Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ευγνωμοσύνη είναι η λέξη......!!!!!!!!!!!

Με τα μάτια ενός μικρού παιδιού ο κόσμος φαντάζει μαγικός..!!!!

Η ίδια η ζωή μοιάζει ένα τεράστιο θαύμα, όπου τα πάντα μέσα σε αυτή εξελίσσονται κατά ένα μαγικό και ανεξήγητο τρόπο.. Δεν έχει σημασία το πώς, σημασία έχει ότι συμβαίνουν όλα μαγικά.. Η φαντασία ενός μικρού παιδιού δεν γνωρίζει όρια.. Αρκεί που υπάρχει η μαγεία!!!

Μεγαλώνοντας όμως αυτή η υπέροχη αίσθηση που είχαμε οι περισσότεροι ως παιδιά, σιγά-σιγά αρχίζει να υποχωρεί και τη θέση της παίρνει η ζωή που όλοι ξέρουμε… Αυτή η σκληρή και άδικη με τα προβλήματα και τις αντιξοότητες της, που μας προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα..

Μια ζωή χωρίς ίχνος μαγείας !!
Μήπως όμως τελικά δεν είναι αυτή η αλήθεια που μάθαμε αλλά ζούμε σε μια πλάνη;; Κι αν μέσα στην παιδική φαντασία υπάρχει κάποια δόση αλήθειας;; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ;;

Κι όμως η μαγεία της ζωής υπάρχει όντως, ποτέ δεν χάνεται είναι πάντα “εδώ” για εμάς και περιμένει υπομονετικά για να την ενεργοποιήσουμε με το “μαγικό ραβδάκι” μας..

Μπορεί να μην δείτε νεράιδες και δράκους όπως φανταζόσασταν παιδιά, αλλά θα έχετε τη δύναμη στα χέρια σας να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας.. Να την μετατρέψετε στην ζωή των ονείρων σας, θα δείτε αυτά που ανέκαθεν επιθυμούσατε να εμφανίζονται μπροστά στα μάτια σας.. Τα όνειρα σας θα γίνονται πραγματικότητα.. ως δια μαγείας!!!

Δεν χρειάζεται να ξέρετε το πώς, χρειάζεται να ξέρετε μόνο τον τρόπο για να την φέρετε στη ζωή σας..

Και ο τρόπος “ακούει” στο όνομα «ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ»!!!

Η ευγνωμοσύνη λειτουργεί μέσω του συμπαντικού νόμου που κυβερνά ολόκληρη τη ζωή μας. Σύμφωνα με το νόμο της έλξης, ο οποίος διέπει τα πάντα στο σύμπαν, τα πάντα είναι ενέργεια και τα «όμοια έλκονται». Και φυσικά στη ζωή μας ο νόμος έχει εφαρμογή στις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, μιας και αυτά είναι ενέργεια.

ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!

Έτσι λοιπόν και με την ευγνωμοσύνη, κάθε φορά που σκέφτεστε όλα όσα έχετε στη ζωή σας και νιώθετε πραγματικά ευγνώμονες, ο νόμος της έλξης διασφαλίζει πάντα ότι θα έλξετε πάνω σας ακόμα περισσότερα αγαθά. Φανταστείτε την ευγνωμοσύνη σαν ένα μαγνήτη, ο οποίος έλκει επάνω του όλα τα μεταλλικά αντικείμενα, δηλαδή τα “θέλω σας”, τα όνειρα σας!! Όσο μεγαλύτερη η ευγνωμοσύνη που αναβλύζει από την καρδιά σας, τόσο μεγαλύτερη η αφθονία που μαγνητίζετε. Αυτός είναι ο συμπαντικός νόμος και είναι απαράβατος!!!

Ανατρέχοντας χιλιάδες χρόνια πίσω, διαπιστώνουμε πως η δύναμη της ευγνωμοσύνης διδάσκεται, εφαρμόζεται και μεταδίδεται από γενιά σε γενιά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας. Από τις ισχυρότερες θρησκείες και τα ιστορικά γεγονότα, μέχρι τις μεγαλύτερες επιστημονικές ανακαλύψεις. Εκεί διακρίνουμε ότι όλα έχουν ως θεμελιώδη αρχή την δύναμη της ευγνωμοσύνης.

Όποιοι κι αν είστε, όπου κι αν βρίσκεστε, σε όποιες συνθήκες κι αν ζείτε, η μαγεία της ευγνωμοσύνης είναι πάντα δίπλα σας, χωρίς διακρίσεις, αρκεί να την επιλέξετε..

Με το μαγικό της τρόπο η ευγνωμοσύνη μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή σας, σε όλους τους τομείς. Δεν υπάρχουν όρια.. Όλα μπορούν να αλλάξουν και μόνο προς το καλύτερο!! Είναι το μέσον για να γίνετε, να κάνετε ή να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε!!!

Όπως σε όλα τα παραμύθια και τους θρύλους για να ενεργοποιηθεί η μαγεία χρειάζεται να ειπωθούν πρώτα τα ¨μαγικά λόγια¨.

Στην μαγεία της ευγνωμοσύνης μια είναι η μαγική λέξη…, η λέξη

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Είναι συγκλονιστικό το τι δύναμη μπορεί να κρύβει μια απλή λέξη..

Για να ζήσετε με ''οδηγό'' σας την ευγνωμοσύνη, για να βιώσετε την εμπειρία της μαγείας, η λέξη ''ευχαριστώ'' πρέπει να βρίσκεται πάντα στα χείλη σας, μα πάνω από όλα στην καρδιά σας!!!

Όσο περισσότερο σκέφτεστε και αρθρώνετε συνειδητά την λέξη ''ευχαριστώ'', τόσο μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη θα αισθάνεστε.. Και κατά συνέπεια όσο μεγαλύτερη είναι η ευγνωμοσύνη που βιώνετε συνειδητά με το μυαλό και την καρδιά σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αφθονία που θα λαμβάνετε!!!

Αυτό που επιταχύνει τη λειτουργία της μαγείας στη ζωή σας, είναι αυτή καθ’ αυτή η δύναμη του συναισθήματος.. Το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης δηλαδή. Όσο πιο γνήσιο είναι το συναίσθημα, όσο πιο γνήσια ευγνώμονες είστε, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η αλλαγή στη ζωή σας.

Εφαρμόζοντας την ευγνωμοσύνη στη ζωή σας θα αλλάξετε εκ βάθρων όλες τις προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Απαιτείται ελάχιστη εξάσκηση για να την ενσωματώσετε στη καθημερινή σας ζωή και η αλλαγή που θα βιώσετε θα είναι τουλάχιστον θεαματική. Όλα σας τα όνειρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Μην αφήνετε τη γνώση να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας.

Πρόκειται για μια κυριολεκτικά μεταβαπτιστική γνώση, η οποία υπόσχεται να αλλάξει τα πάντα χωρίς ιδιαίτερο κόπο..

Εσείς πόσο ευγνώμονες νιώθετε σήμερα ;;;





Συντάκτρια: Ανθή Χαρέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου