Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Κουάν Γιν - Εκείνη που εισακούει τις προσευχές....!!!!!!!



Το όνομά της σημαίνει "εκείνη που εισακούει τις προσευχές".Εκτός από πνευματική δασκάλα είναι και μποντισάτβα,που σημαίνει "φωτισμένο ον".Επέλεξε να παραμείνει σε ανθρώπινη μορφή έως ότου καθένας από εμάς φωτιστεί επίσης.Είναι αφοσιωμένη στο να μας βοηθήσει να ξεδιπλώσουμε πλήρως τα πνευματικά δώρα μας,να επιτύχουμε βαθιά επίπεδα γνώσης και φώτισης και να περιορίσουμε τον ανθρώπινο πόνο.


Λέγεται ότι και μόνο η εκφορά του ονόματός της εγγυάται προστασία από κάθε κακό.Μας διδάσκει να ζούμε μια ζωή αβλαβή,φροντίζοντας να περιορίζουμε τον πόνο στον κόσμο και να μην τον επιβαρύνουμε με οποιονδήποτε τρόπο.Επίσης,να έχουμε συμπόνοια για τον εαυτό μας.

Μόνο μέσα από ένα απαλό άγγιγμα αποκαλύπτεται η νιρβάνα - απλώνοντας τα χέρια,και αγγίζοντας τη μεγαλοσύνη,πάντοτε όμως με ευγένεια.Πάντα να προσπαθούμε,όχι όμως με βιασύνη,αλλά απολαμβάνοντας το ταξίδι της διαδικασίας που ξεκινάμε.Να εκτιμάμε τη θεϊκή ουσία που υπάρχει μέσα στο καθένα μας.

Δεν χρειάζονται επιπλήξεις για τα σφάλματα,αλλά να γελάμε,να ωριμάζουμε και να μαθαίνουμε από αυτά.Όταν ωριμάζοντας,ξεπερνάμε τη ντροπή και την αμηχανία,και φτάνουμε να εκτιμάμε όχι μόνο τα "καλά" στοιχεία του εαυτού μας και των άλλων,αλλά τα πάντα-είναι όλα καλά.Και αν μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε αυτή την αιώνια αλήθεια όσο πιο σύντομα γίνεται,η ευτυχία θα έρθει να μας βρει καλπάζοντας με την ταχύτητα ενός φτερωτού αλόγου.

Η σοφία έρχεται όταν μένουμε ακίνητοι και αφουγκραζόμαστε τη σιωπή,ότι όταν βιαζόμαστε να προπορευτούμε.Μία ήρεμη καρδιά εισπράττει αγάπη και πληροφορίες πιο εύκολα από μια βιαστική.Να είμαστε σαν άγραφο χαρτί,ανοικτοί,και να ξέρουμε πως ότι κι αν μας συμβεί είναι καλό,είναι ένα μάθημα εν τη γενέσει του.

Βοηθά στα εξής :
-Αγάπη,έλεος,συμπόνοια,ευγένεια,πραότητα,γλυκύτητα
-Διαίσθηση
-Ανάπτυξη μουσικών ταλέντων
-Πνευματική φώτιση

Η Κουάν Γιν πάντοτε εισακούει και ανταποκρίνεται στις προσευχές σας,και δε χρειάζεται συγκεκριμένο τελετουργικό για να επικοινωνήσετε μαζί της.Παρόλα αυτά μπορεί να νιώσετε μια εκ βαθέων επικοινωνία μαζί της μέσα από τα λουλούδια.Μπορείτε να δείτε κόκκινο χρώμα όταν είναι τριγύρω,όπως κόκκινες σπίθες φωτός ή μια κοκκινωπή ομίχλη που εμφανίζεται από το πουθενά.

Εκείνοι που εργάζονται στενά με την Κουάν Γιν συχνά επαναλαμβάνουν το μάντρα Ομ Μάνι Πάντμε Χουμ,που σημαίνει "Χαίρε πετράδι στο άνθος του λωτού".



http://skala.smileyforum.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου