Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι : Σαιν Ζερμαίν....!!!!!!!!

Το μήνυμα του Σαιν Ζερμαίν
«'Ολη η μαγεία βρίσκεται στην ηρεμία. Γνώριζε, ότι δεν πρέπει να είσαι ο κριτής των καταστάσεων στη ζωή σου, που σου φαίνονται άδικες. Οι κοσμικοί νόμοι της δικαιοσύνης της αιτίας και του αποτελέσματος εργάζονται με ακρίβεια. Οι αιτίες για αυτό που είναι να συμβεί στην ζωή σου, είναι διαφορετικής φύσης. 

'Ισως εσύ διάλεξες αυτές τις εμπειρίες, ίσως αυτά που σου συμβαίνουν τώρα, να εξομαλύνουν προηγούμενη δράση, ίσως ανήκουν στον δρόμο της μύησης σου και της δοκιμασίας σου, ίσως έχεις αποφασίσει να διευκολύνεις άλλους να πάρουν κάποια εμπειρία μέσα από σένα. 

Αποδέξου αυτήν την εμπειρία στην ζωή σου και μετέβαλλε τα συναισθήματά σου, για να μην σε εμποδίζουν πια στον δρόμο σου. Αυτή είναι η δύναμη που σου δόθηκε και που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις κάθε στιγμή, Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα.»

Είναι ένα φως, γεμάτο αφοσίωση, που ενώνει την καρδιά μας με τον 'Υψιστο. Αυτός ο μετασχηματισμός είναι θεραπευτικός και γεμάτος ευλογία, μας οδηγεί σε εξαγνισμό και καθαρότητα για να ενωθούμε με αφοσίωση με το Θεϊκό.

Ο Σαιν Ζερμαίν είναι ένας από τους αναληφθέντες Διδασκάλους και μέλος της Λευκής Αδερφότητας. Είναι ο φύλακας της 7ης ακτίνας, της βιολετί ακτίνας της θεραπείας. Σ' αυτόν ανήκει η βιολετί φλόγα της μεταστοιχείωσης. 'Οταν καλουμε την Χάρη Του τότε εξαγνιζόμαστε και είμαστε ολοένα και πιο ικανοί να αναγνωρίσουμε το Θεϊκό και να εκδηλώσουμε το Θέλημα Του.

«Είμαι το Φως» μία ένωση με το θεϊκό αιώνιο φως, έτσι μας διδάσκει ο Σαιν Ζερμαίν την ευλογία που βρίσκεται στην θεϊκή αγάπη και έκσταση. 'Ο,τι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο προς την εξάγνιση, μετασχηματίζεται συνέχεια, απαλλαγμένο από τις αρνητικές ενέργειες του υλικού κόσμου και ανοίγει την καρδιά μας για το Φως και την Θεϊκή Αγάπη.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του :
Ανώτατος ιερέας στην Ατλαντίδα
Ο προφήτης Σαμουήλ
Ιωσήφ από την Ναζαρέτ
Μέρλιν, σύμβουλος του βασιλιά Αρθούρου
Χριστόφορος Κολόμβος
Παράκελσος
Κόμης Σαιν Ζερμαίν

Ο κόμης του Σαιν Ζερμαίν ταξίδευε σ’ όλη την Ευρώπη. Κύριος σκοπός του ήταν να διευρύνει την συνειδητότητά του. Μιλούσε πολλές γλώσσες. 'Ηταν ανεξάρτητος και πλούσιος, γιατί σαν αλχημιστής που ήταν μπορούσε να μετατρέψει τα μέταλλα σε χρυσό, που δεν έχανε ποτέ την λάμψη του. Δεν ενδιαφερόταν πολύ για υλικές ανάγκες και είχε νεανικό παρουσιαστικό, χωρίς να έχει τα ίχνη του χρόνου.

Ο Σαίν Ζερμαίν στέλνει στους ανθρώπους την 7η ακτίνα της πνευματικής ελευθερίας και τους προετοιμάζει για την νέα εποχή. Φωτίζει την παλιά γνώση με νέο φως και μας βοηθά να αποκτήσουμε πάλι πρόσβαση σ’ αυτήν.

I am a being of Violet Fire, I AM the purity GOD desires Εγώ είμαι ένα ον από την βιολετί φλόγα, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η καθαρότητα, που επιθυμεί ο ΘΕΟΣ.





http://www.reikicenter.gr

1 σχόλιο: