Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δείτε πως θα πάει για σας ο Ιούλιος κάνοντας μια απλή …πρόσθεση.....!!!!!!!!!!

Προσθέστε διαδοχικά όλα τα ψηφία της ημερομηνίας κι του έτους γέννησης σας , καταλήγοντας σε έναν μονοψήφιο αριθμό...

Ο αριθμός αυτός ονομάζεται αριθμός πεπρωμένου κι αποτελεί για σας τον ‘’δρόμο ζωής’’.

Για παράδειγμα :

Έστω ότι κάποιος έχει γεννηθεί στις 26/4/1981
Αθροίζοντας έχω : 2+6+4+1+9+8+1=31= 3+1=4
Το 4 είναι, για το παράδειγμα μας, ο αριθμός πεπρωμένου η’ αλλιώς ‘’πεπρωμένο 4’’ κι για να δουμε πως θα πάει ο Ιούλιος διαβάζουμε παρακάτω το ‘’πεπρωμένο 4’’

Εφαρμόζοντας το ίδιο για την δική σας ημερομηνία γέννησης έχουμε για το :

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1
Ετοιμαστείτε για την αρχή ενός νέου κύκλου στις υποθέσεις σας. Τα γεγονότα θα εξελιχθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε η ανταμοιβή σας είναι βέβαιη για τις προσπάθειες που κάνατε στο παρελθόν. Αν κι ανήκετε στα άτομα που παίρνουν πρωτοβουλίες, θα ήταν σοφότερο αυτόν τον μήνα να αφήσετε τα πράγματα να “κυλήσουν” μόνα τους, χωρίς καμιά δική σας παρέμβαση. Τρίτα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν. Αλλαγές και απρόοπτα σας απελευθερώνουν.

TIP :
Ποντάρετε ερωτικά και επαγγελματικά στην καλή σας τύχη και όλα… μπορεί να συμβούν!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ : 1, 5, 7, 10, 16, 25

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2
Οι φίλες με αυτό το πεπρωμένο θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις σχέσεις τους, τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές-κοινωνικές. “Εξασκείστε” όλη την εξυπνάδα σας, την διπλωματικότητα, την γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε κι αποφύγετε τα διλήμματα και τις αμφιταλαντεύσεις. Οι φίλοι αυτού του πεπρωμένου, είναι απαραίτητο, αυτόν τον μήνα, να συμβουλευτούν τις συντρόφους τους, ώστε να αποφύγουν λάθη… μη αναστρέψιμα.

TIP :
Εμπιστευθείτε τη ''γυναικεία δύναμη'' και κάντε οδηγό σας την διαίσθηση και το ένστικτο…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 1, 2, 3, 5, 10, 19

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3
Ο μήνας αυτός θα σας δώσει ότι το καλύτερο: επίτευξη στόχων σε συναισθηματικό και επαγγελματικό περιβάλλον, δημιουργικότητα κι εξέλιξη σε κάθε τομέα της ζωής σας. “Αδράξτε” κάθε ευκαιρία που θα παρουσιάζεται μπροστά σας κι αν είσαστε μόνοι/ες, αυτό μεταφράζεται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές…
Όσο κι αν πιέζεστε οικονομικά, μην ανησυχείτε καθώς λύσεις θα προκύψουν σχεδόν από το πουθενά!

TIP :
Βγείτε, γλεντήστε, διασκεδάστε, εκφραστείτε, «αφεθείτε» στην χαρά, στην ξεγνοιασιά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 3, 5, 18, 19, 27

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4
Σταματήστε να κοιτάτε πίσω ή να ασχολείστε με το παρελθόν. Ο μήνας Ιούλιος υπόσχεται πολλές όμορφες, δυνατές κι ευνοϊκές ημέρες, αρκεί να το θελήσετε. Τολμήστε να πάρετε αποφάσεις που οδηγούν σε λύσεις και δείξτε αποφασιστικότητα. Στα ερωτικά σας όσοι είστε σε μία σχέση που δοκιμάστηκε φαίνεται ότι ξεπερνάτε τα εμπόδια και προχωράτε μπροστά. Οι αδέσμευτοι απλά στήστε “καρτέρι” και τα μάτια… ανοιχτά!!!

TIP :
Διεκδικήστε με ισχύ όσα επιθυμείτε και πιστέψτε ότι η νίκη είναι με το μέρος σας. Μην προσκολλείστε στα υλικά αγαθά… μόνο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 4, 5, 8, 17, 26, 35

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5
Σταθείτε λίγο προσεχτικοί φίλες/οι αυτού του πεπρωμένου, τον μήνα Ιούλιο. Το παιχνίδι παίζεται στο παρασκήνιο, προφυλάξτε τους εαυτούς σας από “άσπονδους” φίλους και περίπλοκες καταστάσεις. Κρυφά λόγια, πισώπλατες “συζητήσεις” και κουτσομπολιά, σας βλάπτουν στον εργασιακό σας χώρο. Με λίγα λόγια προσέξτε τις ίντριγκες και τα συντροφικά… μαχαιρώματα καθώς οι καλοθελητές δίνουν και παίρνουν!!! Θα ήταν ορθό να αποφύγετε τις ερωτικές… παρασπονδίες αφού οι κρυφές επιθυμίες σας θα ‘ναι πολλές αλλά καλό είναι να μην βγουν στην επιφάνεια, οδηγώντας την libido σας σε… λάθος μονοπάτια!!!

TIP :
Βάλτε… φαντασία… κάντε το με διαίσθηση, αναζητήστε τις πιο κρυφές και μυστικιστικές σας πλευρές… πείτε όχι σε φοβίες και φαντασιοπληξίες!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 1, 5, 10, 18, 19, 28

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6
Θα έχετε μια τάση να απομονωθείτε τον μήνα αυτό φίλες/οι. Μόνο να μην το παρακάνετε. Η μοναχικότητα είναι ιδανική για να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, όμως η μοναξιά θα σας πάει πίσω. Φαίνεται ότι η αισθηματική σας ζωή δεν σας ικανοποιεί, γι΄ αυτό καλό είναι να αποφασίσετε τι θέλετε, τι ζητάτε και τι μπορείτε να δώσετε.

Κάντε υπομονή σε ένα εργασιακό ζήτημα αφού αναμένετε κάποιο εμπόδιο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχεδίων. Αν χρειάζεστε καθοδήγηση, απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό (δικηγόρο, λογιστή). Προσέξτε λίγο την υγεία σας, καθώς οι άμυνές σας είναι πεσμένες λόγω στρες.

TIP :
Μην είστε ισχυρογνώμονες και διαχειριστείτε προσωπική και επαγγελματική ζωή με ωριμότητα και φρόνηση.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 2, 5, 6, 9, 11, 20

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7
Έχει έρθει η ώρα να βάλετε την ζωή σας, την καθημερινότητά σας… σε μια τάξη. Αναζητήστε την ισορροπία μεταξύ της κοινωνικής σας ζωής και της ανάγκης σας για ησυχία και απομόνωση. Αποφύγετε να είστε μεροληπτικοί και σε μερικές περιπτώσεις άδικοι με τους άλλους, αλλά αντίθετα φροντίστε να έρθετε σε μια συνεννόηση και διάλογο όσοι από σας αντιμετωπίζετε νομικά ζητήματα.

Είναι φρονιμότερο να προτιμήσετε το δρόμο του συμβιβασμού, όπου αυτό είναι εφικτό. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί ούτως ή άλλως.

Οι φοιτητές που ανήκουν σε αυτό το πεπρωμένο θα έχουν επιτυχίες στις εξετάσεις τους αρκεί να ακολουθήσουν ένα σωστό πρόγραμμα μελέτης. Γενικά υπάρχει αρκετή εύνοια σε θέματα που αφορούν γνώση, εκπαίδευση, παιδεία, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

TIP :
Προστατέψτε ότι πρέπει να μείνει κρυμμένο. Μην αντιδικείτε χωρίς λόγο και βρείτε την χρυσή τομή σε κάθε διαφωνία.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 5, 7, 11, 14, 23, 32

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8
Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας… Καινούρια δουλειά? Όπως και να έχουν τα πράγματα βρίσκεστε σε σημείο που πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες να κάνετε μία νέα αρχή να προωθήσετε την εικόνα σας.

Επιλέξτε σωστά τον στόχο και την πιο αποδοτική “αρένα” κι εφορμήστε ακάθεκτοι. Προσοχή σε υπερβολές και γρήγορα συμπεράσματα γιατί το ”έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται”. Αν κάτι που προσπαθείτε αναβάλλεται, μην επιμείνετε περαιτέρω… “Κάθε εμπόδιο για καλό” όπως λένε. Στα ερωτικά σας αποφύγετε τα περίπλοκα σενάρια, τις κρυφές σχέσεις.

TIP :
Καθορίστε σωστά τι θέλετε να κάνετε και τον τρόπο που θα το πετύχετε. Μην “περιπλανιέστε” άσκοπα…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 1, 5, 8, 14, 23, 41

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9
Έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε ότι η επιτυχία… σας χτυπά την πόρτα!!! Μετά από ένα διάστημα που προσπαθήσατε αρκετά, τώρα θα δείτε να ολοκληρώνεται αισίως κάθε σχέδιό σας. Επαγγελματικά ίσως ήρθε η ώρα για μια “αναβάθμιση” ή για αλλαγή δουλειάς και μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο εργασίας, που σας ικανοποιεί βαθύτατα.

Οι δεσμευμένοι βιώνετε την σχέση ή τον γάμο σας σαν κάτι που σας γεμίζει πληρότητα καθώς υπάρχει άριστη επικοινωνία. Οι ελεύθεροι καλό θα είναι να βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς οι συνθήκες τώρα ευνοούν μια πολύ καλή σχέση. Όσοι από σας σχεδιάζουν διακοπές, ας επιλέξουν να τις κάνουν τον μήνα αυτό, κυρίως αν είναι να κάνουν ταξίδι σε θάλασσα.

TIP :
Η ανταμοιβή για όσα περάσατε είναι… εδώ. Ένας κύκλος κλείνει με επιτυχή έκβαση. Οικονομικά οφέλη.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ: 5, 8, 9, 17, 21, 26





Μάνου Μηκίδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου