Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συνδημιουργώ στο Σύμπαν, στο Πεδίο της Καθαρής Δυνατότητας.....!!!!!!

Αν έχετε την ικανότητα να φανταστείτε κάτι, ή έστω να το σκεφτείτε, αυτό το Σύμπαν διαθέτει την ικανότητα και τους πόρους να υλοποιήσει απολύτως τη φαντασία σας, επειδή αυτό το Σύμπαν είναι σαν μια καλά εφοδιασμένη κουζίνα η οποία σας παρέχει απλόχερα κάθε υλικό που μπορείτε να φανταστείτε. 

Και μέσα σε κάθε μόριο αυτού του Σύμπαντος υπάρχει ότι επιθυμείτε - και η έλλειψή του. Αυτή η προοπτική της αφθονίας και η έλλειψή της αποτελεί το περιβάλλον όπου είναι δυνατή η εστίαση - και η εστίαση ενεργοποιεί τον Νόμο της Έλξης.

Αν δεν έχετε την ικανότητα να γνωρίζετε τι θέλετε, δεν θα έχετε ούτε την ικανότητα να γνωρίζετε τι δεν θέλετε. Και χωρίς την ικανότητα να γνωρίζετε τι δεν θέλετε, δεν μπορείτε να ξέρετε τι θέλετε.

Έτσι, οι φυσιολογικές προτιμήσεις σας γεννιούνται από την έκθεσή σας στην εμπειρία της ζωής. Για την ακρίβεια, αυτές οι προτιμήσεις εκπέμπονται από σας κάθε στιγμή κάθε μέρας, σε πολλά επίπεδα της Ύπαρξής σας. Ακόμα και τα κύτταρα του φροντισμένου σώματός σας έχουν τη δική τους εμπειρία και εκπέμπουν τις δικές τους προτιμήσεις - και κάθε προτίμηση αναγνωρίζεται από την Πηγή και εισακούεται άμεσα, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση.

Πρέπει να επιτρέψετε τα ανεπιθύμητα, για να λάβετε τα επιθυμητά.

Μερικές φορές, οι υλικοί φίλοι μας εκφράζουν την επιθυμία για ένα λιγότερο πολύμορφο Σύμπαν.

Λαχταρούν ένα μέρος όπου δεν θα υπάρχουν τόσα ανεπιθύμητα πράγματα, ένα μέρος όπου τα περισσότερα πράγματα θα είναι ακριβώς όπως τα θέλουν. Και τους εξηγούμε πάντα ότι δεν εμφανιστήκατε σε τούτη την υλική εμπειρία για να γευτείτε όλες τις εμπειρίες που υπάρχουν και να τις περιορίσετε σε μια χούφτα καλών ιδεών, στις οποίες θα συμφωνείτε όλοι - επειδή μια τέτοια κατάσταση θα οδηγούσε σ' ένα τέλος, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.

Βρισκόμαστε σε ένα διαστελλόμενο Σύμπαν, άρα πρέπει να επιτρέπονται όλα τα πράγματα. Με άλλα λόγια, για να κατανοήσουμε και να βιώσουμε **ότι θέλετε**, πρέπει να κατανοήσουμε **αυτό που δεν θέλουμε** - επειδή, για να μπορέσουμε να επιλέξουμε και να εστιάσουμε, και οι δυο περιπτώσεις πρέπει να είναι παρούσες και κατανοητές.

Δεν ήρθαμε για να επισκευάσουμε έναν χαλασμένο κόσμο.

Όταν πήραμε με ενθουσιασμό την απόφαση να εμφανιστούμε με το συγκεκριμένο υλικό σώμα και να δημιουργήσουμε με αυτό τον τρόπο, καταλαβαίναμε από το Μη Υλικό παρατηρητήριό μας ότι αυτός ο υλικός κόσμος δεν ήταν χαλασμένος και δεν χρειαζόταν επισκευή - και δεν ήρθαμε για να τον επισκευάσουμε.

Είδαμε αυτόν τον υλικό κόσμο σαν ένα δημιουργικό περιβάλλον όπου εμείς και όλοι οι άλλοι θα εκφράζαμε δημιουργικά τον εαυτό μας. Δεν ήρθαμε για να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους άλλους να σταματήσουν να κάνουν ό,τι κάνουν προκειμένου να κάνουν κάτι, διαφορετικό. Ήρθαμε κατανοώντας την αξία των αντιθέσεων και την ισορροπία της ποικιλομορφίας.

Κάθε υλικό Πλάσμα στον πλανήτη μας είναι συνεργάτης μας στη δημιουργία και αν το αποδεχτούμε και εκτιμήσουμε την πολυμορφία των πεποιθήσεων και των επιθυμιών, όλοι μας θα έχουμε περισσότερες εκτεταμένες, ικανοποιητικές και συναρπαστικές εμπειρίες.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σαν σεφ σε μια πολύ καλά εξοπλισμένη κουζίνα η οποία περιέχει κάθε υλικό που μπορείτε να σκεφτείτε. Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια σαφή ιδέα για τη γαστρονομική δημιουργία που επιθυμείτε, και ότι ξέρετε πώς να συνδυάσετε αυτά τα άφθονα υλικά ώστε να εκπληρώσετε την επιθυμία σας. 

Και καθώς ξεκινάτε, υπάρχουν πολλά υλικά που δεν είναι κατάλληλα για τη δημιουργία σας. Δεν τα χρησιμοποιείτε, λοιπόν, αλλά δεν αισθάνεστε δυσφορία για την ύπαρξή τους. Απλώς χρησιμοποιείτε τα υλικά που θα ενισχύσουν τη δημιουργία σας - και αφήνετε τα υλικά που δεν είναι κατάλληλα για την πίτα σας.

Μερικά από τα υλικά αυτής της καλά εξοπλισμένης κουζίνας εναρμονίζονται με τη δημιουργία σας και μερικά δεν εναρμονίζονται. Αλλά ακόμα κι αν η προσθήκη μερικών από αυτά τα υλικά θα κατέστρεφε την πίτα σας, δεν αισθάνεστε την ανάγκη να τα μισήσετε ή να τα διώξετε από την κουζίνα – επειδή καταλαβαίνετε ότι δεν πρόκειται να καταλήξουν στην πίτα σας, εκτός αν εσείς το θελήσετε. 

Και επειδή γνωρίζετε ξεκάθαρα ποια υλικά ενισχύουν τη δημιουργία σας και ποια δεν την ενισχύουν, δεν αισθάνεστε καμιά ανησυχία για τη μεγάλη ποικιλία υλικών που υπάρχουν.

Υπάρχει αρκετός χώρος για όλες τις διαφορετικές σκέψεις και εμπειρίες από τη Μη Υλική προοπτική σας, απ' όπου παρατηρούσατε την τεράστια ποικιλία εμπειριών, πεποιθήσεων και επιθυμιών που υπάρχουν ανάμεσα στους ανθρώπους του κόσμου σας, δεν αισθανθήκατε καμιά ανάγκη να εξαλείψετε ή να ελέγξετε μερικές από αυτές. 

Καταλαβαίνατε ότι υπάρχει αρκετός χώρος σε αυτό το αναπτυσσόμενο Σύμπαν για κάθε είδος σκέψης και εμπειρίας. Είχατε κάθε πρόθεση να ελέγξετε δημιουργικά μόνο τη δική σας εμπειρία ζωής και μόνο τις δικές σας δημιουργίες - και δεν είχατε καμιά πρόθεση να προσπαθήσετε να  ελέγξετε τις δημιουργίες άλλων.

Η ποικιλία δεν σας τρόμαζε - αντιθέτως, σας ενέπνεε, επειδή γνωρίζατε πως ο καθένας σας ήταν ο δημιουργός της δικής του εμπειρίας και γνωρίζατε ότι η έκθεσή σας στις αντιθέσεις θα ενέπνεε συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα σας. Γνωρίζατε, επίσης, ότι ακόμα και αν οι άλλοι επέλεγαν διαφορετικά από σας, αυτό δεν σήμαινε πως εσείς είχατε δίκιο και οι άλλοι άδικο, ή πως οι άλλοι είχαν δίκιο κι εσείς άδικο. Καταλαβαίνατε την αξία της πολυμορφίας.

Αυτή είναι η διαδικασία διαστολής του Σύμπαντος.

Έτσι, οι προτιμήσεις ή οι επιθυμίες σας γεννιούνται από την πολυμορφία ή την αντίθεση. Και τη στιγμή που η επιθυμία σας αρχίζει να υπάρχει, αρχίζει να ελκύει προς το μέρος της, μέσω του Νόμου της Έλξης, την ουσία του αντικειμένου που εναρμονίζεται με εκείνη - και μετά ξεκινά μια άμεση επέκταση. 

Και καθώς δίνετε σημασία στον τρόπο που αισθάνεστε και συνεχίζετε να επιλέγετε σκέψεις που σας κάνουν να νιώθετε ευθυγραμμισμένοι μαζί της και τώρα η υλοποίηση αρχίζει, άνετα και εύκολα, στην εμπειρία σας : έχετε εκπληρώσει την επιθυμία σας. Αλλά τούτη την προσφάτως υλοποιημένη επιθυμία συνοδεύει μια εξελιγμένη προοπτική. 

Έτσι, τα δονητικά χαρακτηριστικά του εαυτού σας και όλων γύρω σας αλλάζουν λίγο καθώς μεταφέρεστε σε μια νέα κατάσταση αντικρουόμενων συνθηκών που και πάλι θα σας εμπνεύσουν νέες προτιμήσεις - και τώρα, ένας νέος πύραυλος επιθυμίας εκτοξεύεται από το σώμα σας.

Τη στιγμή που υπάρχει αυτή η νέα επιθυμία, αρχίζει να δονείται και να επεκτείνεται. Τώρα, λοιπόν, καθώς συνεχίζετε να δίνετε προσοχή στον τρόπο που αισθάνεστε και επιλέγετε θετικές σκέψεις γύρω από τούτη τη νεογέννητη προτίμηση, παραμένετε δονητικά ευθυγραμμισμένοι μαζί της. 

Επομένως, εμφανίζεται άνετα και εύκολα στην εμπειρία σας. Και πάλι, έχετε εκπληρώσει την επιθυμία σας. Και πάλι, έχετε δημιουργήσει ένα ισχυρό σημείο σαφήνειας όπου μια νέα σειρά αντικρουόμενων παραγόντων σάς περιβάλλει - η οποία, με τη σειρά της, θα προκαλέσει την εκτόξευση ενός καινούριου πυραύλου επιθυμίας 

Έτσι διαστέλλεται το Σύμπαν και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε στην Ηγετική Αιχμή της διαστολής. Η πολύτιμη αντίθεση εξακολουθεί να προσφέρει τη γέννηση ατέλειωτων νέων επιθυμιών και καθώς γεννιέται κάθε νέα επιθυμία, η Πηγή ανταποκρίνεται. Είναι μια ατέρμονη, αστείρευτη, αγνή, θετική επέκταση Ενέργειας. Δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί, γι' αυτό απολαύστε το ταξίδι σας.

Μόλις παρατηρήσετε συνειδητά, από τη δική σας δημιουργική προοπτική, ότι κάθε νέο επίτευγμα οδηγεί σε μια νέα επιθυμία, θ' αρχίσετε να κατανοείτε προσωπικά τον ρόλο σας σε τούτο το διαστελλόμενο Σύμπαν. 

Και με το πέρασμα του χρόνου, θα θυμηθείτε πως η διαδικασία αυτή είναι ατέρμονη, επειδή δεν θα σταματήσετε ποτέ να συνειδητοποιείτε την αντίθεση από την οποία γεννιέται πάντα μια νέα ιδέα, ή μια νέα επιθυμία. Ολόκληρο το Σύμπαν είναι φτιαγμένο με αυτόν τον τρόπο.

Και καθώς αρχίζετε να χαλαρώνετε και να αποδέχεστε την ιδέα ότι είστε μια αιώνια Ύπαρξη, πως οι επιθυμίες σας δεν θα σταματήσουν ποτέ να ρέουν και πως οποιαδήποτε νέα επιθυμία διαθέτει τη δύναμη να ελκύει (χάρη στον Νόμο της Έλξης) ότι είναι αναγκαίο για την επέκταση και την εκπλήρωσή της, τότε μπορεί να θυμηθείτε την τεράστια Ευημερία πάνω στην η οποία στηρίζεται αυτό το σύμπαν. 

Τότε θα χαλαρώσετε πραγματικά, συνειδητοποιώντας την αιώνια φύση" της ύπαρξής σας και θ' αρχίσετε να απολαμβάνετε το ταξίδι σας. Αν στόχος σας είναι να αποκτήσετε τελικά, μια για πάντα, όλα όσα επιθυμείτε δεν θα μπορέσετε να εκπληρώσετε ποτέ αυτόν τον στόχο, επειδή η επεκτεινόμενη φύση αυτού του Σύμπαντος αντιτίθεται σε μια τέτοια ιδέα. 

Δεν μπορείτε να το κάνετε ποτέ, επειδή δεν μπορείτε να σταματήσετε να υπάρχετε και δεν μπορείτε να τερματίσετε τη συναίσθησή σας. Από τη συναίσθησή σας θα γεννιέται πάντα άλλο ένα αίτημα και κάθε αίτημα προκαλεί άλλη μια απάντηση.

Η αιώνια φύση σας είναι μια φύση επέκτασης - και σε αυτή την επέκταση υπάρχει η προοπτική της απερίγραπτης χαράς.

Νιώστε την ισορροπία και την τελειότητα του περιβάλλοντός σας.

Έτσι, λοιπόν, η αντίθεση προκαλεί τη γέννηση νέων επιθυμιών μέσα σας. Οι νέες επιθυμίες δονούνται μέσα σας και καθώς εκπέμπετε τη δόνηση κάθε νέας επιθυμίας, η επιθυμία εισακούεται. Κάθε φορά. Όταν ζητάτε, παίρνετε.

Σκεφτείτε τώρα την τελειότητα αυτής της διαδικασίας: Νέες ιδέες για τη βελτίωση της εμπειρίας σας εκπέμπονται από σας διαρκώς και εισακούονται διαρκώς.

Σκεφτείτε την τελειότητα αυτού του συμπαντικού περιβάλλοντος : κάθε σημείο Συναίσθησης βελτιώνει την κατάστασή του με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς, όπου κάθε επιθυμία γίνεται κατανοητή και εισακούεται, και κάθε προοπτική γίνεται δεκτή με σεβασμό και ανταπόκριση.

Νιώστε την ισορροπία και την τελειότητα του περιβάλλοντός σας :  κάθε σημείο Συναίσθησης, ακόμα και η Συναίσθηση ενός κυττάρου του σώματός σας, μπορεί να ζητήσει μια βελτιωμένη κατάσταση ύπαρξης - και να την αποκτήσει. 

Επειδή όλες οι επιθυμίες πραγματοποιούνται, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Κάθε άποψη έχει σημασία` κάθε αίτημα εισακούεται και καθώς αυτό το συναρπαστικό Σύμπαν διαστέλλεται αλάνθαστα, δεν υπάρχει τέλος στους πόρους που διαθέτει για την εκπλήρωση των αιτημάτων. Και δεν υπάρχει τέλος στις απαντήσεις που δίνονται στην αστείρευτη ροή ερωτημάτων - και, γι' αυτό τον λόγο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Δεν μπορεί να πάρει κάποιος άλλος τους πόρους που προορίζονταν για σας και δεν μπορείτε να σπαταλήσετε με εγωιστικό τρόπο πόρους που προορίζονταν για άλλους. 

Όλες οι επιθυμίες εκπληρώνονται` όλες οι ευχές πραγματοποιούνται και κανένα αίτημα δεν μένει αναπάντητο, παραγκωνισμένο ή ανικανοποίητο. Όταν παραμένετε συντονισμένοι με τη Ροή Ενέργειας κερδίζετε πάντα - και δεν χρειάζεται να χάσει κάποιος άλλος για να κερδίσετε εσείς.

Υπάρχουν αρκετά για όλους.
Μερικές φορές, οι υλικοί φίλοι μας δυσκολεύονται να θυμηθούν αυτή την αλήθεια, επειδή μπορεί να βιώνουν κάποια έλλειψη στην εμπειρία τους ή να την παρατηρούν στην εμπειρία άλλων. 

Αλλά αυτό που παρατηρούν δεν είναι απόδειξη έλλειψης ή απουσίας πόρων, αλλά η απαγόρευση εκ μέρους τους της αποδοχής πόρων που έχουν ζητήσει και οι οποίοι έχουν ήδη αποσταλεί. Το Στάδιο 2 έχει ολοκληρωθεί: το αίτημα εισακούστηκε. Αλλά το Στάδιο 3, η έγκριση παραλαβής εκ μέρους τους, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Αν κάποιος δεν λαμβάνει αυτό που ζητά, το γεγονός δεν οφείλεται στην έλλειψη πόρων` απλώς, το άτομο που εξέφρασε την επιθυμία δεν είναι συντονισμένο με το αίτημά του. Δεν υπάρχει έλλειψη. Δεν υπάρχει στέρηση. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την εξασφάλιση πόρων. Υπάρχει μόνο η έγκριση ή η άρνηση παραλαβής του αντικειμένου που ζητήσατε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου