, ο μόνος που είναι αιώνιος και συνεχίζει για πάντα. Είναι το είναι του φωτός - το σώμα του φωτός που σας μεταφέρει εμπρός, όταν πλέον δεν χρειάζεστε το φυσικό σώμα, το οποίο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα φυσικό σώμα.

Δείτε την ύπαρξη μέσα σας του πιο αγνού λευκού φωτός - το πνευματικό πλάσμα που είστε, που αιωρείται στον ουρανό και κοιτάζοντας επάνω στη γη με αγάπη, και όλους όσους κατοικούν πάνω της, και ενωθείτε μαζί της. Η αλήθεια της ύπαρξής σας μέσα στην καρδιά σας είναι συνδεδεμένη με ένα ομφάλιο λώρο με αυτό, με την πηγή. Ο Θεός, - όλα δηλαδή. Η πληρότητα όλων. Δεν υπάρχει διαχωρισμός .

Αφήστε τον εαυτό σας να επουλωθεί, με το λευκό φως του Χριστού.

Αφήστε τη λίμνη των συναισθημάτων στην ψυχή σας να είναι ήρεμη, καθαρή και να ξεχειλίσει με Αγάπη. Έχετε μεγάλη σημασία για μας και έχετε σημασία για τον Θεό - για το Όλον δηλαδή.

Σας αγαπάμε.
Είστε πάντα πολύτιμοι.
Με Αγάπη
Αρχ. Μιχαήλ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου