Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

13 λόγοι για να ΜΗΝ είσαι single....!!!!!

Πολλές γυναίκες στο διάστημα της ζωής τους που είναι ελεύθερες και δεν έχουν κάποια σχέση είναι μελαγχολικές, γκρινιάζουν και παραπονιούνται επειδή είναι μόνες και ανυπομονούν για την ώρα που θα βρεθεί στο δρόμο τους ο καινούργιος τους « πρίγκιπας» , αυτός που θα έρθει και θα τις βγάλει από τη ρουτίνα και την ανία της καθημερινότητας, που θα τις ξεσηκώσει και θα τις ανεβάσει στα ουράνια.

Κάτι συμβαίνει, όμως, και για έναν περίεργο λόγο εκεί που παρακαλούσαν να βρουν το ταίρι τους και να αράξουν σε ένα λιμάνι, όταν αυτό επιτέλους συμβεί αρχίζουν σιγά σιγά να αναπολούν τις μέρες «ελευθερίας» και τις νύχτες που περνούσαν με την κοριτσοπαρέα τους και θέλουν να ξαναμπούν στο κλαμπ των single γυναικών.

Εμείς θα σου δώσουμε 13 λόγους για τους οποίους είναι ωραίο να ΜΗΝ είσαι single

1) Όταν ερωτεύεσαι και μπορείς να είσαι με το αντικείμενο του πόθου σου πετάς στα σύννεφακαι νιώθεις ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο γύρω σου, μόνο εσύ κι αυτός, τα προβλήματα πάνε περίπατο, έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη σου και τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Αντιθέτως όταν είσαι single πολλά είναι αυτά που μπορεί να σε ρίξουν στα πατώματα…

2) Έχεις πάντα έναν άνθρωπο δίπλα σου, ένα στήριγμα που ποτέ δε σε αφήνει μόνη και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι πάντα εκεί για σένα, σύμμαχος για τις δύσκολες στιγμές, για τις βαρετές βραδιές με τους γονείς, για τις εκνευριστικές υποχρεώσεις, κ.ά.

3) Δεν έχεις πια άγχος για το πότε και πώς θα γνωρίσεις κάποιον. Ούτε αυτή την αγωνία για το αν θα σε πάρει τηλέφωνο, αν τελικά σε θέλει ή δε σε θέλει, για το τι να κάνεις στο ραντεβού σας, κλπ. Δεν έχεις πια κανένα τέτοιο άγχος γιατί έχεις βρει τον άνθρωπό σου και έχετε περάσει σε άλλο επίπεδο.

4) Επιτέλους μπορείς να βγαίνεις με τα ζευγάρια της παρέας σου που είχες χαθεί γιατί ένιωθες άβολα και σαν τη μύγα μες στο γάλα όταν βγαίνατε όλοι μαζί και ήσουν η μόνη single.

5) Γιατί όσο κι αν περνούσες ωραία στην εργένικη ζωή σου, έρχεται για όλους η στιγμή που κουράζονται από τις κραιπάλες και συνειδητοποιούν ότι πρέπει να κόψουν τις καταχρήσεις της παλιάς τους ζωής.

6) Δεν αισθάνεσαι άβολα και μειονεκτικά κάθε φορά που πίνεις καφέ με τις φίλες σου και ξεκινάνε τη συζήτηση με το «.…ο δικός μου αυτό… ο δικός μου το άλλο…» Έχεις κι εσύ πια να καταθέσεις τις δικές σου ιστορίες και εμπειρίες για τον καλό σου.

7) Γιατί μπορείς να κάνεις όχι απλά σεξ, αλλά σεξ με συναίσθημα και αυτό δε συγκρίνεται με κανένα πλεονέκτημα της εργένικης ζωής.

8) Γιατί όσο ωραίο κι αν είναι το να απλώνεσαι σε ένα διπλό κρεβάτι, δεν ξεπερνά το να κοιμάσαι και να ξυπνάς με τον άνθρωπό σου κάθε μέρα, να χουχουλιάζεται τα κρύα πρωινά τις Κυριακής και να σου φέρνει τον καφέ σου στο κρεβάτι. Η συντροφικότητα αυτή δε μπορεί να συγκριθεί με την «ελευθερία» της single ζωής.

9) Γιατί είναι ωραίο τα σαββατόβραδα να κουλουριάζεστε στον καναπέ και να κάνετε βραδιά dvd, την ώρα που άλλοι στριμώχνονται όρθιοι σ’ ένα γεμάτο μπαρ μήπως και καταφέρουν να τσουγκρίσουν ένα σφηνάκι με κάποιον άγνωστο που στο τέλος της βραδιάς θα ανταλλάξουν facebook…

10) Γιατί το να σε βλέπει με τις ξεχειλωμένες σου πιτζάμες και να σου λέει πόσο όμορφη είσαι είναι ανεκτίμητο.

11) Γιατί έχεις πάντα παρέα ακόμα και στα πιο περίεργα χόμπι που θες να ξεκινήσεις και καμία φίλη σου δε θα δεχόταν να έρθει μαζί σου.

12) Γιατί μετά την εξοικείωση μπορείς να «γουρουνιάζεις» όσο θες χωρίς να σκέφτεσαι ότι δεν θα του αρέσεις.

13) Γιατί το να ακούς «σ’ αγαπάω» από έναν ερωτευμένο άνθρωπο που σε κοιτάει στα μάτια και το εννοεί δεν ανταλλάζεται με τίποτα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου