Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΛΕΙΨΗ Ηλίου και ΝΕΑ Σελήνη στον Σκορπιό: Τι θα φέρει στο ζώδιο σας η τελευταία της χρονιάς ;

Να τη λοιπόν και η τελευταία έκλειψη της χρονιάς! Τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 00:55, στις 24 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται το τελευταίο «δύσκολο» αστρολογικό φαινόμενο για το 2014, η Έκλειψη Ηλίου που συνοδεύεται και από Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού...

Γίνεται στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού σε σχετικά καλές όψεις με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Tην ίδια ώρα, Ήλιος- Σελήνη- Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό, κάνοντας την έκλειψη έντονα συναισθηματική και… αυτοκαταστροφική για όσους δεν ικανοποιήσουν ότι καλούνται να «λύσουν». Αυτή η έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού έχει παρασκήνιο, υπόγειες διεργασίες, μυστήριο, έντονα πάθη αλλά φέρνει και αυταπάτες. Τα αποτελέσματα της μπορεί να φανερωθούν περίπου σε έξι μήνες.

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι - Σκορπιοί και Λέοντες- Υδροχόοι, οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Θετικά επηρεάζονται οι Παρθένοι - Ιχθείς, οι Καρκίνοι - Αιγόκεροι, των πρώτων ημερών.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια :

Κριός
Καλείσαι να βάλεις μια σειρά στα οικονομικά σου αλλά και στα προσωπικά σου. Το ζήτημα είναι να καταβάλεις προσπάθεια γιατί όσον αφορά στα χρήματα… τίποτα δεν θα έρθει μόνο του. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μια παλιά σχέση… η οποία βασιζόταν στην ασφάλεια.

Ταύρος
Έντονα βιώνεις τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Κεφάλαια κλείνουν, νέα ανοίγουν. Το βέβαιο είναι ότι οι αλλαγές θα είναι σημαντικές. Λειτουργείς πολλές φορές βάσει ασφάλειας. Το ίδιο θα κάνεις και τώρα, όποιο κι αν είναι το συναισθηματικό κόστος.

Δίδυμοι
Εξετάζεις κάτι νέο στα επαγγελματικά σου, μία δική σου δουλειά ή μια συνεργασία ίσως με το σύντροφό σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτή την περίοδο είναι τις δουλειές της καθημερινότητας και την υγεία σου. Μην εξαντλείσαι.

Καρκίνος
Είναι από τα φαινόμενα που δεν σε επηρεάζει αρνητικά αντιθέτως… σε βάζει να θέσεις σταθερές βάσεις σε αισθηματικά και επαγγελματικά. Επισημοποιήσεις στις σχέσεις, απόκτηση παιδιού, ένας νέος έρωτας για τους ελεύθερους ή αναβίωση ενός παλιού για όσους τον επιθυμούν… είναι μέσα στα γεγονότα που θα συμβούν τις επόμενες μέρες.

Λέων
Αλλαγές έρχονται στο σπίτι σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Προβληματισμοί, σκέψεις, στεναχώριες σε ταλανίζουν αλλά ας ελπίσουμε με το πέρασμα της έκλειψης να κάνεις μια νέα αρχή. Δεν αποκλείεται με οικογενειακή βοήθεια να επιτύχεις, κάτι επαγγελματικό.

Παρθένος
Κάτι γίνεται … και τα οικονομικά σου τείνουν να σταθεροποιηθούν! Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σου δίνει την καλύτερη ενέργεια της για τα αισθηματικά σου. Η αποκατάσταση μιας σχέσης ή μια νέα με σοβαρές προοπτικές, χωρίς να της λείπουν οι ερωτικές συγκινήσεις είναι στο προσκήνιο.

Ζυγός
Θετική είναι η έκλειψη για σένα και φέρνει αποκατάσταση κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αποπληρωμή υποχρεώσεων ή μια νέα πηγή εσόδων είναι μέσα στις εξελίξεις που θα φέρει το διάστημα για σένα. Μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση θα βοηθούσε πολύ την ψυχολογία σου.

Σκορπιός
Γεννιέσαι από τη στάχτη σου… όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις. Ολοκληρωτικές αλλαγές σε αισθηματικό επίπεδο και έναρξη μιας νέας ζωής. Αναπάντεχα ίσως επισημοποιήσεις μια σχέση, δεχτείς ένα νέο έρωτα ή …. μια απρόσμενη εγκυμοσύνη. Το σίγουρο είναι ότι κάνεις ένα δυνατό restart στο «είναι» σου, που μακροπρόθεσμα αν πράξεις σωστά, θα σε δικαιώσει.

Τοξότης
Μαζεύεσαι για λίγο και κάνεις τον απολογισμό σου για να προβείς σε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στο φιλικό σου κύκλο. Νέα επαγγελματικά σχέδια, ένας νέος έρωτας ή η αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης είναι πολύ πιθανό να συμβούν

Αιγόκερως
Όνειρα, στόχοι, φιλοδοξίες είναι έτοιμα να πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια των άστρων και ατόμων του περιβάλλοντος σου. Στα προσωπικά σου, μια σχέση επισημοποιείται ή ένας νέος έρωτας από το χώρο της δουλειάς ή από το φιλικό περιβάλλον έρχεται να σου αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Υδροχόος
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον τομέα της καριέρας σου και ένα νέο ξεκίνημα σηματοδοτείται. Ριζικές θα είναι όμως οι αλλαγές και στα αισθηματικά σου. Τελειώνεις μια σχέση που έχει φθαρεί, επισημοποιείς μια σχέση που πάει καλά, ή δημιουργήσεις μια νέα… με πολλά υποσχόμενες δυνατότητες.

Ιχθείς
Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα ταξίδια, ή δικαστικές υποθέσεις θα ευοδωθούν. Θετικά είναι τα πράγματα και στα αισθηματικά σου με όλα τα σενάρια… από επισημοποιήσεις μέχρι απογόνους… να παίζουν!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου