Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι : Μητέρα Μαρία....!!!!!!!!!


Το μήνυμα της Μητέρας Μαρίας
«'Οτι κι αν γίνει, μην φοβάστε. Περιβληθείτε με το φως μου. Θα αισθανθείτε ατέλειωτη αγάπη. Η χάρη του Θεού είναι μαζί σας.»

Η Μητέρα Μαρία είναι η Κυρία του Ουρανού και της Γης. Εργάζεται με τους Αγγέλους για το Θεϊκό Σχέδιο. Αντιπροσωπεύει την Παρθένο, την Αγνότητα, την Σύλληψη, το Ανόθευτο και Καθαρό βλέμμα, το βλέμμα που βλέπει ολοκάθαρα αυτό που δεν μπορούν να δουν τα μάτια.

Σ' όλες της τις ενσαρκώσεις ήξερε να συλλαμβάνει το Θεϊκό σχέδιο με καθαρότητα και επίγνωση και να το μεταδίδει, ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε γύρω της. Πάντα ήταν σε σύνδεση με τους Αγγέλους και άλλα όντα του Φωτός. Αυτό ήταν η προετοιμασία της για την ενσάρκωσή της, σαν Μαρία, Μητέρα του Ιησού. Στα παιδικά του χρόνια, του μετέδωσε την αγάπη και την προστασία, με τις οποίες ο Ιησούς μπόρεσε να διαφυλάξει αυτήν την Καθαρότητα και να προασπίσει την ενότητα με τον Θεό.

Η εργασία της Μητέρας Μαρίας είναι να ανάβει την Θεϊκή φλόγα στις καρδιές των ανθρώπων για να ανανεώνουν την υπόσχεσή τους για εφαρμογή του Θεϊκού Σχεδίου, που είναι γραμμένο στην ψυχή τους.

Φέρει μέσα της ολόκληρο το φάσμα των χρωμάτων του Φωτός, και έχει σαν σύμβολα το μαργαριτάρι και το άσπρο τριαντάφυλλο.

Εχει τον ρόλο της Αρχηγού στο καρμικό Συμβούλιο, η οποία εμφυτεύει στους ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να ξαναγεννηθούν, το Θεϊκό Σχέδιο και το Χριστικό Φως.

Η Μαρία ήταν μαζί με τον Ιησού η περισσότερο τιμώμενη Αγία, στον χριστιανικό κόσμο. Η αγάπη της, η φροντίδα και η προστασία της ζητήθηκαν σε πολλούς τόπους και εκκλησίες καθώς και σε τόπους δύναμης. Οι εμφανίσεις της Μαρίας είναι φημισμένες (Φάτιμα στην Πορτογαλία, Λούρδη στην Γαλλία, Κρακάου στην Πολωνία , Τήνος στην Ελλάδα κλπ). Στην Βίβλο γίνεται συχνή αναφορά για την Μαρία, ο Γαβριήλ εμφανίστηκε μπροστά της πριν την γέννηση του υιού της Ιησού Χριστού. Το όνομά της σημαίνει : η 'Ομορφη, εκείνη που έχει αγαπηθεί από τον Θεό.

Στην καρδιά της Μαρίας βρίσκεται η αγνότητα και η καθαρότητα. Η καθαρότητα της καρδιάς είναι για κάθε πνευματικό μονοπάτι μία βασική προϋπόθεση και μία από της αρετές, με την οποία πρέπει κανείς να εργαστεί.

H Κουάν Γιν στην Ασία, η 'Ισις στην Αίγυπτο, αυτό το αρχέτυπο της ολοκληρωμένης μητρικής γεμάτης αγάπης φροντίδας είναι για όλους τους πολιτισμούς μία λαχτάρα και μία πληρότητα.

Αγάπη χωρίς όρους και φροντίδα, πέρα από ενοχές και από καλό και κακό. Η αγάπη της Μαρίας μας δίνει προστασία, μία ζεστή, γεμάτη αγάπη καρδιά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη και την δύναμη, να ενσωματώσουμε στην πράξη την θεϊκή συμπόνια, όχι από υποχρέωση, αλλά από την καρδιά μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου